Ako získať väčší záujem od partnerky?
caute robim čokoľvek pisem jej prvy niekedy ona,pytam sa zaujímam sa,ja vsetko ja ja ja vraví mi že ma miluje že ma nechce stratiť čo by som mal prosim vas robit keď partnerka neprejavuje taký záujem a skor keď ja jej nenapisem nic 1 hodinu alebo 2 tak ma nechá a nenapíše čo sa deje ani nic ako jej mám dať najavo že sa ma začať snažiť a vážiť si mna lebo som lojálny a aj ona a proste keby ma stratila čo mi povedala tak by ju to velmi mrzelo ach pomôžte mi prosim nechcem o nu prist mám jej skúsiť nechať priestor a byt taký nedostupný alebo čo odporúčate prosim
Koľko máš rokov? "nenapisem nic 1 hodinu alebo 2 tak ma nechá a nenapíše"?? To nemôže mať chvíľu pokoja?
To ozaj musi pisat kazdu hodinu?
nepíše ti každú prestávku? Skús nejako vydržať až do veľkej prestávky... Fakt dobrý nápad zobrať deckám na ZŠ mobily a dať im ich až pri odchode zo školy. V prípade, že už nie si na ZŠ, pokús sa mentálne dorásť svoj fyzický vek, láska a záujem sa nemeria počtom blbých správ za deň
@petko127372929 lezies jej zrejme na nervy, ze ked nenapisem hodinu! Moj ma tiez zo zaciatku takto otravoval… dokonca bol nasraty, ked som neodpisovala. Potom som si to s nim musela vyjasnit… ja robim denne miluon veci, som v praci, vo fitku, v aute, v sprche… nemam chut cumiet len do mobilu. Vsak sa vecer stretneme a pokecame.
@petko127372929 Ona ti nestihne napísať prvá, keď ty jej píšeš každú, alebo maximálne každú druhú hodinu. Ani si neviem predstaviť, čo také by ti mala písať, keď ste si písali pred hodinou.
Ty uz len tu co pises vyzeras ako zufalec, ktory si vynucuje pozornost. Myslim si, ze uz mas pekne naslapnute k tomu aby si bol jej byvaly. Vsak ju nechaj dychat, zit. Co by ti mala asi tak kazdu hodinu pisat? A ona ti ani nestihne napisat, aj keby snad mala co, lebo ty uz ju predbehnes urgenciou a vycitkou. Len tak pokracuj.
@petko127372929 máš aj nejakú prácu zamestnanie či len sedíš doma a vypisuješ priateľke?a máš ťažko odsledovane ako dlho sa ti neozýva. Je ťažké pre teba prežiť hodinu dve bez jej správy??ako čo ti má písať čo sa po hodine deje nové?no čo asi? nič?to fakt len čakáš celé dni kedy sa ozve?nemáš žiadne iné záujmy?lebo takého chlapa nechce žiadna žena to mi ver... Správaš sa ako zúfalec.... Ja len dúfam že máš Max 15 rokov lebo toto nie je správanie hodné dospelého a hlavne uvedomeleho chlapa.
Peťko, vieš čo znamená vzťah..?
Zrejme nie, pretože vzťah neznamená "musím", ale "chcem".
Inak povedané, žena nemusí vôbec nič, nemusí ani bodku, ak nechce. Ak žena chce, tak ti napíše i slohovú prácu a pričom všetkým bude tvrdiť, že má veľa práce a na nikoho nemá čas 😉. Keď chce, čas si nájde...
To čo robíš (ano, chápem ta, zamilovanosť, emocie atď.), má presne opačný efekt na ženu. Čím viac sa budeš "snažiť", čím viac budeš písať, čím viac budeš "tlačiť", tým viac ju od seba odpútavaš až ju stratíš úplne.
Ber to tak, že žena s tebou byť vo vzťahu nemusí... je to iba jej voľba, presne taká istá voľba, ako tvoja.
Rozdýchaj to, chod sa prejsť, venuj sa práci, niečomu čo zamestná hlavu a daj žene voľnosť, priestor...
Žena chce muža, nie riťolezca, ktorý jej kľačí pri nohách a poslúcha ako štena...
Schop sa chlape 😉, prajem ti, nech sa vám vzťah napraví...

@petko127372929 a to si len píšete,či ste aj osobne v kontakte? Koľko máte rokov?