icon

Ako zapôsobiť na ex, ktorý váha?

babenka0908
23. júl 2025

Dobrý večer idem si tu po radu ako zapôsobiť na ex nechali sme sa pred pár dňami a on mi stále píše že ma ľúbi stále no lenže teraz to neide ze si musí dať život do poriadku ale já čakať neviemin ako na nho zaposobit aby si uvedomil čím skôr ze co stratil ?ďakujem za každé normálne rady blbé komentáre si prosím nechajte

kacena4
23. júl 2025

preco chces na neho zaposobovat aby si uvedomil co stratil?? planujes sa k nemu vratit? ak nie kaslat na neho a chod dalej, neobzeraj sa za nim spat ak vidis ze to nema zmysel.

zmrzlinka2021
23. júl 2025

@babenka0908 a čo tým chces dosiahnuť? Zapôsobiť na niekoho, kto ťa neľúbi a opustil ťa.

babenka0908
autor
23. júl 2025
@kacena4

preco chces na neho zaposobovat aby si uvedomil co stratil?? planujes sa k nemu vratit? ak nie kaslat na neho a chod dalej, neobzeraj sa za nim spat ak vidis ze to nema zmysel.

@kacena4 zmysel to ma keďže sme spolu boli q pol roka a za ten čas sme sa takto o sebe vrátili po 3krát lenže on ma nechce zatahovat do svojich problémoch tak ma radšej na nieaky čas nechá a do dňa mi aj 2 3 krát napise ze ma ľúbi a ze ma nechce stratait ale ze musí pre mňa spraviť lepšiu budúcnosť no lepšie ja nechcem čakať zas

anonym_fca97c
23. júl 2025

@babenka0908 toto iste som zazila, snažila som sa ale on nič... asi o rok sa mi ozval, že akú chybu urobil.

anonym_793e45
23. júl 2025

Pauza prospeje obom si myslím. Ty získaš odstup, môžeš si zvážiť čo v živote chceš. Takisto on a možno mu začneš chýbať. Len tak si uvedomí čo stratil. Nehrotila by som to 😉

anonym_b24775
23. júl 2025

kašli na neho. ži si svoj život. podľa mňa trepe dve na tri.

kavasmliekom
23. júl 2025

@babenka0908 keby ta ľúbil, tak ťažké obdobie by ste zdielali aj spolu. On chce od teba pokoj. Tak mu ho dopraj. A nesnaž sa o takého, ktorý ťa nechá aby si sa pre neho trápila. Váž si samu seba.

really8
23. júl 2025
@babenka0908

@kacena4 zmysel to ma keďže sme spolu boli q pol roka a za ten čas sme sa takto o sebe vrátili po 3krát lenže on ma nechce zatahovat do svojich problémoch tak ma radšej na nieaky čas nechá a do dňa mi aj 2 3 krát napise ze ma ľúbi a ze ma nechce stratait ale ze musí pre mňa spraviť lepšiu budúcnosť no lepšie ja nechcem čakať zas

@babenka0908 Kasli na to, aspon mas cas schudnut co si pribrala pri sexe😂😂

anonym_078e7a
23. júl 2025

No a keď budete mať dieťa tak ta bude takto stále opúšťať a zas sa vracať k sebe ? Veď je to divné ,uz by som sa nevrátila

anonym_15bae1
23. júl 2025

@babenka0908 V profile má príspevky o akné.Toto je pubertiačka. Prázdniny, nudí sa.

pralinka25
23. júl 2025

kasli na to. je to total toxicke. takto by vztah vyzerat nemal. aj problemy sa daju prekonat spolu. nie toto sa skratka normalne nerobi. zbytocne zabijas cas

anonym_c1895a
24. júl 2025

Nenechaj zo seba robiť handrovú bábku a jeho ťahať špagátikmi. Robí si s tebou, čo chce! Maj svoju hrdosť, vykašli sa naňho!

mischy00
24. júl 2025

Jeho ľúbenie mi skôr pripomína zadné vrátka, on si na čas zmizne ale aby si si náhodou nenasla iného, tak tieto sladké recicky. Asi budete ešte veľmi mladý, ze?🙂

anonym_0ac282
24. júl 2025

@babenka0908 boli ste spolu pol roka a uz ste sa 3x rozišli.. To teda až taká veľká láska nebola.Maj rozum,to su len výhovorky.Kebyze ťa naozaj ľúbi,nebude sa s tebou zahrávať, čo evidentne robí.Kasli na neho a posuň sa ďalej.

mysiarka
24. júl 2025

to nie je laska, taketo chovanie.... vykasli sa nanho a na nejake robenie dojmu. cim skor ho uplne pustis k vode, tym lepsie.

jj_anka
Autor odpoveď zmazal
ahhola
24. júl 2025

Mate obaja 15?
pol roka😅spolu, kazde 2m ta okaslal a jeho problemy, nevie zohnat fet?

anonym_d12d53
24. júl 2025

Vygoogli si slovo pateticky a vypni telku, pripadne si najdi inu literaturu. Zachvilu si odkrutim hlavu nad tym co pises.

really8
24. júl 2025

Mile bravicko.....moj priatel sa uz miloval pri konkretnej pesnicke s inou zenou. Co mam robit?

mk22
24. júl 2025

Ze aká láska, za 6mes 3x rozchod😁

januska12323
24. júl 2025

Ty zaujmi hlavne seba a nemysli na nejakého somára, ktorý ťa zakaždým odkopne.

katik22
24. júl 2025

@babenka0908 by som kaslala naň .. buď chce alebo nechce … ak váha , nechce

stanislavicenka
25. júl 2025
@babenka0908

@babenka0908 moja zlata, za pol roka spolu ste sa mali vznasat nad zemou obaja laskou zalepeni, nie ze 3x sa rozist a vracat sa k sebe