icon

Ako získať sebavedomie pri intímnych momentoch?

23. júl 2024

Ahojte babule. Nemám sa komu zdôveriť. Mám 30 rokov sama seba objektívne vidím ako peknú ženu. Neznamená že som dokonalá ale že som prijala aspoň nejak to že mám jemné náznaky celulitídy že nemám pevné telo ( k cvičeniu nemám vzťah) že som aká som. Nech sa oblečiem hocijako pekne cítim sa sexi a príťažlivo obzerám si samu seba (údajne to zvyšuje sebavedomie ktoré mám občas ako na hojdačke) všetko super. Akonáhle si nenájdem niekoho kto má o mňa záujem a malo by dôjsť k sexu. Našla som si tak "kamaráta" pusinky objatia Škrabkanie bozky dotyky.. Aj sme spolu mali s*x a vtedy som si uvedomila že ako som prišla o šaty prišla som o celú krásu. Zrazu som sa cítila taká obyčajná. Nevidím nič sexi na nahom tele je to také všedné ničím nie výnimočné. 😔 Aj napriek tomu že to bolo s ním krásne uzavrela som sa do seba a odvtedy som nič neriešila ani s ním ani s nikým. Chýbala mi spätná väzba niečo ako si krásna /sexi priťahuješ ma. Ostalo to bez slov. Cítila som sa ako predmet. Obyčajný. Predohra bola super láskal ma trvalo to hodiny ale keď sa urobil - boli sme u neho - hral hry na PC a mňa si už nevšímal. Ani sa ma nedotkol. Žiadna aftercare. Nedorobil ma Ani rukou. Obliekla som sa a požiadala ho nech ma odnesie domov. Asi po hodine presviedčania vstal a odniesol ma. Videla som na tapete v jeho PC a TV aké ženy sa jemu v skutočnosti páčia a žiaľ ja tak nevyzerám
Oproti ním som len obyčajná žena ničím sexi a ničím výnimočná keď zrovna na sebe nemám šaty. Keď som oblečená cítim sa ako bohyňa sviežo krásne zaujímavo a to ani nie som oblečená vyzývavo. No pri tom intímnom sa cítim zraniteľná a nesvoja. Vzdala som to. Všade čítam ako ženy zažívajú krásne milovanie sú prijaté aké sú sú milované a chcené. Čo robiť? Prejde to niekedy? Vekom to bude už len horšie však? Keď sa necítim dobre v 30 v 50 dokonale telo je len ilúzia. 😭😭😭 Je mi tak zle.. Len reve m od včera. Áno aj pms uraduje

bbshop
23. júl 2024

Chyba je v ňom a nie v tebe. Je ti to dúfam jasne.

crazy_cat_lady
23. júl 2024

hmm, no sledujem na insta uctoch a podobne tiez par vymakancov :D a moj manzel hoci je fesak a pre mna najkrajsi na svete je uplne iny typ, ale to neznamena, ze sa mi nepaci. pride mi skor, ze mas problem sama so sebou a neprijala si sa taka, aka si. citis as pekne v satach, ktore mozno zakryju nejake tvoje nedokonalosti, ale ked si naha, nie si si sebou ista. no druha vec je, ze chlap, s ktorym stravis noc si po sexe ide zahrat hry na pc :D to by som cakala tak v desat rocnom manzelskom vztahu a nie pri takejto jednorazovke :D

mauduska
23. júl 2024

Ja sa cítim pri sexe milovaná a krásna napriek tomu, že mám milión nedostatkov. Ale nie je to preto, že sa obzerám v zrkadle a snažím sa presvedčiť samú seba, že som dosť. Môj manžel ma miluje a uisťuje ma o tom, viem, že sa mu páčim so všetkým, aj s tým, čo objektívne nie je pekné.. a je to len preto, že miluje v prvom rade moju dušu. Vybuduj si s niekým láskyplný, dôverný vzťah bez sexu. Buďte najlepší priatelia. Budujte intimitu sŕdc, nie tiel. Potom budeš pre neho najkrajšia a najvzácnejšia a budeš sa tak aj cítiť aj pri sexe 🙂

zuzanka.zuzu
23. júl 2024

hento bol kkt, čo už... ale prosím ťa aj ty ži menej v telenovele a viac v realite 🙄

autor
23. júl 2024

@mauduska to neviem žiaľ čo je. Som asi prekliata v tomto živote nemám priateľov neviem si budovať ani udržať vzťahy nejakým spôsobom každý odíde. Snažila som sa načúvam im celé hodiny snažím sa prinášať do vzťahu viac než dosť ale keď si raz poviem svoj názor ze napríklad s niečím nesúhlasím alebo ze už nepomôžem lebo už to ide aj na úkor mňa (napr finančne keď nemal otec na lieky dala som mu ale keď pýtal pravidelne na cigarety a alkohol nedávala som mu) tak sa ten človek nahnevá a odíde. Bolo to tak aj v škole. Kým som kamarátkam dávala opisovať na písomke boli sme kamošky. V maturitnom ročníku mi na všetkom záležalo viac už som to nedávala opisovať a prestali sa so mnou baviť. Akoby nikto nevidel že som človek s dušou a citmi. Proste vždy to je tak už od detstva. Nezažila som ani vzťah na úrovni duši ani krásne milovanie. Som stále sama. Som spokojná užívam si samotu ale keď chcem niekam ísť alebo sa porozprávať dobehne ma to. Ja neviem ako také vzťahy hľadať. A kde vlastne. 😔

earlgrey
23. júl 2024

@bbshop Prečo je chyba v ňom? Veď autorka sama píše, že to bol len "kamarát", čiže oprávnene ju bral ako nejaký predmet...ak by s mužom bola vo vzťahu, kde je láska, úcta, rešpekt...tak možno by bolo aj "aftercare"..ale on dosiahol svoje...a dovidenia...čo chce ďalej riešiť? a ak má takéto nízke sebavedomie, čo keď vyvádzala pri vyzliekaní, hanbila sa...koho by bavilo hodiny ženu presviedčať nech sa uvoľní, nech sa nehanbí alebo jej krásu vychvaľovať do nebies? To možno urobí muž, ktorý má k žene city a nie nejaký kamarát na sex 😀

autor
23. júl 2024

@zuzanka.zuzu som tak založená. Všetko analyzovať snívať si žiť si v inom svete lebo Tento by ma zabil. Od detstva som sa len učila prežiť. Tak som si tvorila vlastnú realitu

autor
23. júl 2024

@earlgrey nie je len kamarát on ma práveže stále vola von ze hoci len na hodinku niekam. Ze ma vezme na nákup. Ze ma rozveseli keď mi dačo je. On sa ako tak zaujíma. BA dokonca až príliš. Stále píše chce byť so mnou vyhľadáva ma. Len sa bojí vzťahov. Zevraj ma ma rad a záleží mu na mne a nechce aby sme sa nejakým spôsobom rozišli. To sú jeho slová zo správ

zuzanka.zuzu
23. júl 2024

tak si musíš nájsť podobného snílka 🤷 neboj, je ich kopec, mne takí lezú na nervy ale vy možno budete mať šťastný život a spolu budete analyzovať krásu jarného dňa alebo čo... proste hráč PC hier to asi nebude 😉 (na a tento už vôbec nie, somár, nech si honí sám)

earlgrey
23. júl 2024

@autor
Sama si ho nazvala kamarátom 😀 a nepoznám mužov, ktorí sa boja vzťahu 😀 to je len zámienka pre tých, ktorí vzťah nechcú...nechcú sa viazať, ale chcú si užívať všetko, čo VZŤAH prináša...

bbshop
23. júl 2024

@earlgrey chyba je v ňom, pretože bez ohľadu na to čo medzi nimi je, je jeho psia povinnosť sa k nej správať ako k ľudskej bytosti. Toto nie je o tom aký vzťah majú medzi sebou, ale o jeho hulvatstve

evaachesa
23. júl 2024

A ten "borec" mal koľko? 20? Viac by ma štvalo že som sa vyspala zjavne s deckom, ktoré má na stene plagáty žien a po sexe s tebou si ide zahrať hry. Mala si si zavolať taxík a už sa s ním viac nebaviť. 🤦🏻‍♀️

evaachesa
23. júl 2024

@autorka, jemu na tebe záleží zjavne len do chvíle kedy ťa dostane do postele a urobí si dobre. 🤷

earlgrey
23. júl 2024

@bbshop Nemyslím 😀 chyba je v nastavení autorky, sebaľútosť...žiadne sebavedomie, podceňuje sa...žiadného muža taká žena baviť nebude...muž sa na nej odbaví a ďalej nerieši...muži majú radi sebavedomé ženy, ktoré nemajú zo svojich nedokonalosti komplexy...
A že psia povinnosť 🤣 prosím ťa...kde to žiješ...veď nie sme princezné...každá máme to, čo si vyberieme...a vždy máme na výber...vždy...všetci, bez ohľadu na pohlavie...

ivana11155
23. júl 2024

Ale ved to je len kamarat, sama to pises. On ta nema rad. Bola to len jednorazovka, ako sa hovori vyprazdnil si gule a bodka. Preco by ti mal hovorit aka si krasna a sexi, ked k tebe nic neciti? To ze po sexe hral PC hry o tom jasne svedci. Baba hore ti dobre pise, ze by si mala zit viac v realite.

autor
23. júl 2024

@evaachesa 32 má 😅

bbshop
23. júl 2024

@earlgrey ale ja súhlasím s tým čo píšeš len poukazujem na jej výber "partnera". Tento asi nebude z tých galantných po akom tuzi..sú muži, ktorým by niečo také ani nenapadlo a základ je pre nich spokojnosť ženy bez ohľadu na to či majú alebo nemajú vzťah. A je takých mnoho.

earlgrey
23. júl 2024

@bbshop No veď áno 😀 určite to poznáme...ja by som osobne takému mužovi už nohy neroztiahla, bez ohľadu na moje komplexy - ktoré síce nemám, ale aj kebyže mám...

bbshop
23. júl 2024

@earlgrey to sa snažím autorke naznačiť😀

eliska13
23. júl 2024

A ty si mu povedala, že bol úžasný?😉nečakaj , že ti bude vyznávat lásku, ochkat aká si krásna.Zijes niekde v romantickom sne.Nemas sebavedomie iba ho zaobalis do oblečenia.Citlivi ľudia ti majú v živote ťažšie.Kazdy chce každého využiť ty si musíš nájsť chlapa s inou povahou.

vikimed
23. júl 2024

@evaachesa to už je choroba dnešnej doby slintať na IG nad chlapmi /ženami, ktorí by o nich ani bicykel neopreli a financovať tým ich život, len preto, že vyhrali genetickú lotériu. Že sa tí ľudia necítia úboho.

januska12323
23. júl 2024

Ste len nejakí kamaráti na sex nemôžeš od neho čakať to čo od ozajstného partnera. S partnerom, ktorí ťa bude milovať sa budeš cítiť ako bohyňa aj po pregrcanej noci v špinavom pyžame.

annamarin
23. júl 2024

Z mojej skúsenosti - mala som kamoša s výhodami, čo mi síce nikdy nemotal motuzy popod nos a zeby sme travili spolu uplne vela casu to tiez nie, ale ked už sme skoncili s milovanim a aj pred mikovanim mi povedal, že som krásna a aj ma objal a pod. Viem, že ma nemiloval ale zas to neznamená, že po sexe ma sa správať takto. Ženy neobhajujte to, lebo obhajujete len hulvatstvo. Noaco ze su len kamosi. Ku kamosom/kamoskam sa tiez nespravate ked su na navsteve, ze si pustite serial a ignorujete ich. A 😄 A to ani nemusíte mat sex... Podla mňa chyba nie je v tebe, ale musis hľadať dobrých chlapov. Tento je ocividne nic moc.

dadka1997
23. júl 2024

Problem je v tebe, za prve si netreba hľadať kamaratov na sex, vedy sa mozeš citit tak, ako si sa citila teraz pri nom, co si čakala ak praktizujes sex bez lásky?
Je rozdiel kamarát, kamarát s vyhodami a laska

modrykolibrik
23. júl 2024

Ono zalezi kto ta tak vnima. Tak nejak som sa citila ale pre chlapov som bola iba korist. Ak mam byt krasna a sexi tak pre seba ak ma za to povazuje moj partner je to ceresnicka na torte. Moj partner je obycajny chalan ktory ked mal kila navyse nezaujimal nikoho. Odkedy sa dal na chudnutie opeknel, zmuznel, a spritazlivel natolko ze baby sa mu same nukaju do postele. Nastastie je normalny a vie ze im ide o nieco ine. U mna ma domov, zazemie naruc lasky, vasen a to mu nestoji za to aby to vymenil. Ja som nizka pribrata sice podla ludi mam peknu tvar, mam huste vlasy atd. Ale pre mna je podstatne ze moj ma oci len pre mna. Nesexuj hned s prvym co stretnes. A bohuzial pri sexe sa odokryju aj tie nase nedokonalosti. Mam jazvy po tele, celulitidu, strie, velke brucho ale mojmu sa to paci

autor
23. júl 2024

@modrykolibrik nesexujem hneď s prvým. Práveže ich kvantá odmietam lebo im ide len o to. On ma zaujal tým ze kým došlo k sexu zaujímal sa trávili sme veľa času boli sme si blízki.. Celkovo atmosféra s nim (nie nezalubila som sa) porozumenie výlety atď. Sex väčšinou pokazí to dobre v ľuďoch. Ako kamarát je a bol super ale týmto už na neho hľadím inou optikou.

bbshop
23. júl 2024

@annamarin presne úplne súhlasím. Je jedno čo je medzi nimi, on sa ma k nej správať slušne a hlavne ako k žene. Či už ona ma alebo nemá sebavedomie či sú alebo nie sú vo vzťahu.. on je hulvát.

domkakvet
24. júl 2024

Problem nie je v satoch, ani v celulitide, ani v tvojom kamaratovi, ale iba v tebe, vlezies do postele a mas sex s niekym s kym niesi vo vztahu a potom este cakas, ze si ta bude vsimat, na co by to robil, ved si mu vliezla do postele ako lahka korist a dostal len to o co mu islo, viac ta nepotrebuje, iba ak na dalsi sex.