Ako zistiť, či je partner na zoznamke?
Ako zistím či je priateľ na zoznamke
Alebo si urobis fake zensky ucet a budes ho tam hladat (aj ked zoznamiek je viac, ale tak hlavne Tinder a Badoo su take najpouzivanejsie)
Prihlasis sa na tu zoznamku anonymne 😅
Opýtaš sa ho?
@barborachors Jasné, lebo partner ktorý je tajne na zoznamke ti povie pravdu.
@viestta vzhľadom na to ako vždy ženy v diskusiách o nevernikoch odporúčajú “uprimne sa porozprávať” tak by som sa ani nedivila keby to bolo myslené naozaj 😅
@bonboniera 😎
@arninka Ja som na to prišla takou náhodou, že by si neverila. Zadala som do vyhľadávania na FB meno kolegyne, hneď druhý výsledok bola zoznamka a ako člen tam svietil priateľ
@arninka Ja som na to prišla takou náhodou, že by si neverila. Zadala som do vyhľadávania na FB meno kolegyne, hneď druhý výsledok bola zoznamka a ako člen tam svietil priateľ
@123profil321 Dnes som si všimla že je v skupine zoznamka na fb. Náhodne mi to nabehlo a nedalo mi to. Našla som ho ako člena. Si starým fb účtom a čo je ešte horšie aj s novým, ktorý má asi 2 týždne.
Niesme spolu, rozišli sme sa, teda ja s nim, lebo mi ublížil. No nejako sme sa zas začali stretávať a písať si. Vraj ma stále ľúbi a nechce nikoho iného
Chce mňa, lebo bezo mňa to nemá zmysel. Chce ma zas získať a vie si si mnou predstaviť budúcnosť. Žiadna iná ho nezaujíma. Páčim sa mu a priťahujem ho.
No toto ma šoklo..akože načo sa tam pridal len tak pre srandu králikov ????

Naburas sa mu do mobilu