Ako zistiť, či váš partner stále používa Tinder?
Chcela by som zistiť, či muž s ktorým sa stretávam ešte chodí na zoznamky. Je to na dobrej ceste medzi nami a viem, že predtým bol na nich aktívny. Považujem ho za férového muža ktorému ide o lasku a preto by ma veľmi sklamalo, ak by tam zavítal napriek tomu, že je to s nami take super. Môžem sa ho na to spýtať ale overiť si to nejak inak by bolo super. Lebo ak sa ukáže, že mu môžem veriť posilní to u mna vzťah ku nemu ale ak chce vyzerať dobre len pred mojimi očami, tak to môžem ukončiť skôr ako sme reálne spolu. Stále mi hovorí, že keď sa s niekym stretáva tak s vidinou vzťahu a nemal by dôvod hľadať zároveň niečo iné.
Ja ale zoznamky nemám a neviem, ako to tam funguje. Predpokladám že ma tinder, možno apku ešte nevymazal ale pomohlo by mi vidieť, či bol aktívny a pod. Dá sa vôbec na tinder nastaviť poloha akú chcem? Zadať tam jeho mesto alebo mi tam dá automaticky len jeho polohu? Keďže bývame od seba ďaleko, bola by mala šanca nájsť ho tam ak nastavím okruh na niekoľko desiatok km
To ti moc nepomôže ak máte svoje telefónne čísla uložené. Dá sa tam nastaviť aby automaticky blokovalo ľudí ktorých máš v zozname.
Ale tak ak si dáš tú námahu, že si kúpiš iné číslo, tak áno, dá sa tam nastaviť akákoľvek poloha - keď si zaplatíš premium
a okrem tindra skontroluj aj pokec, fb, insta, badoo a neviem čo ešte… či bude stačiť tinder na upokojenie?
@anonym_autor a k čomu ti toto bude dobre? Keď ta bude chcieť podvadzat/vypisovat si s inými, tak to bude robiť aj poza tvoj chrbát.
A asi ta sklamem, ale určite aj teraz pokial to medzi vami nie je vážne "randi" a hľadá ďalej. Pokial najde inú, co mu bude viac vyhovovať ako ty, tak sa jednoducho vyparí
@anonym_autor a k čomu ti toto bude dobre? Keď ta bude chcieť podvadzat/vypisovat si s inými, tak to bude robiť aj poza tvoj chrbát.
A asi ta sklamem, ale určite aj teraz pokial to medzi vami nie je vážne "randi" a hľadá ďalej. Pokial najde inú, co mu bude viac vyhovovať ako ty, tak sa jednoducho vyparí
@lienka.7 nespoznali sme sa tam. Ale od začiatku mame férovú komunikáciu. No pokial niekoho nepoznám zase až tak dobre, nemôžem vedieť či je skutocne taký alebo len chce pri mne vyzerať dobre. Trávime spolu čas, nie len sex normálne stretávanie ktoré ide ku vzťahu, čiže nie je dôvod chodiť tam. Je to pre mna dolezite. Keby neviem že ten profil tam ma, tak to možno neriešim ale práve preto že viem, že ešte donedávna chodil na rande tak mi to napadlo, či tam blízku dobu nebol aktívny . Odkedy sa stretávame
a okrem tindra skontroluj aj pokec, fb, insta, badoo a neviem čo ešte… či bude stačiť tinder na upokojenie?
@biba_18 čo je na tom zle? To ako keby povieš že ideš do vzťahu a je ti všetko jedno, aký ten druhý je, čo robí / nerobí. Nie sú náhodou aj na samotných zoznamkach filtre čo u druhého očakávame? Pre mna je toto dolezite. Nechcem sa ďalej stretávať s človekom, kde každú chvíľu to môže prepuknúť vo vzťah a zistiť, že si doma z nudy ešte lustruje zoznamky.
Ta tu roznesu 😂🙈
@anonym_90c605 hej vidím a to ešte len začalo 😃ocividne si všetci títo hľadajú partnera so zatvorenými očami, ušami aj všetkým.
To ti moc nepomôže ak máte svoje telefónne čísla uložené. Dá sa tam nastaviť aby automaticky blokovalo ľudí ktorých máš v zozname.
Ale tak ak si dáš tú námahu, že si kúpiš iné číslo, tak áno, dá sa tam nastaviť akákoľvek poloha - keď si zaplatíš premium
@janai1 Hm vidíš a o tomto neviem. Tak je zbytočne si tam profil robiť, keď iné číslo nemám. To už by bolo pekne hnusne, keby este toto urobí. Ale otázka- pokial som tam profil vytvorený nemala, už vtedy vie bloknut číslo ?
@lienka.7 nespoznali sme sa tam. Ale od začiatku mame férovú komunikáciu. No pokial niekoho nepoznám zase až tak dobre, nemôžem vedieť či je skutocne taký alebo len chce pri mne vyzerať dobre. Trávime spolu čas, nie len sex normálne stretávanie ktoré ide ku vzťahu, čiže nie je dôvod chodiť tam. Je to pre mna dolezite. Keby neviem že ten profil tam ma, tak to možno neriešim ale práve preto že viem, že ešte donedávna chodil na rande tak mi to napadlo, či tam blízku dobu nebol aktívny . Odkedy sa stretávame
@anonym_autor mam niekoľko nezadanych alebo teda single kamarátov, ktorí tiež hladaju a randia. To, ze dnes je na obede/večeri s tebou, neznamená ze vcera tam nebol s inou alebo zajtra nepôjde s inou. Pokial nie ste par, tak to na 99% robí. Stačí ti to takto?
ja sa pýtam kde všade ho budeš kontrolovať? či ti stačí iba ten tinder… lebo nemusíš mať ani na tých zoznamkách ani reálne meno, preto ma zaujíma že čekneš tinder a už to bude ok? 😏
@anonym_autor mam niekoľko nezadanych alebo teda single kamarátov, ktorí tiež hladaju a randia. To, ze dnes je na obede/večeri s tebou, neznamená ze vcera tam nebol s inou alebo zajtra nepôjde s inou. Pokial nie ste par, tak to na 99% robí. Stačí ti to takto?
@lienka.7 a kedy s tým muž prestane, pri oltári či ? To je tak odveci. Dobre, možno ozaj pri tinder rande kde sa dvaja nájdu tam, idu jeden deň spolu a další s inými. Podotýkam že ja zoznamkove rande nechodím, my sme sa normálne spoznali inak, naša komunikácia a všetko prebieha klasicky akoby zoznamky ani neexistovali. Pochybujem že tvoja matka/ otec kedysi šli spolu po dlhšom dvoreni si na večeru, večer sa vydaril šli znova a znova, kupovali si malé darčeky, trávili spolu romanticky čas, mali sex a všetko a potom si tvoja matka niekde v kuchyni pri varení večere povedala, že veď chalan možno zajtra ide s inou. Wtf čo sú toto za veci? Vzťah nezačína povedanim si že tak oddnes mám vzťah. Ale dlho predtým. To akoby dvaja čo nie sú zosobášeni mohli sa stretávať s kýmkoľvek len preto, že nemajú obrucku ale sú spolu 20 rokov vo vzťahu. Pardon ze sa tak rozhorcujem, ale neprišla som sem rozpisovať čo všetko mame za sebou, len čisto pre odpoved co som sa pýtala.
ja sa pýtam kde všade ho budeš kontrolovať? či ti stačí iba ten tinder… lebo nemusíš mať ani na tých zoznamkách ani reálne meno, preto ma zaujíma že čekneš tinder a už to bude ok? 😏
@biba_18 neviem to mi prvé napadlo, je to dosť inteligentny rozumný muž ktorý predpokladám že navštevuje stránky aspoň na akej takej úrovni. Nemyslím, žeby siahol ešte na pokec. Samozrejme, nemám v úmysle lustrovat všetky stránky ani sa mi nechce, ani na to nemám čas. O tejto viem že ju isto ma, preto mi to napadlo a teda pokial by bol tu, je už jedno či by bol aj na iných. A ak by bol aj inde, isto by bol aj tu
@lienka.7 a kedy s tým muž prestane, pri oltári či ? To je tak odveci. Dobre, možno ozaj pri tinder rande kde sa dvaja nájdu tam, idu jeden deň spolu a další s inými. Podotýkam že ja zoznamkove rande nechodím, my sme sa normálne spoznali inak, naša komunikácia a všetko prebieha klasicky akoby zoznamky ani neexistovali. Pochybujem že tvoja matka/ otec kedysi šli spolu po dlhšom dvoreni si na večeru, večer sa vydaril šli znova a znova, kupovali si malé darčeky, trávili spolu romanticky čas, mali sex a všetko a potom si tvoja matka niekde v kuchyni pri varení večere povedala, že veď chalan možno zajtra ide s inou. Wtf čo sú toto za veci? Vzťah nezačína povedanim si že tak oddnes mám vzťah. Ale dlho predtým. To akoby dvaja čo nie sú zosobášeni mohli sa stretávať s kýmkoľvek len preto, že nemajú obrucku ale sú spolu 20 rokov vo vzťahu. Pardon ze sa tak rozhorcujem, ale neprišla som sem rozpisovať čo všetko mame za sebou, len čisto pre odpoved co som sa pýtala.
@anonym_autor ja som nastavená rovnako ako ty ale bohužiaľ dnes je 99% ludi ci uz muzov alebo žien nastavených tak, ako ti to tu opisujú
@janai1 Hm vidíš a o tomto neviem. Tak je zbytočne si tam profil robiť, keď iné číslo nemám. To už by bolo pekne hnusne, keby este toto urobí. Ale otázka- pokial som tam profil vytvorený nemala, už vtedy vie bloknut číslo ?
@anonym_autor keď si zakladáš účet tak sa ťa to opýta pri nastavení, či chceš zablokovať vo vyhľadávaní na tinderi všetky čísla ktoré máš uložené v kontaktoch. To nemá nič s tým či si tam mala účet alebo nemala
@lienka.7 už na začiatku sme si povedali, že budeme veľmi otvorený ku sebe. Pozná môj model zoznamovania sa, alebo teda toho čo chcem/ nechcem. Takisto on mi povedal, že keď nájde ženu, s ktorou si rozumie, tak chce ju spoznávať a nie zarovno hľadať ine( to môže keď to nevyjde). Nemusím sa preto cítiť absolútne zle, ak bola realita iná pretože ja som férová
@anonym_autor Ahoj, po jednej stranke chapem, lebo sa nechces sklamat a neist do vztahu, kde by ta on klamal s dalsimi zenami. Po druhej stranke ale ist do vztahu s uz takouto nedoverou tiez nie je dobre. Aj keby ste byvali na jednej ulici, tak keby sa chcel stretavat s niekym, tak ani nezistis, kedy sa tak stalo. Kludne moze mat tinder vymazany, ale zas kde mas zaruku, ze medzicasom nenadobudol realne kontakty a nepise si s nimi napr. cez messinger, whatsapp, alebo ci si dokonca nevolaju obcasne? Autorka, ked mu uz teraz neveris, a to este realne vztah nemate, pritom sa sprava k tebe pekne ako pises, klape vam to, tak si to premysli este, ci ozaj ten vztah chces. Len nezabudaj pri tom, ze toto iste mozes riesit do buducna aj pri dalsich 20 chlapoch, ktorí by sa ti pozdavali. Skus aj ty troska ubrat zo svojho "spionstva". Lebo kludne chlap moze aj spravit to, ze vymaze zoznamky, alebo teda ten tinder a kde budes mat zaruku, ze o pol roka, ked budete realne ruka v rukave to nebude mat v tel.nainstalovane znovu? Toto je vzdy urcity risk, ked ides do vztahu a az casom sa "vyvrbi", ci ozaj ma oci len pre teba a nepise s kadekym, alebo opak. Daj tomu cas a ked ti je s nim ozaj pekne, tak to nepokaz skor nez nieco realne zacne.
@anonym_autor ja som nastavená rovnako ako ty ale bohužiaľ dnes je 99% ludi ci uz muzov alebo žien nastavených tak, ako ti to tu opisujú
@anonym_90c605 a možno nie, možno sú to len názory tých istých ktoré potom v nás vyvolávajú, že je to tak. Niekto si môže prečítať naše dva názory a povedať si, že je to takto. Nikdy nevieme a popravde aj na mna vplýva zle, keď si potom prečítam niečo ako si napísala ty . Pritom to môže byt len domnienka, väčšinou podsúvaný názor. Zároveň sa riadim doveruj ale preveruj. Chcem mu veriť, aj pôsobí na mna veľmi dôveryhodne a ak by sa mi overilo v dobrom, len to všetko posilní a kľudne by som mu povedala, že som si to pozerala
@anonym_autor Ahoj, po jednej stranke chapem, lebo sa nechces sklamat a neist do vztahu, kde by ta on klamal s dalsimi zenami. Po druhej stranke ale ist do vztahu s uz takouto nedoverou tiez nie je dobre. Aj keby ste byvali na jednej ulici, tak keby sa chcel stretavat s niekym, tak ani nezistis, kedy sa tak stalo. Kludne moze mat tinder vymazany, ale zas kde mas zaruku, ze medzicasom nenadobudol realne kontakty a nepise si s nimi napr. cez messinger, whatsapp, alebo ci si dokonca nevolaju obcasne? Autorka, ked mu uz teraz neveris, a to este realne vztah nemate, pritom sa sprava k tebe pekne ako pises, klape vam to, tak si to premysli este, ci ozaj ten vztah chces. Len nezabudaj pri tom, ze toto iste mozes riesit do buducna aj pri dalsich 20 chlapoch, ktorí by sa ti pozdavali. Skus aj ty troska ubrat zo svojho "spionstva". Lebo kludne chlap moze aj spravit to, ze vymaze zoznamky, alebo teda ten tinder a kde budes mat zaruku, ze o pol roka, ked budete realne ruka v rukave to nebude mat v tel.nainstalovane znovu? Toto je vzdy urcity risk, ked ides do vztahu a az casom sa "vyvrbi", ci ozaj ma oci len pre teba a nepise s kadekym, alebo opak. Daj tomu cas a ked ti je s nim ozaj pekne, tak to nepokaz skor nez nieco realne zacne.
@motylik2559 ďakujem za názor a aj súhlasím . Vnímam to rovnako, len tým že som sa zrejme zaľúbila už tak mi prišlo trosku ľúto keď som veľmi analyzovala. Možno presne preto, že ja som zoznamky nikdy nemala. Takisto môžem byt vo vzťahu aj dlhoročnom a môže ma ten človek klamať kedykoľvek, už je to len o tom či to zistime alebo nie. Len by ma to fakt mrzelo keby je toto už na tom peknom začiatku. Možno sa ho na to teda len spýtam, medzi rečou že či tam občas zájde. Nemôže ani on mat istotu ak by tam šiel, či som ho nevynurila nejakým spôsobom a pokial nie je dobrý klamár, videla by som to
@motylik2559 ďakujem za názor a aj súhlasím . Vnímam to rovnako, len tým že som sa zrejme zaľúbila už tak mi prišlo trosku ľúto keď som veľmi analyzovala. Možno presne preto, že ja som zoznamky nikdy nemala. Takisto môžem byt vo vzťahu aj dlhoročnom a môže ma ten človek klamať kedykoľvek, už je to len o tom či to zistime alebo nie. Len by ma to fakt mrzelo keby je toto už na tom peknom začiatku. Možno sa ho na to teda len spýtam, medzi rečou že či tam občas zájde. Nemôže ani on mat istotu ak by tam šiel, či som ho nevynurila nejakým spôsobom a pokial nie je dobrý klamár, videla by som to
@anonym_autor Pozri, tak ako ty chces toto preverovat u neho, tak on tiez si moze mysliet, ze co ak len kecas a niekde zalozeny profil mas...To je myslienka proti myslienke a zbytocne mozes pokazit nieco co je pekne. Ty si uzivaj praveze tieto krasne zaciatky plnymi duskami. Lebo co ak sa stane, ze touto prilisnou nedoverou prides o tak dobreho chlapa ako ho popisujes? Nebola by to skoda? Ano, kludne sa ho na to v dobrom opytaj jednou vetou-milo, nie nasrato, ze ci tam obcas zajde, ale urcite si kvoli tomu nezakladaj profil ako taka stihacka hned na zaciatku a nespehuj ho. Lebo aj keby tam profil este mal, neznamena,ze ho ma aj aktivny, ze tam chodi...Ked je taky, ako ho popisujes je predpoklad, ze ked aj on zisti, ze s tebou realne chce byt vo vztahu ako ty s nim a vyjde vam to, tak to potom az zrusi uplne. A este jedna vec, tu otazku sa ho opytaj milo len raz, nieze sa ho budes pytat na kazdom rande alebo ho akoze v dobrom za to "podpichovat", lebo aj toto na chlapov posobi stihačsky a zacne ho to pri tebe odpudzovat. Nesprav taku chybu🙂 Drzim palce
@anonym_autor normalne si zaloz profil na tindri, fotky seba tam mat nemusíš. Daj si tam kvetinku alebo co ja viem...
Príliš veľká nedôvera-paranoja je v tebe a to ste veľmi krátko spolu .Neviem si predstavit čo budes robiť po pár rokoch .Aj keby Tinder momentálne nemal, nikdy nemáš záruku, že ho nebude o pár mesiacov mat.V každom vztahu je riziko, že muz/zena si môže stiahnuť rôzne Zoznamky alebo vypisovat/ stretávať s kadekým.A dokonca to robia aj v manželstve.Ci to chces celý zivot chlapov lustrovať a kontrolovať? Tak to ti prajem veľa šťastia ale onedlho budes sama, toto ti nebude žiaden chlap tolerovať.
Nemam problem, vyrobim si…
@biba_18 ešte amatérov si zabudla 🤣
@biba_18 neviem to mi prvé napadlo, je to dosť inteligentny rozumný muž ktorý predpokladám že navštevuje stránky aspoň na akej takej úrovni. Nemyslím, žeby siahol ešte na pokec. Samozrejme, nemám v úmysle lustrovat všetky stránky ani sa mi nechce, ani na to nemám čas. O tejto viem že ju isto ma, preto mi to napadlo a teda pokial by bol tu, je už jedno či by bol aj na iných. A ak by bol aj inde, isto by bol aj tu
@anonym_autor ak máte tak strašne férovú komunikáciu, prečo mu neveríš ? Opisujes ho tu ako pána dokonalého ale neveríš mu, keď ti povie, že nevidí zmysel aby hľadal ďalej? A to že spolu spite berie ako? Že to ide sexom ku vzťahu, alebo si kamoška s výhodami? O Tom si sa s ním rozprávala? Mám kamošov, ktorí sú tam a majú takéto kamarátky, s ktorými trávia čas, chodia von, do kina, na večeru, majú sex, ale nie s jednou. Tak ti zostava asi len si ujasniť "vzťah" čo máte teraz alebo mu veriť.
My ked sme sa s mojim dali dokopy, ze uz teda budeme tvoriť par, tak sme si spolu obaja zmazali zoznamku. Dohodli sme sa na tom a aj sme to spolu urobili.
A tak sa ho opýtaj ked chceš vedieť.
Ja ťa chápem ale realne teraz chces celú zoznamku prejsť ci je tam?tak to sprav
A keď ho nenajdes tak bude to ok?alebo si povieš asi niesom dosť šikovná aby som ho našla
Preco potrebujes vediet ci chodi na zoznamky? Sledovanie nici vztahy aj doveru. Kludne sa ho opytaj priamo a aj keby si mu neverila uisti ho ze mu veris. Vsimaj si skor chovanie ako ho sledovat. Ak chodi prezradi sa sam

Ta tu roznesu 😂🙈