icon

Ako získať späť chuť do života po rozchode?

27. aug 2025

Ahojte, aj vy ste po rozchode stratili chuť do života? Už to trvá mesiac, nemám na nič náladu len plačem a neviem sa s tým zmieriť nič ma nedokáže rozveseliť. Ako ste opäť dokázali žiť naplno? Cítim sa ako by som už nedokázala mať z ničoho radosť. Mám kamarátky a naozaj sa snažia mi pomôcť a som im za to vďačná ale cítim sa zaseknuta v jednom bode.

anonym_24d6dd
27. aug 2025

Nie, vždy som si povedala, že to zvládnem a nájdem si dobrého partnera.Smutok, žalúdok na vode bol, ale nie nejaké opúšťanie sa.Zalezi aj čo bol dôvod, ak si on našiel niekoho môžeš to viac prežívať.Prejde to

zmrzlinka2021
27. aug 2025

@anonym_autor
To ze ste sa rozisli predsa malo svoj dovod, nie?

anonym_303d00
27. aug 2025

prečo plačeš? ak ste sa rozviedli tak asi nebolo všetko OK medzi vami, ber to ako príležitosť žiť nový život, odovzdali ste si čo ste si mali odovzdať a idete ďalej, každý "svojím vlastným vlakom", v ňom ale necestuješ sama spoznáš veľa nových ľudí a možno niektorý cestujúci bude lepším vhodnejším partnerom ako bol ten prvý

krasneleto
27. aug 2025

malo info si dala... nevieme kolko mas rokov, aky dlhy to bol vztah, ci to bola prva laska, manzelstvo, deti atd, umrtie.... nie ze by to vela menilo..... bolestou musis prejst, iny patent na to nie je... a hoc je klise cas je najlepsi lekar... ale co ti mozem poradit, plac a smut,ale neutapaj sa, zivot je kratky,,,,

astronaut321
27. aug 2025

@anonym_autor Pár mesiacov ti bude hrozne napi*u. Potom to začne ustupovať. Budeš to v hlave rozoberať, až kým to celé nezhodnotíš. Vídeš s pocitom nevinnosti, al. viny, ale vídeš. Začne sa ti postupne všetko hojiť a bude ti lepšie. Dôvod rozchodu sme nedostali, tak aspoň v skratke zhodnotené.

pattybe
18. sep 2025

@anonym_autor napis mi tiež som po rozchode