icon

Ako zaujať muža na prvom stretnutí?

9. jún 2025

Ahojte cez víkend sa mám stretnúť s chalanom ktorým si už nejaký čas píšem.. bojím sa toho, že sa mu nebudem naživo páčiť aj keď som už od veľa ľudí počula, že som pekná dokonca mi to povedala len tak random baba v jednom obchode 😅 ale neviem no..poslednú dobu začínam mať nejaké nízke sebavedomie...čím najviac zaujmem chlapa tým, že budem sama sebou? Ďakujem za všetky odpovede

enmery
9. jún 2025

A keď sa mu nebudeš páčiť tak čo?Inému sa páčiť budeš.
Na nič sa nehraj, predídeš tým problémom v budúcnosti. Pretvarovanie, hry a podobne veci ešte nikomu šťastný vzťah nepriniesli.
Mimochodom, pokojne sa Ti ani on a jeho "kompletný" balíček nemusí tiež páčiť po stretnutí a čo?

lindous
9. jún 2025

"Páčiť sa" na rande nie je len o vzhľade a tiež to, že sa niekomu "nepáčiš" resp. zistíte, že to úplne neklaplo, neznamená, že nie si dosť dobrá... jednoducho dvaja si musia pri randení sadnúť, mať si čo povedať, cítiť sa prijemne... nechaj nervy doma, snaž sa byť uvoľnená a sama sebou, držím prsty, nech to dobre dopadne 🙂

marianarem
9. jún 2025

Ano, takeho chlapa, ktory sa k tebe hodi, zaujmes tym, ked budes sama sebou. A ostatnych ti nemusi byt luto.

miriamzba
9. jún 2025

Byť sama sebou je pomerne široká škála🙂 takže pozitivne sa nalad, daj si niečo slušivé ale nie až príliš odvazne- napr. pekne šaty a pohodlné sandálky, s ničím z vizáže to neprezen, nech to nevyzerá že si na love, zahrnte do rande aj prechadzku (nielen sedenie v interiéri), všetko si uzivaj, bud uvolnena. Skus sa na to pozrieť iba ako na nezavazne stretko s kamošom, aby si nebola v krci. No a potom sa už zameriavaj na svoje pocity- či Ti chalan prejavmi vyhovuje, či nezachytis niečo čo by Ťa malo znepokojit a či posobi autenticky. Vela šťastia 🙂

yoginka231
11. jún 2025

Bože to sú rady, že buď sama sebou :D Však dievča sa nemusí pretvarovať ale môže chcieť vedieť chlapa zaujať.

Za mňa je dôležitú aku dávaš von energiu. Je to bojazlivá a nesebavedomá energia? Alebo je to hravá, sexuálna a živá? A neboj nie som ezo, ide len o to že co cítiš vo vnútri dávaš aj von.

Čiže ak chlapa chceš zaujať, tak choď na rande s tým že chceš sa zabaviť, chceš sa mu aj zapáčiť, ale chceš sa aj pohrať a trocha ho aj vyzvi.

Ja keď prídem tak často posrandujem na začiatku a naladím dobrú náladu, a potom keď to tak cítim tak si poflirtujem a tam potom sama vidím či sa mi chlap páči.

A inak samozrejme sa pekne a sexi obliecť, decentne sa namalovať, však to poznáš. Ale nejdeš na svadbu tak zas to neprežeň.