icon

Ako získať späť stratené sebavedomie?

7. aug 2025

Ahojte. Narodila som sa ako krasne dievcatko. Vzdy ma kazdy chvalil aka som pekna. Aj ked sa pozriem na svoje detske fotky ja to vidim. Keby som mala dcerku co vyzera ako ja, bola by som hrda. V puberte a v neskorskom veku mi to kazdy len potvrdzoval ze som krasna. Viem sa pekne obliect. Staram sa o seba, cvicim. O zaujem muzov nemam nudzu. Ludia ma opisuju ako milu, priatelsku, inteligentnu a zrelu zenu. Mam vela priatelov. Naozaj uprimne dobre priatelstva. Cokolvek sa organizuje, ludia so mnou rataju. Ze je so mnou zabava. Ked stretnem priatelov povedia mi ze ma radi vidia. Alebo mi napisu ked sa dlhsie nevidime ze im chybam, ze sa na mna tesia. Napriek tomu som stratila sebavedomie. Neviem co mam robit. Som si sebou neista. Som so sebou nespokojna. Necitim sa dost dobra.

Strana
z2
anonym_e441d4
7. aug 2025

@anonym_autor podla tvojho opisu si prave sebavedoma az az :D

anonym_2e073c
7. aug 2025

Počkaj, v tom jednom texte si mala tolko ega a sebavedomia, ze to traja ludia tolko nemaju.

autor
7. aug 2025
@anonym_e441d4

@anonym_autor podla tvojho opisu si prave sebavedoma az az :D

@anonym_e441d4 ano, na vonok. Ale dnu sa citim strasne prazdna. Necitim sa tak. Ako keby to vsetko islo okolo mna a dnu som sa citila ako hnila hruska v zlatom obale.

anonym_3bb4df
7. aug 2025

aj krasna si aj mudra tak preco si stratila sebavedomie?

autor
7. aug 2025
@anonym_2e073c

Počkaj, v tom jednom texte si mala tolko ega a sebavedomia, ze to traja ludia tolko nemaju.

@anonym_2e073c ten text je presne to co je vonku. Co vidia ludia, co pocuvam. Co vidim. Ale dnu je nieco ine.

autor
7. aug 2025
@anonym_3bb4df

aj krasna si aj mudra tak preco si stratila sebavedomie?

@anonym_3bb4df neviem. Asi preto ze som neplodna. Necitim sa byt dost zenou. Nici ma to.

isis234
7. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_3bb4df neviem. Asi preto ze som neplodna. Necitim sa byt dost zenou. Nici ma to.

@anonym_autor nuď sama sebou. .. rob čo ťa baví, naplňa... Maj pri sebe ludí, ktorým sa môžeš zdôveriť. Ktorí ťa pochopia.
Ty sa v podstate rozdávaš ...pre nich...
Dovolenka pri mori. S človekom, ktorý je tvojou druhou polovicou... načerpať sily, ..relax

autor
7. aug 2025

Som chcela velku rodinu. Ked som mala 20 tak som chcela 3-4 deti. Potom uz ze stacia dve ked sa nedarilo. Potom uz aj jedno…a z velkej rodiny som sama.

autor
7. aug 2025
@isis234

@anonym_autor nuď sama sebou. .. rob čo ťa baví, naplňa... Maj pri sebe ludí, ktorým sa môžeš zdôveriť. Ktorí ťa pochopia.
Ty sa v podstate rozdávaš ...pre nich...
Dovolenka pri mori. S človekom, ktorý je tvojou druhou polovicou... načerpať sily, ..relax

@isis234 robim. Zijem zivot naplno. Ale nenaplna ma to.

lindous
7. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Toto asi malo byť v úvodnom príspevku a ako hlavný problém... nenazvala by som to stratou sebavedomia, skôr nejakého zmyslu, cieľu, niečoho čo si si vysnívala... toto je podľa mňa niečo čo ti najlepšie pomôže spracovať psychológ, ak si nevieš pomôcť sama (čo je pochopiteľné, je normálne, že niečo takéto ženou zamáva)...

gribka1
7. aug 2025

Takto vidia teba, aký je opis teba? Tam v hĺbke, nie čo hovoria o tebe. Je skutočne jediným problémom, že sa vám nezadarilo?

autor
7. aug 2025
@lindous

@anonym_autor Toto asi malo byť v úvodnom príspevku a ako hlavný problém... nenazvala by som to stratou sebavedomia, skôr nejakého zmyslu, cieľu, niečoho čo si si vysnívala... toto je podľa mňa niečo čo ti najlepšie pomôže spracovať psychológ, ak si nevieš pomôcť sama (čo je pochopiteľné, je normálne, že niečo takéto ženou zamáva)...

@lindous Skusila som aj psychologa ale ten mi povedal len to co kazdy. Ze to je ok. Ze hodnota zeny sa nemeria materstvom…atd

lucka_ke
7. aug 2025

adopcia?

autor
7. aug 2025
@gribka1

Takto vidia teba, aký je opis teba? Tam v hĺbke, nie čo hovoria o tebe. Je skutočne jediným problémom, že sa vám nezadarilo?

@gribka1 v hlbke je prazdno. Nedoverujem potom ani muzom, lebo neverim ani sama v seba.

derdia
7. aug 2025

@anonym_autor lebo svoju hodnotu sudis podľa zovňajšku....
Máj rada samu seba, nemaj radšej všetkých ostatných.... Ale maj radšej seba. To nehovorím, ze mas byt egoistka. Ale taka sebalaska akurátna. Ale aj Boh nás učí, miluj blížneho svojho, ako seba samého....takze seba najskôr, az potom blížnych.
A po dalsie asi sa hodnotíš podľa toho ako ta chcú a obdivujú druhý.
To skus zanechať. A skus zistiť kto si... Ked to zistia získaš aj sebavedomie. 🙏❤️

lindous
7. aug 2025
@anonym_autor

@lindous Skusila som aj psychologa ale ten mi povedal len to co kazdy. Ze to je ok. Ze hodnota zeny sa nemeria materstvom…atd

@anonym_autor Naraziť na toho správneho môže byť niekedy náročné, ja by som tomu možno ešte skúsila dať šancu... keď ty s tým nie si ok, tak to nie je ok a aj keď racionálne asi vieš, že to je pravda, tie pocity len tak neovplyvníš, lebo ti to niekto povie... je to cesta... bohužiaľ nemám lepšiu konkrétnu radu, ale držím ti prsty

autor
7. aug 2025
@derdia

@anonym_autor lebo svoju hodnotu sudis podľa zovňajšku....
Máj rada samu seba, nemaj radšej všetkých ostatných.... Ale maj radšej seba. To nehovorím, ze mas byt egoistka. Ale taka sebalaska akurátna. Ale aj Boh nás učí, miluj blížneho svojho, ako seba samého....takze seba najskôr, az potom blížnych.
A po dalsie asi sa hodnotíš podľa toho ako ta chcú a obdivujú druhý.
To skus zanechať. A skus zistiť kto si... Ked to zistia získaš aj sebavedomie. 🙏❤️

@derdia to co pises je pekne. Ale ako? Ako mam zacat mat rada samu seba ked vo vnutri sebou pohrdam ze som zlyhala?

anonym_ce0084
7. aug 2025

"Narodila som sa ako krasne dievcatko. Vzdy ma kazdy chvalil aka som pekna."
a keby si sa narodila ako škaredé dievčatko?

autor
7. aug 2025
@anonym_autor

@derdia to co pises je pekne. Ale ako? Ako mam zacat mat rada samu seba ked vo vnutri sebou pohrdam ze som zlyhala?

@anonym_autor presne tak. Pocit neovplyvnis. Skusam to uz roky.

anonym_c6efaf
7. aug 2025

@anonym_autor takže to aká si krásna je ti vlastne na nič, každý chlap chce dieťa a nie teba 😅

gribka1
7. aug 2025
@anonym_autor

@gribka1 v hlbke je prazdno. Nedoverujem potom ani muzom, lebo neverim ani sama v seba.

@anonym_autor Tým chvalením ťa pokazili. Vytvorili obraz a ty si v ňom žila. V tej bubline bolo fajn. Ale nechápem prečo neveríš mužom, tak sa popáliš a ideš ďalej, to je život.

derdia
7. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor keď chceš napis mi súkromné. Presne co ta trápi. Skúsim ti pomôcť. Ja som nemala sebavedomie, 34 rokov.

autor
7. aug 2025
@anonym_ce0084

"Narodila som sa ako krasne dievcatko. Vzdy ma kazdy chvalil aka som pekna."
a keby si sa narodila ako škaredé dievčatko?

@anonym_ce0084 mas pravdu. Je to irelevantne. Pisala som to emotivne. Nejako som asi chcela vyjadrit ze aspon nieco na mne je dobre.

autor
7. aug 2025
@anonym_c6efaf

@anonym_autor takže to aká si krásna je ti vlastne na nič, každý chlap chce dieťa a nie teba 😅

@anonym_c6efaf ano vacsinou chlap ide do skutocneho vztahu s tym ze chce s tou zenou rodinu. Je to prirodzene.

lucka_ke
7. aug 2025

nie, je veľa mužov, ktorí nechcú deti... si krásna a si nešťastná, čo potom tie, ktoré nie sú pekné

autor
7. aug 2025
@gribka1

@anonym_autor Tým chvalením ťa pokazili. Vytvorili obraz a ty si v ňom žila. V tej bubline bolo fajn. Ale nechápem prečo neveríš mužom, tak sa popáliš a ideš ďalej, to je život.

@gribka1 ano. Lebo rodicia jedine co na mne pochvalia ze som pekna. A jednym dychom do toho ze nic po mne nezostane. Ze som sa malo snazila. Ze idem po kariere a nesustredim sa na dolezite veci. A akoze preco asi idem po tej kariere? Nejako sa “zabavit” musim.

autor
7. aug 2025
@derdia

@anonym_autor keď chceš napis mi súkromné. Presne co ta trápi. Skúsim ti pomôcť. Ja som nemala sebavedomie, 34 rokov.

@derdia ako si si pomohla?

gribka1
7. aug 2025
@anonym_autor

@gribka1 ano. Lebo rodicia jedine co na mne pochvalia ze som pekna. A jednym dychom do toho ze nic po mne nezostane. Ze som sa malo snazila. Ze idem po kariere a nesustredim sa na dolezite veci. A akoze preco asi idem po tej kariere? Nejako sa “zabavit” musim.

@anonym_autor To akože ako si mala ovplyvniť? Povrchne? Vziať prvého chlapa a vytvoriť si rodinu? Neviem kolko máš rokov, ale už to nie je možné? Čoho sa vlastne u mužov bojíš?

autor
7. aug 2025
@gribka1

@anonym_autor To akože ako si mala ovplyvniť? Povrchne? Vziať prvého chlapa a vytvoriť si rodinu? Neviem kolko máš rokov, ale už to nie je možné? Čoho sa vlastne u mužov bojíš?

@gribka1 to sa ich pytam aj ja. Ale oni si idu svoje. Mam 36.

autor
7. aug 2025

A coho sa bojim. Bojim sa ze ma opustia, lebo nie som dost dobra.

Strana
z2