Ako zbaliť chlapa?
Ako vyprovokovať chlapa.je tam chémia.jasne ze nechcem na neho hneď skočiť a byt tá čo začne.aby to nevyzeralo,že som zúfalá 😁😂
Cau nedame rande?
Daj si nejaký zaujímavý makeup, dlhé nechty, výstrih, obleč dačo sexy (šortky, legíny, minisukňa).
Alebo ho zbal ty sama. Moja sestra keď mala 15 zbalila 23 ročného chalaniska a pritom ona je pekná... práveže tým ukázala že má sebavedomie vôbec to nebolo zúfalé.
Daj si nejaký zaujímavý makeup, dlhé nechty, výstrih, obleč dačo sexy (šortky, legíny, minisukňa).
Alebo ho zbal ty sama. Moja sestra keď mala 15 zbalila 23 ročného chalaniska a pritom ona je pekná... práveže tým ukázala že má sebavedomie vôbec to nebolo zúfalé.
@franko_ chce ho zbaliť,nechce ist na šichtu
@franko_ chce ho zbaliť,nechce ist na šichtu
@minenkaa 😂 no veď tak my chlapi vnímame opačné pohlavie, hlavne očami keď vidíme sexy sporo oblečenú ženu tak sa nám zvýši testosterón a ten nás motivuje aby sme podnikli nejakú akciu.
PS: ale veď aj vy ženy vnímate očami, za zadkom sa nenápadne otáčate 😂
@franko_ dlhé nechty? To fakt??😨
šortky,legíny........,to fakt sú chlapi takí jednoduchí?
jo bohužial asi sme😂 ale tak to je príroda.
@franko_ ja teda neviem,ale ja som v živote šortky oblečené nemala,ani legíny....nechty nenosím,a v mladosti som sa ani nemaľovala...a chlapov som zbalila aj tak....asi neboli takí jednoduchí
@rozculena no veď tak existujú aj iné spôsoby ako zaujať chlapa / ženu. ale keď si oblečieš niečo sexy ide to ľahšie. aj keď môźe sa stať že ťa namiesto tvojho crusha začnú baliť aj ostatní chlapi 😂
Prečo zúfalá? Možno len odvážnejšia ako on 😏
Nedá sa vyprovokovať každý proste.. lebo vobec nemusí ísť z jeho strany o chémiu, nikomu do hlavy nevidíš, pokiaľ to nepovie sám, tak je to len tvoja chémia a kľudne ťa pošle do hája..
Obťažovať chlapa sa tiež nemôže✌🏼 pozor☝️ tiež je to ľudská bytosť
Podľa mňa väčšina chlapov sa ozve a prejaví, ak chcú. A čítam tu, že dlhé nechty, minisukne atď...Napr.môj muž vraví, že vyslovene provokatívne oblečené a veľmi energické a akčné ženy ho odrádzajú. Na kávu s ním som išla naschval v starom oblečení, nech si nenamýšľa😁Mne nemal problém povedať, že je do mňa zamilovaný, aj keď mal malú šancu, že z toho niečo bude. Nepôsobila som asi ako nejaká tigrica..
@rozculena no veď tak existujú aj iné spôsoby ako zaujať chlapa / ženu. ale keď si oblečieš niečo sexy ide to ľahšie. aj keď môźe sa stať že ťa namiesto tvojho crusha začnú baliť aj ostatní chlapi 😂
@franko_ ale to si zas nemysli ze každý chlap je ako ty. Ja som sa nemusela nikdy obliekať sexy alebo ako štetka, a mala som plno napadnikov. Sú aj normálny chlapi.
@franko_ ale to si zas nemysli ze každý chlap je ako ty. Ja som sa nemusela nikdy obliekať sexy alebo ako štetka, a mala som plno napadnikov. Sú aj normálny chlapi.
@bielasovicka trik je v tom vyzerat brutal sexi ale tvarit sa ze o tom ani netusis a ze je to vlastne taka nejaka prirodzena nahodicka .....hehe..::suhlasim ale ze prvoplanovy sexi outfit na zaciatku vztahu je skor na skodu , treba na to ist rafinovane
@franko_ a inak gratulácia Tvojej sestre … doma mali určite radosť, že sa 15stka vláči s nejakým zúfalcom, čo si nedokáže ani nájsť dospelú ženu …
Bud chlap chce, alebo nechce.
Ten, ktory chce, ti to dava najavo. Bud za tebou rovno pride, alebo si vsimnes, ze sa mota neustale okolo, v tvojej blizkosti, ze ta vyhladava. Ak mu das sancu, ze ta zaujima, tak sa jej rad chopi.
Cokolvek ine medzitym znamena, ze si v kategorii zien, ktore on povazuje za zaujimave, ale nechce ta.
Ak tam teda chemia je (ako pises), tak daj najavo, ze aj u teba by zaujem bol. Ak iba caka na tento signal (uistenie), tak vyrazi do akcie i sam.
Ak je tam chemia a ty davas najavo, ze zaujem mas, a on stale nic, tak zaujem nema.
Povazuje ta za peknu, pritazlivu, zaujimavu, sexy, ale nieco chyba, preco by v tebe videl aj potencialnu partnerku a chcel ta ist zbalit.
A este jedna vec. Mnoho muzov v tvojim okoli je zbalitelnych na vzhlad (vid tu hore franco). To je ta jednoduchsia cast.
Ale nie udrzatelnych, aby vztah fungoval dlhsie ako par tyzdnov, ci mesiacov. Na to uz musi byt nieco viac.
Vzdy najdlhsie a najpevnejsie vydrzi vztah, kde je muz ten viac zalubeny. Tak nejak to funguje najlepsie.
Ak to tak nema byt u vas, tak sice mozno vyhras chlapa, ktoreho velmi-velmi chces, ale nebude to pre teba uplne vyhra. To si dobre rozmysli.
Stačí mu dať nejaký náznak, ak má záujem, chytí sa hneď. Nechoď na to hneď zhurta, toto by napr. na mňa nefungovalo. A mohla by to byť aj miss Horná Mariková.
A skutočne nie si keď to tu už píšeš? 🤣
A skočiť po ňom je lepšie ako ho chcieť spoznať? Ak ti to stačí “na chvíľu” tak skús.. neviem koľko máš rokov, aj keď ani to nie je dôležité, len mi to príde byť viac pudové ako na vzťah 😊.
A skočiť po ňom je lepšie ako ho chcieť spoznať? Ak ti to stačí “na chvíľu” tak skús.. neviem koľko máš rokov, aj keď ani to nie je dôležité, len mi to príde byť viac pudové ako na vzťah 😊.
@slaskou1975 my sa poznáme.urcite ani jeden nechceme vzťah.
Tak k čomu potom to celé teátro? 🤣

Ak je tam chemia aj z jeho strany, tak to pride samo, alebo mozes skusit nejaky pohlad, byt mila, ked sa prihovori.