icon

Ako zabudnúť na bývalého priateľa?

7. jan 2026

Boli sme spolu 10 rokov, odisiel vraj uz ku mne neciti co by mal. Nechcel pracovat na zmene, nekomunikoval pred tym problem a nedokazala som s tym nic spravil. Vymazal ma uplne zo svojho zivota zo dna na den po takej dlhej dobe. Snazim sa chodit von, zamestnavat sa a nemysliet na to ale nedokazem to , pretoze ho aj nadalej lubim a je pre mna laska mojho zivota. Bol mojim domovom, nosnym pilierom o ktory som sa vedela opriet a ta bolest je neskutocna. Niektory den lepsie niektory zas uplne katastrofa. Nedokazem si predstavit ho nemat vo svojom zivote a nechapem ako ma dokazal takto odstrihnut a vymazat vsetky nase spomienky.

lentakyterapeut
7. jan 2026

@anonym_autor velmi smutne ale dve veci cas vylieci nakoniec vsetko a myslienka ze su aj horsie veci na svete.

zmrzlinka2021
7. jan 2026

@anonym_autor
Ako?
No nelubil ta. Chodil s tebou, lebo si mu vyhovovala, mal ta rad, bolo mu s tebou fajn, ale nikdy to neprerastlo do lasky, do rozhodnutia s tebou prezit cely zivot a takto si povedal ze bud teraz alebo nikdy. A povedal si, ze zivot by bol pre neho trapenie a vlastne aj pre teba.

10 rokov chodenia je sakra dost, ale vzdy lepsie, ako na toto prist v manzelstve s detmi. On ta zrusil ako vianocny stromcek minuly rok - neplac za takym clovekom.

anonym_f310df
7. jan 2026

@anonym_autor nájdi si nejaky koníček. Začni pracovať na sebe, to mne pomohlo.

autor
7. jan 2026

Ako ale nemohol lubit ved sme spolu mali cely zivot ja nechapem ako by som to nemohla vidiet, este par dni pred tym som dostala aj darcek napr, travili sme spolu cas, vraveli sme si kazdy den ze sa lubime …. Nedokazem to pochopit, anonneboli vzati a nemali sme deti ale pre mna to je ako rozvod len sme to nikdy neriesili. Mame spolocny majetok, stahovanie …. Nase rodiny sa poznaju, nechapem tomu …

anonym_a5a334
7. jan 2026

@anonym_autor z vlastnej skúsenosti " zíde z očí zíde z mysle" žiaľ, treba ale čas 🫂

anonym_e35608
7. jan 2026

Daj sa na zoznamky. A urcite. Nieee pre sex, ale aby si myslela na ine ako na minulost

autor
7. jan 2026
@anonym_a5a334

@anonym_autor z vlastnej skúsenosti " zíde z očí zíde z mysle" žiaľ, treba ale čas 🫂

@anonym_a5a334 neviem si to predstavit, chce si striedat psa ktoreho sme si spolu zaobstarali pred par rokmi …

zmrzlinka2021
7. jan 2026
@anonym_autor

Ako ale nemohol lubit ved sme spolu mali cely zivot ja nechapem ako by som to nemohla vidiet, este par dni pred tym som dostala aj darcek napr, travili sme spolu cas, vraveli sme si kazdy den ze sa lubime …. Nedokazem to pochopit, anonneboli vzati a nemali sme deti ale pre mna to je ako rozvod len sme to nikdy neriesili. Mame spolocny majetok, stahovanie …. Nase rodiny sa poznaju, nechapem tomu …

@anonym_autor Ale on ta mal rad, to nepisem ze nie. Len vies hovorit "lubim ta" a zit lasku je sakra rozdiel. Laska je rozhodnutie, nie emocia.

lindusss2016
7. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_a5a334 neviem si to predstavit, chce si striedat psa ktoreho sme si spolu zaobstarali pred par rokmi …

@anonym_autor no ak je to ako pises, ze sa to stalo z nicoho nic, tak to ma len jedine vysvetlenie - zalubil sa do inej. Zial, toto sa vie udiat velmi rychlo. Inak by mal zaujem najskor problem riesit, rozpravat sa o nom

domkakvet
7. jan 2026

@anonym_autor je to velmi dlhy cas, ktory ste spolu prezili, ber to ako ponaucenie, ze nie vzdy je vsetko ako sa zda, lebo priznaky, ze vam to nefungovalo, tam museli byt a myslim, ze uz davno pred tym, ako prisiel cas rozchodu.

sevrin
7. jan 2026

@anonym_autor je možné, že čakal od teba niečo, čo si mu nevedela alebo nechcela dať (nič konkrétne, mohlo to byť podvedomé) a našiel to u inej. To by vysvetľovalo tú zmenu. U neho to proste všetko vyšumelo do stratena a čakal len na vhodný okamih kedy s tým seknúť.

anonym_8741fb
7. jan 2026

@anonym_autor verím ti že ti j smutno. Koľko ste od rozchodu a koľko máš ty rokov? Neboj bude dobre,raz...

romanovic
7. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor je mi to luto. Asi ta proste prestal mat rad, to sa stava. Stalo sa to kazdej z nas, minimalne za mlada.
Hlavne sa mu nepros, nrpripominaj, nevycitaj, neplac. Jemu je to uz, zial, jedno, ale aspon sa nebudes citit ponizena.
Zacvi cvicit, ucit sa jazyk, otuzovat, obnov stare priatelstva. Casom to prejde.
Velmi drzim palce.

priscilla07
7. jan 2026

Každý koniec je zároveň začiatkom, väčšinou niečoho krajšieho, hodnotnejšieho.

anonym_cb1892
Včera o 01:42

@anonym_autor to iste urobil aj moj ex a to som mala v postielke novorodenca
Nechapem, ze som neskoncila na psychiatrii
Ale som tu, kazdy den bojujem aby mi bolo lepsie

autor
Včera o 10:11
@anonym_cb1892

@anonym_autor to iste urobil aj moj ex a to som mala v postielke novorodenca
Nechapem, ze som neskoncila na psychiatrii
Ale som tu, kazdy den bojujem aby mi bolo lepsie

@anonym_cb1892 to mi je hrozne luto, je to pre mna nepredstavitelne … prajem vela sil 🙂

katarkka
Včera o 10:57

@anonym_autor Prežila som niečo podobné. Bolo to extrémne náročné obdobie a trvalo 4 roky, kým som sa dala dokopy a bola schopna k sebe pystiť niekoho iného. Nechala som sa pohltiť prácou, bola som tam 16 hodín denne. Ťahala som za kolegyne, keď potrebovali, aj medzi sviatkami atď. Inak by som zošalela 🙈 Vikendy boli náročnejšie, ale dala som to a potom som úplnou náhodou stretla môjho manžela. Všetko nabralo veľmi rýchly spád. Zostala som tehotná po mesiaci, lebo už mi bolo treba doslova poometať pavučiny 🤣

Sme spolu takmer 11 rokov, z toho 6 rokov manželia. Máme 3 úžasné deti.

Hlavu hore! Pre niečo sa dejú veci tak ako sa dejú!

S odstupom času priznávam, že sa mi nič lepšie nemohlo stať ako to, že ma ex podviedol. Dlhé mesiace mi klamal.

Uvidíš, príde niečo lepšie. 🙂

anonym_cb1892
Včera o 11:04
@anonym_autor

@anonym_cb1892 to mi je hrozne luto, je to pre mna nepredstavitelne … prajem vela sil 🙂

@anonym_autor aj pre mna to bolo nepredstavitelne
Dnes som tu, mam dieta v skolke, je mile , sikovne, citlive, sikovne
Ja v praci, mame super byvanie sice kazdy den bojujeme a ja mam uz niekedy slzy na krajicku ale dufam, ze tam o 10 rokov si sadnem a poviem si, ze sme to zvladli a ze je nam dobre 🙂