Ako zlepšiť vzťah s matkou svojho priateľa?
Zdravím, nechcem tu hovoriť žiadne konkrétnejšie informácie iba som prišla po radu . Mám čerstvý vzťah iba pár mesiacov a nastal čas kedy jeden druhého vo vzťahu predstavíme rodičom. Iba akosi ja sa vôbec mame môjho priateľa nepáčim. Už od začiatku mnou pohrdala. Ja mám farebné vlasy už dlho , nosím aj svojský štýl obliekania (punk , metal) celá rodina máme tento štýl čiže som v tom vyrastala ,a proste to patrí ku mne. Stále iba počúvam narážky na to ako vyzerám. Som zvyknutá na rôzne reakcie okolia na to ako vyzerám . Ale po krátkom čase čo so mnou človek strávil, nemal nikto so mnou problém. Že vraj sa so mnou nedá o ničom porozprávať. Pritom keď sa snažím slušne komunikovať dostanem strohé a nútené odpovede . Môj priateľ svojej matke vysvetlil že, on je so mnou šťastný a spokojný Ja sa nechcem nikomu tlačiť do zadku , mám nejakú svoju hrdosť . Ale zároveň mi je to ľúto. Myslíte že sa to časom napraví alebo to mám mať proste iba na háku?
Ano moze sa to este zmenit a preto to nijako neries a bud slusna nadalej.
zmeni sa to, ale najskor az po svadbe a samozrejme nesmies byvat u nej, alebo v blizkosti. neviem preco kazda svokra zabudla, ze bola nevesta no aspon tradicia pokracuje 🙂 kaslat na svokru, len aby synacik nebol pod jej vplyvom
Ja Ti to vysvetlím inak. Ty máš tento punk metal štýl a je to ok. Prišla by baba barbie v ružovom,high heels, blond, urobená tvár. Asi by si si ako punkáčka tiež pomyslela svoje a možno ju podvedome nechtiac zaskatuľkovala, lebo je to štýl na opačnom konci toho Tvojho. Čiže bud sama sebou, slušná a ono sa to obrúsi, keď reálne spozná Tvoju podstatu. A aj tak podstatnejšie, ako sa k Tebe stavia Tvoj priateľ a keď sa Ťa vie zastať, je to skvelé.
Všetko záleží od postoja tvojho priateľa. Ak je to vyzretý chlap budeš mať v ňom oporu. Ak nie, pobeží k mamke a teba čaká zlomené srdce....takže sa skôr sústred naňho ako na ňu.
Daj tomu čas, ty buď hlavne milá a slušná a nestrať nervy, ak ona stale bude takato aj po niakej dobe tak to už je jej rozhodnutie
No možno má predsudky. Aj ja by som mala. Ale keď si v pohode tak ok, ale podľa mňa nemusíš ku ním chodiť ak sa tam necítíš dobre, a nepáčiš sa jej
Vieš no ak je 50+ bude to ťažšie pre ňu si zvyknúť, moji rodičia by napríklad tiež asi neboli úplne nadšení a ich prvá myšlienka by bola že uzivaš drogy, chodis na divoké párty a máš v živote chaos, asi to majú z mladosti 😁nerieš to buď ďalej slušná, milá a buď si zvykne alebo nie.
zijes na Slovensku tak sa nediv ze v tejto zaostalej dedine maju ľudia predsudky.
Nikde nie je napisane,ze sa musis pacit jeho mame no nemusis,uprimne mne sa to tiez nepaci.
@barborachors nemusia to byt predsudky proste si nesadli a nevieme ako dotycna v skutocnosti vyzera.A nazvat svoju krajinu zaostalou dedinou je dost smutne,snad tu nezijes.
@n3la teraz som skoro umrela, mam 50+ a mne sa tento styl vzdy pacil, boze ved nasa generacia vyrastala na punku a metale, od puberty pocuvam aj metal aj punk. Ale dik teda, ze nasu generaciu hadzes medzi nejake generacie co pomaly dychovku pocuvali alebo Helenku Vondrackovu🤣
Vidis, ze tu pisu mladsie, ze by mali predsudky, cize toto vobec nie je o veku!!!
@0silvia0 to som tak nemyslela že každá čo ma 50+ je babka😄rodičia majú 57, vyrastali v meste majú radi modernú hudbu žiadne dychovky, ale mama stále zastáva názor že žena ma byt upravená, elegantná, ženská. Ja som mala spolužiačku punkačku a čo ta vedela na seba všetko navešať, neviem mne to prišlo hrozne hlavne tie čierne očné tiene, ale nikdy sme jej nič nevraveli ani nezazerali, no starší na ulici zabúdali ústa zavrieť 😁
@n3la to je vec vkusu a nazoru. Ja napriklad nemam nazor, ze zena ma byt zenska a elegantna. Nie kazda sa citi v elegantnom a zenskom obleceni dobre, tak naco to silit? Su zeny, ktore sukne a saty ani nemaju vo svojom satniku. Tie, ktore sa v elegantnom obleceni citia dobre, nech ho nosia. Tie, ktore sa citia v sportovom, nech ho nosia. Tie, co potrebuju byt extravagantne, nech to nosia.
Odpoveď máš na konci svojho príspevku. Chodíš s jej synom, nie s ňou. Nechaj ju tak.
Nepise toto tvoj frajer?🤔😂

V prvom rade sa jej nečuduj, tvoj štýl nie je ten najsympatickejší na svete. Takže ju nechaj chvíľu, nech ťa spozná, daj tomu čas.