icon

Ako z toho von?

21. aug 2022

Poslal ma do riti a ja mu stále pisem. Už som vydrzala 10dni ho nekontaktovat. No ta prázdnota po ňom je tak strasna že som sa neovládla a poslala mu pesnicku ktorá sa mi strasne paci a pripomenula mi ho. Hneď ako som to odoslala som si ho zablokovala, lebo viem že by odpisal a zase by som si len ublizila. Prosím vas ako z tohto celého vyjst von a konecne prestať naňho mysliet? Už je to mesiac po rozchode a myslim naňho fakt že nonstop. Od rana až kym nejdem spat. :(

Strana
z2
bosorka2302
21. aug 2022

A preco ste sa rozisli?

autor
21. aug 2022

@bosorka2302 nerozumeli sme si už

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
autor
21. aug 2022
kayyaa
21. aug 2022

Ved si ho vymaz z mobilu, z fb...nech ta to stale nelaka mu pisat...

autor
21. aug 2022

@kayyaa veď to som urobila. Ale vzdy, vzdy ma to premôže :(

viestta
21. aug 2022

Skus sa sama so sebou porozprávať a spýtať sa kde a kedy si stratila sebaúctu. Keď ju nájdeš, pochopíš vela

bosorka2302
21. aug 2022

Zrejme si citovo zavisla, ked mas nutkanie mu pisat chod robit nieco ine prejst sa, umyvat riady...hocico to nutkanie po par minutach prejde

autor
21. aug 2022

@viestta pýtam sa to samej seba kazdy jeden den, keď si za ním poplacem. Naozaj. Moja najväčšia chyba je, že zijem z predstavy aké by to mohlo byt- a čakám, či sa niekedy ešte ozve. Viem že sa neozve. Ale stále v to dufam.

rodinka
21. aug 2022

Mne veľmi pomáhalo dat si sluchadka do uší, a počúvať pesničky.. Vnímať len tie hudby.. Pritom upratuj alebo hoc co... A keď ti aj príde na um, tak si spomeň na niečo zlé keď ste sa hádali ale dačo zle... A stále si opakuj ze proste nie nie nie skončilo sa to

viestta
21. aug 2022

Ako mohlo byt dobre, keď ste si nerozumeli? To akože niekto by prepol nejaký dzindzik a zrazu by ste si rozumeli? Však rozmyslaj...

autor
21. aug 2022

@viestta veď to je to, že si predstavujem keby bolo keby.. 😼 a vzdy keď mu zase napíšem tak sa potom citim hrozne zle že som fakt uplne mimo.👎🏻

viestta
21. aug 2022

Neponizuj sa. Nie pred ním, jemu to je jedno. Ale sama pred sebou

tykat
21. aug 2022

"...Poslal ma do riti a ja mu stále pisem..."
Ja uz si zacinam mysliet ze problem je vo vychove. Ved toto nemoze byt normalne, kazda druha zena v diskusii na konovi place za debilom, jedna ho chce naspat aj ked ju podviedol, druha aj ked ju bije...
Asi by v skole mali dievcata od malicka ucit sebaucte, hrdosti, ako vnimat vlastnu cenu. Lebo v rodinach to evidentne zlyhava.

vorkola
21. aug 2022

Nepodcenuj sa, cim viac sa budes s nim kontaktovat, tym menej budes nanho zabudat,a stratis pred nim respekt.Bude ta brat ako zenu ,ktora sa mu vnucuje.Ved on keby chcel,tak na kolenach by ta prosil,aby ste sa dali znova dokopy.Neboj ,najdes si ineho,aspon budes v zaciatkoch opatrna

lindous
21. aug 2022

Kopa sebazaprenia, čas a iné aktivity, ktoré ti zabavia myseľ.. Všetky rady o nájdení vlastnej hodnoty, sebaúcty a sebalásky sú pravdivé, ale často to uvedomenie príde až s odstupom času... Najhoršie je, keď presne vieš čo robiť a každému inému by si poradila správne, ale sama sa tým riadiť nedokážeš... Ja som si v podobnom období všetko, čo som mu chcela povedať písala do poznámok alebo na papier, aby som to zo seba dostala aspoň takýmto spôsobom..

moonlight1210
21. aug 2022

Mesiac je kratka foba este.
Ale napis si na papier vsetky dovody, preco ste sa rozisli.
Pod to si napis vsetky razy, ked si mu napisala po rozchode a hned to aj olutovala.

Vzdy ked budes mat chut mu napisat, si to znova precitaj.

A pesnicky zverejni niekde na insta, ci fb. Aspon ti par ludi k tomu aj daco napise.

Alebo ich preposli kamoskam. Ak dake mas.
Lebo ak nemas, i tam moze byt zrada, ze ta to k nemu taha. Ibaze ta netaha ani tak on, ale to, ze si nemas s kym vymienat veci. S kym komunikovat. V podstate je to okrem toho, ze si kratko po rozchode, aj prenesena “nuda”.

nnnuuunnn
21. aug 2022

To nemáte v okolí dosť chlapov? 😀

ivana2881
21. aug 2022

Ahoj, niekedy sa z toho treba vyrozprávať a trvá to dosť dlho, spamäť sa z toho, chce to čas...kľudne mi napíš textovku, nie si v tom sama .. 🙂

bosorka2302
21. aug 2022

ja som tiez mesiac po rozchode, len ja ked sa zatnem tak nenapisem ani keby kamene padali. Dnes som bola sama v kine, a uz len ta prechadzka po meste, film a navrat domov mi paradne prospeli na psychiku. Takze urcite sa niecim zamestnat.

jaskolka
21. aug 2022

Zablokuj ho, kde sa dá. A keď ta bude nútiť odblokovať, a zase to pôjdu po rozume predstavy, aké by to mohlo byt, tak si opakuj, že sú to len tvoje predstavy,aké nemajú nič s realitou.Zavolaj vtedy niekomu, mame, sestre, kamoške, hocikomu,aj keby si mala len o počasí hovoriť, aby si premohla to nutkanie,písať ci volať exovi.
Choď von s kamoškami, čítaj si, ak máš koníčky, tak pestuj (tanec, šport, ručne práce)
Toto inak ako vôľou a časom neprekonás. Ale čím viac budeš ho kontaktovať a myslieť na neho, tým to bude horšie.
Zo skúseností viem, že čím viac píšeš ci voláš človeku, aký ta už nechce, tým viac mu lezies na nervy, a postupne sa úplne mu sprotivis. Mne rak bývalý stále písal, kým som ho nezablokovala, príšerne mi liezol na nervy s tými taraninami, čo vypisoval.

laurita285
21. aug 2022

Určite sa na tebe aj s kamošmi dobre zabáva, však to čo vystrájaš je hanba na polstoročie.

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
autor
21. aug 2022

@laurita285 🤡🤡🤡

autor
21. aug 2022

@ramzes1980 čo ti mám napisat?😹

siskapav
21. aug 2022

Ahoj, nápis mi správu 🙂

julie321
21. aug 2022

Ako keby som čítala o svojej známej. Niesi náhodou z Bratislavy? 😅 Koľko ste spolu boli?
Tuto ti môžem len poradiť aby si nejakú tú nádej v sebe neživila. Ono to môže prejsť len časom. Ale ak budeš lipnúť na nejakej peknej spomienke z pred xy rokov, alebo na vymyslenej, idealizovanej budúcnosti, tak to akurát umelo predlžuješ. Treba si uvedomiť, ale tak skutočne a úprimne, že je koniec. Možnože v minulosti bol váš vzťah niekedy pekný a ja som niekedy nemala prešedivé vlasy a pukajúce kolena. Tie dni sú dávno preč.

danica2711
22. aug 2022

myslieť naňho ešte nejaký čas budeš, ale keďže ťa poslal kamsi a evidentne ťa nechce, tak sa mu už preboha nevtieraj. Len sa ponižuješ, aj jemu tým vymažeš všetky pekné spomienky na teba, pôjdeš mu len na nervy

viestta
22. aug 2022

@ramzes1980 neviem ci to je len môj mylný dojem, ale zdá sa mi, že každej zúfalej po rozchode píšeš aby ti písala. Dúfam, že len chceš pomôcť a nie si tu na love

autor
22. aug 2022

@viestta určite je na love😂

Strana
z2