icon

Ako zistím, či ma priateľovi rodičia majú radi?

14. aug 2025

Ahojte, mám občas pocit, akoby ma priatelovy rodičia nemuseli. Ako to zistím?

sisska96
14. aug 2025

Nejako. Aj svokrovcom dlho trvalo kým si zvykli že už synček ich neobskakuje každú chvíľu. Prvé roky boli takí divní, chladní, lebo si mysleli že tam ostaneme.

madeincssr
14. aug 2025

@anonym_autor ved bud normalna, vludna, ochotna pomoct a daj tomu cas. Staci, ked budes mat so "svokrovcami" korektne vztahy, bez zbytocnych konfliktov (ak sa da).

lienka.7
14. aug 2025

@anonym_autor nezistis

minenkaa
14. aug 2025

@anonym_autor sa spýtaj

anonym_bafc9d
14. aug 2025

@anonym_autor podľa toho čo od nich dostaneš k narodeninam/vianociam 😀

anonym_6beb56
Autor odpoveď zmazal
anonym_6beb56
14. aug 2025

Ak je jeden z nich slovenčinár, nebudú Ťa mať radi.

anonym_f71172
14. aug 2025

Jeho rodičia a či sa ti to páči a či nie, budú vždy zastávať iba svojho syna a ty aj po svadbe budeš cudzí element. Vôbec nie je podstatné do akej miery ťa majú/nemajú radi, ale to, ako je on schopný sa riadiť vašími dohodami a nakoľko je od nich nezávislý. Ak on rodičov uprednostňuje pred tebou a necitiš sa byť pre neho prioritná, tak utekaj. Už to, že riešiš ako ťa majú radi svedčí o tom, že ťa nimi partner asi príliš zaťažil.

anonym_1997e8
14. aug 2025

@anonym_autor Mňa svokra nemala rada na začiatku pretože nie som vysokoškolsky vzdelaná ako jej syn. Časom si zvykla. A zistila ,že jej syn sa má v bavlnke a máme dobré vzťahy.

alexka89
15. aug 2025
@anonym_6beb56

Ak je jeden z nich slovenčinár, nebudú Ťa mať radi.

@anonym_6beb56 ?

domkakvet
15. aug 2025

@anonym_autor lepsie by bolo keby si napisala preco si to myslis.

autor
15. aug 2025
@alexka89

@anonym_6beb56 ?

@alexka89 nechtiac som namiesto priateľovi napísala priateľovY. Akoby sa človek nikdy nemohol pomýliť. 🥲

autor
15. aug 2025
@domkakvet

@anonym_autor lepsie by bolo keby si napisala preco si to myslis.

@domkakvet neviem ani.. len boli sme spolu na dovolenke na pár dní, noa môj priateľ bol trocha nachladený, kašľal, soplil, ale nebolo to nič strašné, že by teraz umieral alebo tak.. Noa samozrejme napísal svojej mame, že začal už aj kašlať, a hneď ho mama posielala domov, že nech ho odveziem na stanicu a tak. Po dovolenke sme prišli ku mne domov, prišiel sa ku mne najesť na obed jednoducho. Noa mama mu písala, že kde je, on jej povedal, že u mňa doma a ona mu napísala, že: „Ta čo 😀 neviete sa rozlúčiť?”. Neviem, možno som ja precitlivelá, ale príde mi, akokeby niekedy mala niečo proti tomu, že spolu trávime čas. Často mu píše, nech už príde domov, keď je so mnou vonku a tak. Aj si požičial na tú dovolenku bratov joystick, ja som mala joystick svojho priateľa so sebou, chceli sme si spolu zahrať jednu hru. Noa on sa brata pýtal, či môže, na čo mu on napísal, že môže, že ho nebude potrebovať. Tak ho vzal so sebou a hneď v prvý deň mu brat písal, že prečo mu vzal joystick atd atd. Hneď mu začala potom pisat aj jeho mama, že prečo si nekúpim vlastný, že za ten čas som mohla mať už aj joystick zo zlata. On jej napísal, že “ veď som jej dal svoj” a ona taká na to, že “ to je jedno, pohľad na vec mi to nemení”.. alebo niečo v tom zmysle. Tak neviem no

domkakvet
15. aug 2025
@anonym_autor

@domkakvet neviem ani.. len boli sme spolu na dovolenke na pár dní, noa môj priateľ bol trocha nachladený, kašľal, soplil, ale nebolo to nič strašné, že by teraz umieral alebo tak.. Noa samozrejme napísal svojej mame, že začal už aj kašlať, a hneď ho mama posielala domov, že nech ho odveziem na stanicu a tak. Po dovolenke sme prišli ku mne domov, prišiel sa ku mne najesť na obed jednoducho. Noa mama mu písala, že kde je, on jej povedal, že u mňa doma a ona mu napísala, že: „Ta čo 😀 neviete sa rozlúčiť?”. Neviem, možno som ja precitlivelá, ale príde mi, akokeby niekedy mala niečo proti tomu, že spolu trávime čas. Často mu píše, nech už príde domov, keď je so mnou vonku a tak. Aj si požičial na tú dovolenku bratov joystick, ja som mala joystick svojho priateľa so sebou, chceli sme si spolu zahrať jednu hru. Noa on sa brata pýtal, či môže, na čo mu on napísal, že môže, že ho nebude potrebovať. Tak ho vzal so sebou a hneď v prvý deň mu brat písal, že prečo mu vzal joystick atd atd. Hneď mu začala potom pisat aj jeho mama, že prečo si nekúpim vlastný, že za ten čas som mohla mať už aj joystick zo zlata. On jej napísal, že “ veď som jej dal svoj” a ona taká na to, že “ to je jedno, pohľad na vec mi to nemení”.. alebo niečo v tom zmysle. Tak neviem no

@anonym_autor pri takomto spravani by som zbystrila, ci priatel nie je mamickar, lebo aj taketo podivne spravanie jeho rodicov je casto jednym z priznakov. Cize najskor treba vylucit tuto moznost, budem rada ak sa to nepotvrdi, ale urcite si daj na to pozor.