Ako zaujať ideálneho muža na vysokej škole?
Ahojte, nesmierne ma zaujal jeden chlap. Vyzerá dobre aj výzoro, ale to jeho vyžarovanie je niečo neuveriteľné. Ako počúvam ženy okolo, nazvala by som ho akýmsi ideálom aspoň u nás na výške. Prekvapivo aj povahovo je veľmi slušný, milý, vôbec nie je namyslený a nemá problém pokecať s nikým. My sme sa tiež párkrát rozprávali ale čistou náhodou keď sme sa dostali do takej situácie ale to bolo max 2x. Okrem toho si ma vôbec nevšíma, ale ani iné baby. Vôbec nie je ten typ čo vyhľadáva spoločnosť žien alebo si pozrie každú druhú. Nie je namyslený a nikdy sa nesprával povýšenecky ale pôsobí to tak, ako keby preňho baby tu boli pod jeho úroveň.
Napriek tomu by som ho chcela zaujať, aspoň skúsiť. Neviem však ako, mnoho žien sa už pokúšalo, väčšinou nemusí vôbec nič robiť ako muž, každá sa mu hneď dá. Rada by som ho zaujala ale zase len do určitej miery, nechcem chlapa ja uloviť.
Máte nápad?
Asi by bolo fajn si najskôr overiť či je single, ak sa nezaujíma pravdepodobne je zadaný))
"Okrem toho si ma vôbec nevšíma, ale ani iné baby. Vôbec nie je ten typ čo vyhľadáva spoločnosť žien alebo si pozrie každú druhú."
V takom pripade by som to na tvojom mieste respektovala. Bud nema zaujem o teba, alebo ani o ine baby, alebo o baby vseobecne, nevieme. Kazdopadne je vsak uplne zbytocne, snazit sa ho nejak zaujat, ked vidis, ze ten zaujem tam proste nie je.
Najdi si niekoho, kto ma o teba zaujem 🙂
Ako myslis vnucovat sa mu? Ponizovat sa pred nim? Myslis, ze v nom vzbudis zaujem, respekt?
Podla mna nie.
Bud sama sebou. Bud ho prijatahujes alebo nie.
Mozno ma uz partnerku alebo nehlada teraz ziadny vztah alebo nestoji o "ruze pre nevestu" 😉
"...aspoň u nás na výške..." Je to tvoj spolužiak?
"Nie je namyslený a nikdy sa nesprával povýšenecky ale pôsobí to tak, ako keby preňho baby tu boli pod jeho úroveň."
toto si celkom odporuje, nemyslis?
Ked niekoho naozaj zaujmes, tak ho zaujmes aj bez akejkolvek snahy 😉.
Zeny, ako viete tak s urcitostou napisat, ze nema zaujem?:D A ako sa mu autorka chce vnucovat alebo sa ponizovat?:D proste chce spravit orvy krok, to je vsetko. Nie kazdy chlap je typ,co bude okato balit zeny a davat najavo zaujem. Ja som sa velakrat po rokoch dozvedela, ze mal niekto o mna zaujem a tiez posobil, ze absolutne ten zaujem nema. Niekto to proste nevie. Moze byt introvert, vyhybavy typ...je tam vela faktorov. Niekedy ni pride, ze ste tu niektore take pesimistky, ze automaticky kazdy je nevernik, nema zaujem a pod. Tebe autorka radim, skusit sa milo usmiat, nadviazat ocny kontakt, popripade ho o nieco poprosit ohladom skoly. Ak si menej nesmela, skus mu poslat ziadost o priateľstvo na fb alebo na insta. Nie, nebude to vyzerat ako vtieranie. Je mi az smiesne, ako tu podaktore aj starsie zeny maju take skreslene predstavy o randeni. Zena tiez musi dat najavo zaujem. Pokial sa tvari ako nedobytna princezna, nebude mat nic. Zena je ta, co musi ukazat zaujem a muz sa bud chyti alebo nie. V okoli mam hned niekolko parov, ktorych zbalili zeny a su to pekne a stabilne manzelstva. Reci typu, nevtieraj sa mu, nevnucuj, je uplne odveci, nakolko nikto nemoze s urcitostou povedat, ze dotycny nema zaujem. Mozno ho nema, ale za skusku nic nedas 🙂
Ak nemá o baby záujem, je buď zadaný alebo gay.
Ľudia sú rôzni. Môže byť zadaný, inak orientovaný alebo proste nechce mať vzťah. Nie každý chce mať vzťah či chvíľkové úlety. To ako ho opisujes, si myslím že by už dávno zadaný bol ak je na baby a chce vzťah. Ale ak veľmi chceš, tak mu proste napíš. To je jednoduchšie ako osloviť v reále. Čo môžeš stratiť, nič. A na výške večne nebudeš, nie je to ako s kolegom v práci že by si zažila odmietnutie a musela s ním ďalej pracovať...
Len ho nechaj tak,možno je homosexuál a naozaj nepotrebuje pipky riešiť
Mne tiež automaticky napadlo, že je buď zadaný alebo sa mu páči rovnaké pohlavie. 😉 Najskôr by si si to mala overiť, nech sa neskôr nestrápniš. Každopádne, ak to nevyskúšaš, tak asi budeš ľutovať, takže by som do toho rozhodne išla. 😀 Nemáte spoločného známeho? Že by si si pozisťovala o ňom dačo? Možno máte spoločné záľuby a ani o tom nevieš. 😉
Nechcela by som zaujať. Možno nemá záujem o vzťah, a preto ani nedáva nádej nikomu naokolo. Taký chlap, ak chce vzťah, tak ho mať bude a určite nie so ženou, ktorá sa mu bude nejako vtierať.
len na pobavenie - pekný chlapec, milý, charizmatický, no kto by ho nechel? Problém je len, že taký chlapec už chlapca má
@danica2711 😂😂👍 tiež si myslím
Najskor treba zistit, ci je volny.

ak ho ziadna nezaujala a nevenuje jej pozornost, mozno je opacne orientovany, alebo uz ma niekoho 😋😉