Ako zmeniť negatívne vnímanie inými ľuďmi?
Nech sa chovam ako chcem a som aj sama sebou proste niesom ľuďom sympaticka. Mám taký face tvár viem o tom
. Čo mám robiť ? Som zúfalá
A ako vies, ze im nie si sympaticka? Povedal ti to niekto alebo si to len ty myslis?
Ked sa s nimi zacnes bavit, tak sa usmej a bud mila.
A ako vies, ze im nie si sympaticka? Povedal ti to niekto alebo si to len ty myslis?
@aeruginosa nie priamo ale vidím ako ma len riešia a to si väčšinou ženy.. bude zazerajú alebo aj ohovárajú viem
.len mi nepíš že si namyslam
Ked sa s nimi zacnes bavit, tak sa usmej a bud mila.
@domkakvet ale ja som milá a preto niekedy si dovoľujú moc potom
Nevyhovies vsetkym, kontakt udrzuj s tymi co ti vyhovuju.
Nevyhovies vsetkym, kontakt udrzuj s tymi co ti vyhovuju.
@domkakvet a keď je ich máličko komu sadnem ? Úplne minimum
Uplne staci, lepsie ako sa obklopovat falosnymi ludmi.
Ber to ako dar, lebo niekto cely život zisťuje aki sú ľudia a často sa mu stane, že uverí falosnemu človeku a ty vďaka tomu aká si vidíš hneď kto aký je a pre koho si dôležitá a nemusíš strácať čas s ľuďmi co za to nestoja.
A aj tusis dovod preco im nie si sympaticka? Je na tebe nieco, z coho mas taky dojem, ze si kvoli tomu inym nesympaticka?
Inak a... ano, v zivote staci len uplne minimum ludi, ktori ta maju uprimne radi a mozes sa na nich kedykolvek spolahnut a si im „sympaticka”… Moze to byt aj len jeden clovek. Co sa tyka medziludskych vztahov, odporucam uprednostnit kvalitu pred kvantitou.😉
Daj fotku
Daj fotku
@vanilkovazmrzka to hádam nemyslíš vážne? Čo sme to za spoločnosť, keď vzhľad človeka určuje, či nás ostatní medzi seba prijmú alebo nie? To naozaj musíme všetky vyzerať ako z časopisu, aby sme boli hodné lásky, priateľstva, pochvaly, milého slova?
Na zamyslenie...
Daj fotku
Tiež.by ma.ta face zaujímala. Lebo takú som pomalybza 50 rokov nestretla.
@vanilkovazmrzka
Tiež.by ma.ta face zaujímala. Lebo takú som pomalybza 50 rokov nestretla.
@vanilkovazmrzka
@vilma7 no ja sama mam tiež svojsky pohľad. Keď som zamyslena alebo sa neusmievam vedome, vyzerám prísne. A je to nepríjemné, lebo ľuďom trvá dlhší čas, kým sa cítia fajn alebo kum som im sympatická. Takže ten prvý dojem nebýva dobrý skoro nikdy. Takže ja autorke verím, že to má takto.
@vanilkovazmrzka to hádam nemyslíš vážne? Čo sme to za spoločnosť, keď vzhľad človeka určuje, či nás ostatní medzi seba prijmú alebo nie? To naozaj musíme všetky vyzerať ako z časopisu, aby sme boli hodné lásky, priateľstva, pochvaly, milého slova?
Na zamyslenie...
@tairyx ved napisala ze ma taku tvar nesympaticku, tak to by ma fakt zaujimalo ze co v ludskej tvari moze byt take odpudive ked to pripisuje svojmu vizualu. Takze kopes do nespravneho
@vilma7 no ja sama mam tiež svojsky pohľad. Keď som zamyslena alebo sa neusmievam vedome, vyzerám prísne. A je to nepríjemné, lebo ľuďom trvá dlhší čas, kým sa cítia fajn alebo kum som im sympatická. Takže ten prvý dojem nebýva dobrý skoro nikdy. Takže ja autorke verím, že to má takto.
@777januska777 oo dakujem 😉
@tairyx ved napisala ze ma taku tvar nesympaticku, tak to by ma fakt zaujimalo ze co v ludskej tvari moze byt take odpudive ked to pripisuje svojmu vizualu. Takze kopes do nespravneho
@vanilkovazmrzka veď sa tu nejedujte
Ja som v pohode, o mna sa nemusis strachovat 😃 a ja som ti tym chcela len povedat, ze sa mozno ty privelmi sustredujes na nejaku crtu, ktora sa tebe nepaci, a pritom okolie si to vobec nevsima. Potom z tej vlastnej nespokojnosti ide taka negativna energia, a to je skor to, co ludi moze odpudzovat. Takze sa zameraj na to, ako vnimas ty seba samu, nieco pekne a prijemne v sebe urcite mas 🙂

dalsia zaujimava popcorn like tema