Ako zaujať niekoho na internáte alebo verejných miestach?
Ahojte,
len tak zo zvedavosti.. Chcela by som si nájsť vzťah. Som na internáte, mám 24 a uz o rok končím. Mimo toho neviem, či budem až tak stretávať nových ľudí, keďže nikde nechodím. Ale môžete poradiť aj nejaké miesta možno, kde by som mohla stretnúť ale slušného, vzdelaného chlapa. 🙂
Noo, ale k pôvodnej otázke... Niekedy sa mi niekto zapáči napr. v autobuse, na internáte a pod. Čo mam robiť v takých chvíľach? Vacsinou to vyzerá, že sa zapáčim aj ja im, ale tak no dali by ste nejak vediet dat najavo, ze je okej prísť za mnou pokecať? Ja nechcem byť prvá, čo začne. Mám pozerať a usmievať sa alebo čo? 😄 Ja som z toho jelen. Proste asi taku potrebujem radu, že co by ste robili, keby vidite niekoho co sa vám páči (prvy krát) niekde na nejakom mieste. Nepoznáte sa. Ako by ste ukázali, že môže prísť, ak by mal zaujem? 😄
a co niekto v skole? mas aj nejake konicky?
Nie som v BA. Tuto tiež sa spoznávajú ľudia, ale skôr na zábavách a na tie ja nechodím. Nebaví ma to moc. Este možno v posilke, ale tam popravde chodím červená, spotená. Haha. :D
Ja som sa takto dala dokopy s chalanom na ulici. Isla som po ulici, on tam stal. Ako som ho zbadala, ostala som uplne zmagnetizovana a proste som sa nanho chvilu pozerala. Zacal sa pozerat aj on, videl na mne asi evidentne, ze dvere ma otvorene 🙂 A tak prisiel za mnou a dali sme sa do reci. Boli sme spolu dva roky a velka laska to bola.
Ale ja som to teda nejako cielene nevyhladavala, som skor clovek, ktory ide po ulici vo svojich myslienkach, nikdy nejako neobzeram chlapov, co idu okolo, takze to u mna povazujem skor za nejake riadenie osudu ze som sa vobec pozrela 🙂
Ale teda ten dlhsi ocny kontakt nas spojil.

Si na internatoch v BA alebo niekde inde? Ja som bola v BA a tam to velmi nebol problem (aspon pre mna), vacsina ludi otvorena spoznavaniu novych, a su tam rozne aktivity kde sa da s niekym zoznamit. Obcas aj len tak sa ozvat a zacat kecat (predstavit sa a ze casto ta vidavam tu a tu, kde studujes, odkial si a tak hocico.. bud sa debata rozbehne, alebo na teba o chvilu zabudne 🙂 ). Nie je vzdy na skodu spravit prvy krok, ten druhy nemusi byt prave naladeny nieco skusat, ale keby si sa ozvala, tak by zaujem mozno mal. Aj ty nieco hladas tak si nenechaj unikat sance. Ved za to nic nedas, ak sa ti pozdavat nebude tak kontakt prerusis 🙂