icon

Ako zistiť, či je partner na zoznamke?

arninka
11. mar 2025

Ako zistím či je priateľ na zoznamke

viestta
11. mar 2025

Naburas sa mu do mobilu

laurinka27
11. mar 2025

Alebo si urobis fake zensky ucet a budes ho tam hladat (aj ked zoznamiek je viac, ale tak hlavne Tinder a Badoo su take najpouzivanejsie)

vanilkovazmrzka
11. mar 2025

Prihlasis sa na tu zoznamku anonymne 😅

barborachors
11. mar 2025

Opýtaš sa ho?

yelena159
11. mar 2025

@barborachors Jasné, lebo partner ktorý je tajne na zoznamke ti povie pravdu.

viestta
11. mar 2025

@yelena159 zmysel pre humor nic? Vsak to je jasna ironia

anonymes
11. mar 2025

@arninka Daj meno a zistím ti čo len chceš 😁

bonboniera
11. mar 2025

@viestta vzhľadom na to ako vždy ženy v diskusiách o nevernikoch odporúčajú “uprimne sa porozprávať” tak by som sa ani nedivila keby to bolo myslené naozaj 😅

niekto2hy
11. mar 2025
123profil321
11. mar 2025

@arninka Ja som na to prišla takou náhodou, že by si neverila. Zadala som do vyhľadávania na FB meno kolegyne, hneď druhý výsledok bola zoznamka a ako člen tam svietil priateľ

anonym_aba81d
8. nov 2025
@123profil321

@arninka Ja som na to prišla takou náhodou, že by si neverila. Zadala som do vyhľadávania na FB meno kolegyne, hneď druhý výsledok bola zoznamka a ako člen tam svietil priateľ

@123profil321 Dnes som si všimla že je v skupine zoznamka na fb. Náhodne mi to nabehlo a nedalo mi to. Našla som ho ako člena. Si starým fb účtom a čo je ešte horšie aj s novým, ktorý má asi 2 týždne.
Niesme spolu, rozišli sme sa, teda ja s nim, lebo mi ublížil. No nejako sme sa zas začali stretávať a písať si. Vraj ma stále ľúbi a nechce nikoho iného
Chce mňa, lebo bezo mňa to nemá zmysel. Chce ma zas získať a vie si si mnou predstaviť budúcnosť. Žiadna iná ho nezaujíma. Páčim sa mu a priťahujem ho.
No toto ma šoklo..akože načo sa tam pridal len tak pre srandu králikov ????