Ako zlepšiť vzťah s partnerom?
Zdravim..uz asi od noveho roka sa nam s priatelom nedari,nerozumieme si..a predtym 5 rokov bolo všetko idealne,krasne no zlom prisiel teraz..prosim o Vasu radu ako to vratit spät na pôvodnu kolaj?
Pripadne rozmyslala som aj nad vešticou,liečitelkou..ak by ste mali kontakt/vlastu skusenost s nejakou v okoli Bardejova,Prešova,Košíc,Starej Ľubovne,Vranova nad Toplou..bola by som velmi,velmi vdačna 🙏🏼
Poslem ti cislo uctu, ak mas tolko penazi nazvys ze ich chces vyhadzovat na podvodnikov a sarlatanov.
Vsetky relevantne riesenia mas napisane uz vyssie ☝️
@eli221 Vestica tu nepomoze. Mate slobodnu volu a co bude s vasim vztahom je cisto na vas, vestica to nevie.
Je normalne mat vo vztahu vykyvy, treba patrat po pricine. Mozno ste zamietli nejaky problem pod koberec alebo nieco nedoriesili a teraz to vychadza na povrch. Alebo niekoho z vas dlhodobejsie nieco trapi v podvedomi. Treba sa vela rozpravat a tiez pocuvat jeden druheho. Ak sa vam nedari samym, tak skuste parovu terapiu, rozhodne lepsie investovane peniaze ako vestica.
Povedz mu, že sa chceš rozísť. Ak to ním mikne a začne vzťah zachraňovať, má to zmysel. Ak nebude javiť záujem alebo jeho reakcia bude taká, že začne hulákať a vyhrážať sa, nastal čas prehodiť výhybku a ísť iným smerom. Fakt treba aj v takýchto veciach radiť na modrom koníku?
Povedz mu, že sa chceš rozísť. Ak to ním mikne a začne vzťah zachraňovať, má to zmysel. Ak nebude javiť záujem alebo jeho reakcia bude taká, že začne hulákať a vyhrážať sa, nastal čas prehodiť výhybku a ísť iným smerom. Fakt treba aj v takýchto veciach radiť na modrom koníku?
@sevrin Čo máš proti koníku?😃
Tebe uz niet pomoci. Vestica ty vole :D
@sevrin
"Povedz mu, že sa chceš rozísť. Ak to ním mikne a začne vzťah zachraňovať...."
...nie vždy a na každého táto "ženská" taktika funguje.
U mňa teda nie...
O vzťah sa neprosí a ak jeden z partnerov povie svoj názor, svoje rozhodnutie, je to jeho slobodná voľba, ktorú treba rešpektovať☝️
...možno v danej chvíli povedať, "Mil*jem ťa, mrzí ma to, ale rešpektujem tvoje rozhodnutie..." a s ťažkosťou preglgnúť čo cítiš.
...zachraňovanie je čo???
Vzťah je vždy o dvoch a o problémoch, citoch, pocitoch sa treba baviť, riešiť "vo" vzťahu a správať sa, konať tak, aby partner "chcel byť" s nami... a nie s niekym iným 😉
Rozchod je vyjadrenie staniviska, definitivne, nemenne v danej chvíli a čo koľkek je už len prilievanie do tlejúcej pahreby partnera a gradovanie citového rozpoloženia a prispieva k vzniku citového odporu.
Je to môj subjektívny názor a myslím si, že je oveľa rozumnejšie pre oboch sa rozísť "priatelsky", ako v nenávisti... ehm, a prečo vlastne? Len preto, že partner "nechce" byť/žiť s nami?🤦
Všetci sa meníme, sme ľudia s vlastným rozumom, citom...
Všeobecne ľudia vážme, ctime a rešpektujme jeden druhého vo vzťahu... Partner vždy bol, je a vždy bude cudzí človek, ktorý "nemusí" ak sám nechce... 😉
Nehovorím o nevere, podraze, zničení dôvery atď, to je uplne iný level
@sevrin
"Povedz mu, že sa chceš rozísť. Ak to ním mikne a začne vzťah zachraňovať...."
...nie vždy a na každého táto "ženská" taktika funguje.
U mňa teda nie...
O vzťah sa neprosí a ak jeden z partnerov povie svoj názor, svoje rozhodnutie, je to jeho slobodná voľba, ktorú treba rešpektovať☝️
...možno v danej chvíli povedať, "Mil*jem ťa, mrzí ma to, ale rešpektujem tvoje rozhodnutie..." a s ťažkosťou preglgnúť čo cítiš.
...zachraňovanie je čo???
Vzťah je vždy o dvoch a o problémoch, citoch, pocitoch sa treba baviť, riešiť "vo" vzťahu a správať sa, konať tak, aby partner "chcel byť" s nami... a nie s niekym iným 😉
Rozchod je vyjadrenie staniviska, definitivne, nemenne v danej chvíli a čo koľkek je už len prilievanie do tlejúcej pahreby partnera a gradovanie citového rozpoloženia a prispieva k vzniku citového odporu.
Je to môj subjektívny názor a myslím si, že je oveľa rozumnejšie pre oboch sa rozísť "priatelsky", ako v nenávisti... ehm, a prečo vlastne? Len preto, že partner "nechce" byť/žiť s nami?🤦
Všetci sa meníme, sme ľudia s vlastným rozumom, citom...
Všeobecne ľudia vážme, ctime a rešpektujme jeden druhého vo vzťahu... Partner vždy bol, je a vždy bude cudzí človek, ktorý "nemusí" ak sám nechce... 😉
Nehovorím o nevere, podraze, zničení dôvery atď, to je uplne iný level
@michal_dr úplný súhlas....👍
Veštice a liecitelky nerieš nevedia nič všetko sú to podvodnicky čo zarábajú na ľuďoch ako ty a len ta vytrasu s peňazí. Problém ries s tým koho sa to tyka

kasli nad blbostami ako vestice a podobne ... sadni si s nim a poriadne a uprimne sa porozpravajte ..zistite kde nastala chyba .. preco ste tam kde ste .. mozno parova terapia.. dovolenka alebo staci ozaj ta komunikacia .... vztah musite budovat .. ale ak k sebe nepatrite hold to nezlepite..vezmete si obaja to dobre aj to zle a posunte sa dalej - vztah budete brat ako etapu ktora vas naucila nieco co si vezmete do buducnosti