Ako získať znovu záujem svojho bývalého?
Ahojte. Boli ste v situácii kedy ste zatúžili po záujem ex? U mňa je to tak, že som už skoro pol roka bez vzťahu, ale zhruba každý mesiac sme sa ozvali jeden druhému a aj keď sme chceli komunikovať normálne, vždy sa to pretočilo k odstupu a naštvaným reakciám.
Keď som reagovala odmerane (teda neutrál) nevedel pochopiť, prečo tak divne s nim komunikujem.
Nie som na neho už naviazaná, ale sem tam mi chýba kontakt s nim.
Dá sa niečo s tým spraviť, nezaujima ma, ako sa to nedá, hľadám cestu ako to môže ísť.
Jedine ako kamarát nie? Alebo ... Najskôr by som si asi ujasnila ako ho vnímaš a prečo sa s ním chces ďalej stretávať či s ním chces byť znova vo vzťahu
@kristina3791 vzťah istotne nie, za tieto mesiace som si uvedomila, že by mi je ľahostajný, a už by som nešla s ním
Tak vtom prípade by som mu asi normálne povedala napísala ako to je ako sa cítiš že s ním chces byť za dobré a uvidis ako to on prijme hlavne ale zostať pri kamarátske hlavne ak už máš muža aj tomu by som to povedala aby nenastalo zbytočne nedorozumenie
Mozes s nim byt zadobre aj bez kontaktovania sa. Ja ked stretnem ex, tak nemam problem prehodit par viet, ale nepotrebujem si s nim vypisovat a byt v kontakte. Uz je to za nami, naco to silit.
@kristina3791 už som mu to, ale on je stále nasrany, že nepotrebuje môj kontakt zrazu. Pred pár mesiacmi to chcel a teraz...
My sa stretneme nahodne, urcite sa nevyhladavame. Moze sa stat, ze sa nestretneme aj 5rokov. Len to som chcela, ze zadobre mozete byt aj bez kontaktovania sa. Takto sa nasiera a to nepotrebujes. Zrusit kontakt a bude vybavene. Kazdy si bude zit svoj zivot, najde si noveho partnera a bude klud.
Mozno uz ma inu a jednoducho ho otravujes, chce za tebou urobit hrubu ciaru a ist dalej. Ty by si to mala urobit tiez.
je ti ľahostajný a chceš prebudiť jeho záujem? To je oxymoron. Navyše sa strápňuješ, uháňaš ho a on ťa nechce. Nie je hádam jediný chlap na svete

Ex je ex pre nejake dovody asi. Zabudni nanho, na co je toto udrziavanie vztahu a hra na macku a mys dobra?
Ak mas zaujem aby bol opat frajerom, spomen si co vsetko nefungovalo preco ste uz mimo seba. A naco inak by Ti bol jeho zaujem?