icon

Ako zistiť seriózny zámer muža?

30. sep 2025

Ahojte.. nemám moc vzťahové skúsenosti a teda mám otázku.. Dá sa nejak zistiť, či ide chlapovi len o sex alebo má aj serioznejší zámer? Som troška paranoidná, nechcem sa znova popáliť.. Momentálne sa streávam s jedným chlapom, boli sme teraz 5. vonku a len tak medzi rečou povedal, že by som mohla ísť niekedy k nemu pozrieť si film a tak a moja reakcia bola, že až sa viac spoznáme, že to je skoro na mňa a on odpovedal, že ale nie na sex, že on rešpektuje ak s tým chcem počkať.. Minule prišiel aj chorý za mnou.. :D A tým, že sme spolu od minulého týždňa čo sme sa začali stretávať skoro každý deň a asi tak aj budeme tak či mám ísť alebo čo.. Jediné čoho sa bojím aby na mňa netlačil so sexom.. Inak sa zaujíma, každý deň si píšeme a zaujíma sa o mňa a kecáme o všetkom možnom o samotnom sexe nepadla ani zmienka okrem tejto situácie a ani sa ma nedotkol nejak navyše, nie je slizký ani nemá perverzné narážky nič.. Kedy by ste išli k nemu? Chcem aby to šlo nejak plynule všetko príjemne.

anonym_fa1263
30. sep 2025

@anonym_autor si trosku posadnuta sexom 🙂... Nechaj tomu volny priebeh a vzdy mozes ty urcovat tempo vztahu... ci mu ide len o to nezistis, dokial sa to nestane...
Ak ste uz dospeli a starsi, tak zase na tom "sexe" nic nie je... nemusite cakat mesiace... ak ti to velmi vadi, je mozne, ze jemu bude vadit, ze sa to nikam neposuva... uvidis

anonym_4360dd
30. sep 2025

Myslíš, že by dal 5 rande, ak by mu šlo len o sex? Ale ak to myslí vážne, tak by mu zas malo ísť aj o sex. Aj tak to nikdy na 100 % nevieš, počúvaj svoje srdce. Nikam sa neponáhľaj, ale zas ani príliš nebrzdi 🙂 Good luck.

brrunetkaa
30. sep 2025

Však choď k nemu pozerať film a uvidíš, čo sa bude diať. Vždy to môžeš stopnúť keď ti to bude nepríjemne alebo to bude na teba skoro a príliš. Ak sa prestane ozývať, tak vieš o čo mu išlo. Ak budete pokračovať aj po ,,odmietnutí” ďalej, tak môžeš byt spokojná, že počká, kedy budeš ready. Ja už som to raz stopla aj keď sme už boli vyzlečení a nakoniec to nijako neovplyvnilo ďalšie stretávanie sa lebo záujem tam bol aj naďalej o spoznávanie sa a vzťah.

kitycat
30. sep 2025

@anonym_autor vies co? Ak sa chces s niektm iba drzat na lavicke za ruku najblizsieho pol roka, tak si to napis do profilu aby ti chlapi vedeli... zato, ze si bola predtym s niekym komu teda co? Slo mu o sex? Vyspala si sa s nim a uz sa neozval? Alebo bol ten sex mozno aj onicom a preto sa neozval...

Ak si v hlave nastavis, ze sex je NIE, tak ako sa chces spoznavat aj na intimnej urovni? On sa ti ocividne paci, uz ste spolu boli 5x... ja neviem, dokedy mas cakat, ale kwd bude ta spravna atmosfera a dobrym smerom sa to ubera? Ma vas vztah utrpiet tym, ze predosly bol blbec?

Vies, ze aj ty si mozes uzit nezavazne? Nemusis byt v pevnom vztahu, aby si si uzila a mozno by to vyliecili tvoju divnu posadnutost

anonym_2c3832
30. sep 2025

Ja osobne by som po 5tich stretnutiach s chlapom na byt neisla. Nielen kvoli obavy zo sexu. Ved ho poriadne ani nepoznas, nepoznas nikoho z jeho kamosov, kolegov. 🙈

autor
30. sep 2025
@kitycat

@anonym_autor vies co? Ak sa chces s niektm iba drzat na lavicke za ruku najblizsieho pol roka, tak si to napis do profilu aby ti chlapi vedeli... zato, ze si bola predtym s niekym komu teda co? Slo mu o sex? Vyspala si sa s nim a uz sa neozval? Alebo bol ten sex mozno aj onicom a preto sa neozval...

Ak si v hlave nastavis, ze sex je NIE, tak ako sa chces spoznavat aj na intimnej urovni? On sa ti ocividne paci, uz ste spolu boli 5x... ja neviem, dokedy mas cakat, ale kwd bude ta spravna atmosfera a dobrym smerom sa to ubera? Ma vas vztah utrpiet tym, ze predosly bol blbec?

Vies, ze aj ty si mozes uzit nezavazne? Nemusis byt v pevnom vztahu, aby si si uzila a mozno by to vyliecili tvoju divnu posadnutost

@kitycat nie stala sa mi taká vec, že som sa stretávala s chlapom, ktorý najprv pre mňa robil prvé posledné, romantik, náš sex bol super ale potom ako to dostal tak tam bol výrazný úpak záujmu o mňa a už chcel hlavne ten sex a celé to bolo o tom.. pritom sex bol super a nakoniec z neho vyliezlo, že vzťah nechce riešiť a na začiatku hory doly sluboval.. a nestalo sa to len mne ale aj kamoškám

sszuzu8
30. sep 2025

Určite k nemu neísť. Je to príliš skoro. Nevieš kto to je. Nevieš čo ti môže urobiť. Každý dokáže hrať chrumkavého. Veľa žien zmizne a nikto nevie kde sú kam išli kto je za tým. Stretávajte sa na verejných miestach. Odporúča sa 3 mesiace počkať. Kde sa tak ponáhľať so sexom a intimitou? Načo? Spoznajte sa buďte najprv kamoši až potom to nechaj zájsť ďalej

anonym_35cf8f
30. sep 2025

@anonym_autor a pritahuje ta? lebo mi skor znie ze mozno aj chemia chyba...nehovorim ze hned sa mas vyspat s nim, ale mna ked pritahoval muz, netrvalo dlho...
ale chapem, boji sa ci mu nejde len o to...tak ho troska ponatahuj...:D bud nedobytna, to ich este viac vzrusi. pokial ta ozaj chce. a pokial mu ide o viac, pocka. ale ono nikdy nevies ci to bude vztah na cely zivot a chemia je chemia

autor
30. sep 2025

priťahuje ale nechcem aby to skončilo len tu a reálne sa poznáme 2 týždne to že sme skoro každý deň spolu to tak vychádza

anonym_35cf8f
30. sep 2025
@anonym_autor

priťahuje ale nechcem aby to skončilo len tu a reálne sa poznáme 2 týždne to že sme skoro každý deň spolu to tak vychádza

@anonym_autor tak vyckaj.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
evienmk
30. sep 2025

Podľa mňa to je príliš skoro. A prečo sa od ženy čaká, že bude hneď prístupná na sex? Potom si muži tú ženu aj tak nevážia. Máte čas, spoznávajte sa najprv bez sexu.
Veľmi dobrá je aj kniha od Johna Graya: Mars a Venuša na rande. Tam autor radí, že ak žena chce s pohlavným stykom počkať, tak treba aby to komunikovala. Napr. Nevadia mi objatia a bozky, ale s pohl. stykom chcem počkať.
Ono aj podľa reakcie chlapa uvidíš, či mu ide len o to jedno, alebo či chce vážnu známosť.

nikpa
30. sep 2025

@anonym_autor sama si si odpovedala v poslednej vete, tak aby to išlo všetko plynulo, príjemne. Na toto neexistuje návod ani jednoznačná odpoveď. Nechaj tomu voľný priebeh tak aby ti to bolo príjemné. Moc to riešiš, toľko nad tým nepremyslaj a užívaj si.

autumn1
30. sep 2025

Ja za za pár dní nedokážem ani zamilovať, pre mňa by to bolo skoro a bez lásky si neviem predstaviť sex. A po tom by som sa asi cítila ako k... Ale každý to vníma inak. Takže ja by som k nemu išla až keby som ho milovala, dovtedy by sme sa stretávali na "neutrálnej pôjde".

11beautygirl11
30. sep 2025

S mojimi skusenosťami by som si na otazku, či si prídem k nemu pozrieť film dávala pozor. Všeobecná rada, ktorú som počula alebo čítala bola, že sa netreba vyspať s chlapom, ak vieš, že by ťa bolelo a poplakala by si si, ak by sa už po sexe neozval alebo by ti zahlásil, že chce byť kamarat. Žiaľ, deje sa to veľmi často a chlap sa dokáže stretávať aj niekoľkokrát, aby ten sex dosiahol.

januska12323
30. sep 2025

Poznáte sa len dva týždne a už ťa pozýva "pozerať film" u neho? Či sa poznáte dlhšie a teraz ste sa začali stretávať? Po takom čase by som nešla na návštevu ani ku kolegyni nie k cudziemu chlapovi. Však o ňom skoro nič nevieš.

mirola
1. okt 2025

poviem to z pohladu zeny resp. mna, vela krat mi o sex neslo a skoncilo to práve tým sexom, lebo práve pri nom som zistila, ze to tam nie je. Ano som typ, ktorý sa definitivne lame prave po tom co spozna cloveka intimne, bud sa do neho rachnem alebo statim zaujem.. aj ked predtym sme sa stretavali a moj zaujem nebol o sexe. Takto to moze mat aj muz, cize poznanie, ze teraz mu nejde len o sex nic neznamena, nemusís mu vonať, chutiť, nemusi to vobec ladit, alebo len proste city ochladnu. To je zivot

vilma7
1. okt 2025

Ak chce s tebou pozerať film, choďte do kina.
Ešte je podla mna ozaj veľmi skoro na to, aby ťa pozýval domov.

unicornlady
1. okt 2025

Veď je pre teba ešte stále cudzí človek. Mne to príde zavčasu ísť takto sama k niekomu na byt.

anonym_ec1345
1. okt 2025
@evienmk

Podľa mňa to je príliš skoro. A prečo sa od ženy čaká, že bude hneď prístupná na sex? Potom si muži tú ženu aj tak nevážia. Máte čas, spoznávajte sa najprv bez sexu.
Veľmi dobrá je aj kniha od Johna Graya: Mars a Venuša na rande. Tam autor radí, že ak žena chce s pohlavným stykom počkať, tak treba aby to komunikovala. Napr. Nevadia mi objatia a bozky, ale s pohl. stykom chcem počkať.
Ono aj podľa reakcie chlapa uvidíš, či mu ide len o to jedno, alebo či chce vážnu známosť.

@evienmk možn ju chce len seriózne pretiahnuť 😉

anonym_84e608
1. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Chapem Ta hej,tak mozes pozerat s nim tv ale tak len tak nech to ostane po tv aj ty budes potom spokojnejsia a kludnejsia

anonym_84e608
1. okt 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Ved ale pise ze sa jej stalo ze po sexe uz nemal zaujema tomus a chce vyhnut,ved sex bude ale nie po tyzdni.Boze ty tiez radsej lovis a chces lovit .

mirokub
Odpoveď bola odstránená
kitycat
1. okt 2025
@anonym_autor

@kitycat nie stala sa mi taká vec, že som sa stretávala s chlapom, ktorý najprv pre mňa robil prvé posledné, romantik, náš sex bol super ale potom ako to dostal tak tam bol výrazný úpak záujmu o mňa a už chcel hlavne ten sex a celé to bolo o tom.. pritom sex bol super a nakoniec z neho vyliezlo, že vzťah nechce riešiť a na začiatku hory doly sluboval.. a nestalo sa to len mne ale aj kamoškám

@anonym_autor no tak mu slo len o sex. Aspon bol dobry 🙂

Nemozes hadzat vsetkych do jedneho vreca, mozes aj ako sa hovori, stracat cas

anonym_84e608
2. okt 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ale to neznamnes ze musis skoncit do postele po tyzdni,mozu byt kompatibilny aj ked pocka pol roka predsa.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
romiada
2. okt 2025

@anonym_autor tak potom nezistuj serióznosť na MK ale daj tomu voľný priebeh ,trosku spontánnosti a rob veci tak ako ich cítiš bez ohľadu na to ako sa to ma-nema , malo by sa- nemalo by sa, musí sa- nesmie sa a podobne pikoviny 😉 co si sama urobíš, to si aj sama zješ. Alebo ako si to urobíš, tak to bude.