icon

Ako zlepšiť vzťah starých rodičov s vnúčaťom?

1. feb 2025

Dobry vecer, prosim ako to uvas doma funguje ked byvate v splocnej domacnosti s dieťaťom spolu s vasimi rodicmi alebo svokrovcami? Venuju sa vasim detom aj ked nemusia? Syn ma 3 roky a akosi nemaju zaujem, iba ked sme s manzelom v praci. Ked sme doma a pridu k nemu tak ich vyhana prec, a je ku nim agresivny. Hore v izbe su cele dni zavrety a ked pridu dole tak syn zacne vystrajat a len nanho kricia a sem tam aj po zadku zato dostane od nich. Aj ked sa k nemu pekne ozvu tak on automaticky je k nim zly. Myslite ze to je nasa chyba alebo syn to robi preto lebo chce zeby sa mu viac venovali? Som z toho uz zufala a neviem co s tym.

svetlonos
1. feb 2025

Pokial je trojročný agresivny voči nim, tak ho pekne sérum a nechávajú sa k nemu tak super ako si myslíš.

danielahamar
1. feb 2025

Obmedziť návštevnosť malého u nich a uvidíš zmenu

autor
1. feb 2025

@svetlonos No ja tomu nerozumiem,napr. som s nim sama doma, pekne sa spolu hrame, zlaty mily cely cas a ked prde moja mama alebo otec tak hned zacne vystrajat skaredo rozprava atd. Par krat za mesiac vyjde tak ze mozno pol dna su s nim. Nemyslim zeby sa k nemu zle spravali. Len mozno caka ze sa mu budu venovat aj ked som doma ja alebo manzel, ci?

autor
1. feb 2025

@danielahamar Ale to je tazke ked byvame v jednom dome, nasi su hore a dole chodia akurat do kuchine zobrat si jest a to je vsetko. Dalsi problem podla mna je ten ze oco ked ma vypite tak sa s malym hraje vystraja atd. A ked je triezvy tak nic. A syncek staci ze ho uvidi a zacne vystrajat