icon

Ako zlepšiť vzťah s partnerom?

eli221
31. máj 2025

Zdravim..uz asi od noveho roka sa nam s priatelom nedari,nerozumieme si..a predtym 5 rokov bolo všetko idealne,krasne no zlom prisiel teraz..prosim o Vasu radu ako to vratit spät na pôvodnu kolaj?
Pripadne rozmyslala som aj nad vešticou,liečitelkou..ak by ste mali kontakt/vlastu skusenost s nejakou v okoli Bardejova,Prešova,Košíc,Starej Ľubovne,Vranova nad Toplou..bola by som velmi,velmi vdačna 🙏🏼

ukgirls
31. máj 2025

kasli nad blbostami ako vestice a podobne ... sadni si s nim a poriadne a uprimne sa porozpravajte ..zistite kde nastala chyba .. preco ste tam kde ste .. mozno parova terapia.. dovolenka alebo staci ozaj ta komunikacia .... vztah musite budovat .. ale ak k sebe nepatrite hold to nezlepite..vezmete si obaja to dobre aj to zle a posunte sa dalej - vztah budete brat ako etapu ktora vas naucila nieco co si vezmete do buducnosti

vanilkovazmrzka
31. máj 2025

Poslem ti cislo uctu, ak mas tolko penazi nazvys ze ich chces vyhadzovat na podvodnikov a sarlatanov.
Vsetky relevantne riesenia mas napisane uz vyssie ☝️

marianarem
31. máj 2025

@eli221 Vestica tu nepomoze. Mate slobodnu volu a co bude s vasim vztahom je cisto na vas, vestica to nevie.
Je normalne mat vo vztahu vykyvy, treba patrat po pricine. Mozno ste zamietli nejaky problem pod koberec alebo nieco nedoriesili a teraz to vychadza na povrch. Alebo niekoho z vas dlhodobejsie nieco trapi v podvedomi. Treba sa vela rozpravat a tiez pocuvat jeden druheho. Ak sa vam nedari samym, tak skuste parovu terapiu, rozhodne lepsie investovane peniaze ako vestica.

sevrin
1. jún 2025

Povedz mu, že sa chceš rozísť. Ak to ním mikne a začne vzťah zachraňovať, má to zmysel. Ak nebude javiť záujem alebo jeho reakcia bude taká, že začne hulákať a vyhrážať sa, nastal čas prehodiť výhybku a ísť iným smerom. Fakt treba aj v takýchto veciach radiť na modrom koníku?

enmery
1. jún 2025
@sevrin

Povedz mu, že sa chceš rozísť. Ak to ním mikne a začne vzťah zachraňovať, má to zmysel. Ak nebude javiť záujem alebo jeho reakcia bude taká, že začne hulákať a vyhrážať sa, nastal čas prehodiť výhybku a ísť iným smerom. Fakt treba aj v takýchto veciach radiť na modrom koníku?

@sevrin Čo máš proti koníku?😃

zelenina1
1. jún 2025

Tebe uz niet pomoci. Vestica ty vole :D

sevrin
1. jún 2025
@enmery

@sevrin Čo máš proti koníku?😃

@enmery ale však nič, ale už si tu niekedy pripadám jak v školskej družine.

enmery
1. jún 2025
@sevrin

@enmery ale však nič, ale už si tu niekedy pripadám jak v školskej družine.

@sevrin Aspoň sa cítiš mlado-vďaka MK.😃

sevrin
1. jún 2025
@enmery

@sevrin Aspoň sa cítiš mlado-vďaka MK.😃

@enmery práveže mám pocit že som tu zostarol o 20 rokov 😧
😂

michal_dr
1. jún 2025
@sevrin

@sevrin
"Povedz mu, že sa chceš rozísť. Ak to ním mikne a začne vzťah zachraňovať...."

...nie vždy a na každého táto "ženská" taktika funguje.
U mňa teda nie...
O vzťah sa neprosí a ak jeden z partnerov povie svoj názor, svoje rozhodnutie, je to jeho slobodná voľba, ktorú treba rešpektovať☝️

...možno v danej chvíli povedať, "Mil*jem ťa, mrzí ma to, ale rešpektujem tvoje rozhodnutie..." a s ťažkosťou preglgnúť čo cítiš.

...zachraňovanie je čo???
Vzťah je vždy o dvoch a o problémoch, citoch, pocitoch sa treba baviť, riešiť "vo" vzťahu a správať sa, konať tak, aby partner "chcel byť" s nami... a nie s niekym iným 😉

Rozchod je vyjadrenie staniviska, definitivne, nemenne v danej chvíli a čo koľkek je už len prilievanie do tlejúcej pahreby partnera a gradovanie citového rozpoloženia a prispieva k vzniku citového odporu.

Je to môj subjektívny názor a myslím si, že je oveľa rozumnejšie pre oboch sa rozísť "priatelsky", ako v nenávisti... ehm, a prečo vlastne? Len preto, že partner "nechce" byť/žiť s nami?🤦
Všetci sa meníme, sme ľudia s vlastným rozumom, citom...
Všeobecne ľudia vážme, ctime a rešpektujme jeden druhého vo vzťahu... Partner vždy bol, je a vždy bude cudzí človek, ktorý "nemusí" ak sám nechce... 😉

Nehovorím o nevere, podraze, zničení dôvery atď, to je uplne iný level

romiada
1. jún 2025
@michal_dr

@sevrin
"Povedz mu, že sa chceš rozísť. Ak to ním mikne a začne vzťah zachraňovať...."

...nie vždy a na každého táto "ženská" taktika funguje.
U mňa teda nie...
O vzťah sa neprosí a ak jeden z partnerov povie svoj názor, svoje rozhodnutie, je to jeho slobodná voľba, ktorú treba rešpektovať☝️

...možno v danej chvíli povedať, "Mil*jem ťa, mrzí ma to, ale rešpektujem tvoje rozhodnutie..." a s ťažkosťou preglgnúť čo cítiš.

...zachraňovanie je čo???
Vzťah je vždy o dvoch a o problémoch, citoch, pocitoch sa treba baviť, riešiť "vo" vzťahu a správať sa, konať tak, aby partner "chcel byť" s nami... a nie s niekym iným 😉

Rozchod je vyjadrenie staniviska, definitivne, nemenne v danej chvíli a čo koľkek je už len prilievanie do tlejúcej pahreby partnera a gradovanie citového rozpoloženia a prispieva k vzniku citového odporu.

Je to môj subjektívny názor a myslím si, že je oveľa rozumnejšie pre oboch sa rozísť "priatelsky", ako v nenávisti... ehm, a prečo vlastne? Len preto, že partner "nechce" byť/žiť s nami?🤦
Všetci sa meníme, sme ľudia s vlastným rozumom, citom...
Všeobecne ľudia vážme, ctime a rešpektujme jeden druhého vo vzťahu... Partner vždy bol, je a vždy bude cudzí človek, ktorý "nemusí" ak sám nechce... 😉

Nehovorím o nevere, podraze, zničení dôvery atď, to je uplne iný level

@michal_dr úplný súhlas....👍

sova7
1. jún 2025

Veštice a liecitelky nerieš nevedia nič všetko sú to podvodnicky čo zarábajú na ľuďoch ako ty a len ta vytrasu s peňazí. Problém ries s tým koho sa to tyka