icon

Ako zmeniť negatívne vnímanie inými ľuďmi?

22. jún 2025

Nech sa chovam ako chcem a som aj sama sebou proste niesom ľuďom sympaticka. Mám taký face tvár viem o tom
. Čo mám robiť ? Som zúfalá

balerina2025
22. jún 2025

dalsia zaujimava popcorn like tema

aeruginosa
22. jún 2025

A ako vies, ze im nie si sympaticka? Povedal ti to niekto alebo si to len ty myslis?

domkakvet
22. jún 2025

Ked sa s nimi zacnes bavit, tak sa usmej a bud mila.

autor
22. jún 2025
@aeruginosa

A ako vies, ze im nie si sympaticka? Povedal ti to niekto alebo si to len ty myslis?

@aeruginosa nie priamo ale vidím ako ma len riešia a to si väčšinou ženy.. bude zazerajú alebo aj ohovárajú viem
.len mi nepíš že si namyslam

autor
22. jún 2025
@domkakvet

Ked sa s nimi zacnes bavit, tak sa usmej a bud mila.

@domkakvet ale ja som milá a preto niekedy si dovoľujú moc potom

domkakvet
22. jún 2025

Nevyhovies vsetkym, kontakt udrzuj s tymi co ti vyhovuju.

autor
22. jún 2025
@domkakvet

Nevyhovies vsetkym, kontakt udrzuj s tymi co ti vyhovuju.

@domkakvet a keď je ich máličko komu sadnem ? Úplne minimum

domkakvet
22. jún 2025

Uplne staci, lepsie ako sa obklopovat falosnymi ludmi.

777januska777
22. jún 2025

Ber to ako dar, lebo niekto cely život zisťuje aki sú ľudia a často sa mu stane, že uverí falosnemu človeku a ty vďaka tomu aká si vidíš hneď kto aký je a pre koho si dôležitá a nemusíš strácať čas s ľuďmi co za to nestoja.

aeruginosa
22. jún 2025

A aj tusis dovod preco im nie si sympaticka? Je na tebe nieco, z coho mas taky dojem, ze si kvoli tomu inym nesympaticka?

Inak a... ano, v zivote staci len uplne minimum ludi, ktori ta maju uprimne radi a mozes sa na nich kedykolvek spolahnut a si im „sympaticka”… Moze to byt aj len jeden clovek. Co sa tyka medziludskych vztahov, odporucam uprednostnit kvalitu pred kvantitou.😉

vanilkovazmrzka
22. jún 2025

Daj fotku

tairyx
23. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Daj fotku

@vanilkovazmrzka to hádam nemyslíš vážne? Čo sme to za spoločnosť, keď vzhľad človeka určuje, či nás ostatní medzi seba prijmú alebo nie? To naozaj musíme všetky vyzerať ako z časopisu, aby sme boli hodné lásky, priateľstva, pochvaly, milého slova?
Na zamyslenie...

vilma7
23. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Daj fotku

Tiež.by ma.ta face zaujímala. Lebo takú som pomalybza 50 rokov nestretla.
@vanilkovazmrzka

777januska777
23. jún 2025
@vilma7

Tiež.by ma.ta face zaujímala. Lebo takú som pomalybza 50 rokov nestretla.
@vanilkovazmrzka

@vilma7 no ja sama mam tiež svojsky pohľad. Keď som zamyslena alebo sa neusmievam vedome, vyzerám prísne. A je to nepríjemné, lebo ľuďom trvá dlhší čas, kým sa cítia fajn alebo kum som im sympatická. Takže ten prvý dojem nebýva dobrý skoro nikdy. Takže ja autorke verím, že to má takto.

vanilkovazmrzka
23. jún 2025
@tairyx

@vanilkovazmrzka to hádam nemyslíš vážne? Čo sme to za spoločnosť, keď vzhľad človeka určuje, či nás ostatní medzi seba prijmú alebo nie? To naozaj musíme všetky vyzerať ako z časopisu, aby sme boli hodné lásky, priateľstva, pochvaly, milého slova?
Na zamyslenie...

@tairyx ved napisala ze ma taku tvar nesympaticku, tak to by ma fakt zaujimalo ze co v ludskej tvari moze byt take odpudive ked to pripisuje svojmu vizualu. Takze kopes do nespravneho

autor
23. jún 2025
@777januska777

@vilma7 no ja sama mam tiež svojsky pohľad. Keď som zamyslena alebo sa neusmievam vedome, vyzerám prísne. A je to nepríjemné, lebo ľuďom trvá dlhší čas, kým sa cítia fajn alebo kum som im sympatická. Takže ten prvý dojem nebýva dobrý skoro nikdy. Takže ja autorke verím, že to má takto.

@777januska777 oo dakujem 😉

autor
23. jún 2025
@vanilkovazmrzka

@tairyx ved napisala ze ma taku tvar nesympaticku, tak to by ma fakt zaujimalo ze co v ludskej tvari moze byt take odpudive ked to pripisuje svojmu vizualu. Takze kopes do nespravneho

@vanilkovazmrzka veď sa tu nejedujte

autor
23. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Daj fotku

@vanilkovazmrzka 🤣nedám

vanilkovazmrzka
23. jún 2025

Ja som v pohode, o mna sa nemusis strachovat 😃 a ja som ti tym chcela len povedat, ze sa mozno ty privelmi sustredujes na nejaku crtu, ktora sa tebe nepaci, a pritom okolie si to vobec nevsima. Potom z tej vlastnej nespokojnosti ide taka negativna energia, a to je skor to, co ludi moze odpudzovat. Takze sa zameraj na to, ako vnimas ty seba samu, nieco pekne a prijemne v sebe urcite mas 🙂