Ako zistiť, či kolega stále prejavuje záujem?
V práci mám jedného kolegu, ktorý ma uz dlhsie balí a je viditeľne že ma o mna záujem … (už cca 3 roky )
Kedysi sme si písali intenzívne každý deň (dokopy asi 4 mesiace), posledný týždeň prestal ale v práci sa ku mne správa pekne, takisto ako predtým
Ked sme si písali tvrdil že by bol rad ak jeden z nás zmení prácu aby na mna zabudol ..
Myslite že ho to prešlo alebo len potrebuje zabudnúť?
Prečo ťa to zaujíma? Máš oňho záujem?
Možno sa rozhodol zmeniť taktiku a nechať to na tebe, či aj ty prejavíš záujem a vyvinieš nejakú inciatívu a ak nie, nechá to už konečne tak.... neviem ako bola ukončená tá vaša konverzácia... alebo to proste vzdal a chce sa posunúť ďalej, lebo to nikam nesmerovalo (nepíšeš nič o tom ako ho vnímaš ty, či sa ti páči a rozumiete si alebo to len vyhovovalo tvojmu egu) a pretiekla povestná posledná kvapka trpezlivosti...
potrebuje zabudnúť...
ženatý slobodny detni bezdetní.TY slobodna, vydata bez deti alebo deti máš .Lebo to je dosť rozdiel.Máš vzťah ma ON vzťah.Ak nie tak čo mu brani.
Ježiš, že tri roky... chudák 🤣. To som ešte nepočula, že niekto niekoho dokáže baliť 3 roky. Fakt netuším, čo sa mu môže odohrávať v hlave, ale pravdupovediac, ani netuším o čo ide tebe, keď sa s ním 3 roky hrajkáš na mačku a myš.
Teraz vypisuje inej uz to vzdal s tebou to roky nikam neviedlo. Hlavne ze je v praci stale mily.
Bezdetný, slobodný, úprimne ja som ho moc nemusela ale to že som ho bližšie spoznala mi zmenilo pohľad na neho k lepšiemu
Mame veľmi veľa spoločných záujmov a mame si čo povedať
V poslednej konverzácii sme nič vážne neriešili, iba čo robil cez deň
Problém je ten že vo firme kde pracujeme sa všetko prehnane rieši a ani si nechcem predstaviť ako by sa riešilo ak by sme tvorili pár, zničilo by to ten vzťah
To ale nevies naozaj ci mate vela spolocnych zaujmov mohol ti len pritakavat a tvarit sa ze ho zaujima to co teba. Ked vtacika lapaju pekne mu spievaju. Daj na ten prvy instinkt ze si ho najprv moc nemusela. Ked ste si intenzivne pisali asi ti to len chyba. Nie on ako taky ale mat s niekym taky intenzivny pokec.
Tak sa to pokusim zhrnut
mas pocit, ze ta 3 roky bali
kedysi ste intenzivne pisali (teda neviem kedy, ale to intenzivne pisanie je uz minulost) a potom vztahy ochladli
teraz je zas "teplejsie" lebo ste sa bavili o beznych veciach.
Nedomyslas si nieco co uz nie je?
Poznám niekto má záujem a báli rok dva aj tri a potom ako už dosiahne čo chcel tak prestane javiť záujem aj to všetko čo bolo a chce pokračovať ďalej
No mohla by som okašlať niekoho 3 roky baliť/alebo byť balená, z toho 4 mesiace intenzívne 😃... buď by som mu už dáávno povedala, že nemám záujem a nech sa správa profesionálne, alebo mu dala šancu.
Čo sa týka tvojho "problému", nemáš oňho realne záujem iba ti robilo dobre, že si bola obletovaná. A týpek je buď sukničnár a v skutočnosti si bola niekoľká alebo je čistý zúfalec keď nechal so sebou 3 roky mávať. V každom prípade sa posunul o dům dál
To znamená že balil a už ho to prešlo
Bol by rad aby jeden z vas zmenil pracu, aby na teba zabudol? 😀😀😀😀 pekny kalerab. Vsak mohol odist a zabudnut, ci ta chcel dostat z firmy? Dovodov moze byt 100 a 1
Keď ho chceš, pozvi ho niekam. Prečo riešiš firmu. Každému ste tak akurát ukradnutí 😁 Chvíľu sa bude rozprávať a potom to každého prejde. 3 roky je strašne veľa. 🙈 To už som bola aj vydatá

a ty nemas zaujem?