Ako zvládajú návštevy starých rodičov deti do roka?
Ahoj! Viete mi napisat, ako u vas prebiehaju navstevy, ak mate dieta do pol roka / do roka a na navstevu pridu stari rodicia? Je bezne, ze vsetko sa celu navstevu koncentruje na dieta a o inych clenoch domacnosti, novinkch atd. sa vobec nerozprava? Ako to znasa dieta, tolko pozornosti?
U nas a aj ked som bola u kamosky este ako bezdetna, sa stihlo, aj ked niekekdy len uchytkom, porozpravat aj o inych veciach. Samozrejme, ze pozornost putalo dieta/deti, co je normalne a nie iba do jedneho roka, ale aj neskor, kedy uz sami vyzadovali pozornost a hranie sa. Nikdy som sa nad tym nezamyslala, vsak okolo babatka je vzdy dost prace, pride mi normalne, ze sa to tovi najma okolo neho.
Bohužiaľ s manželom sme jedinačikovia a je to ich prvé vnúča, o ničom inom sa rozprávať nevedia a to aj keď dieťa spí a nevyžaduje žiadnu pozornosť. U mojich rodičov som sa ja ocitla až na druhej koľaji. Najprv sa spýtajú čo robil malý celý deň až potom niekde v poslednom rade či si už môžem normálne sadnúť po pôrode.
Ved oni chodia len kvoli tomu dietatu.
@elzena2 aha, a doteraz chodili preco?
Na dieta sa pozornost neupriamuje. Normalne, ako na kazdeho ineho clena rodiny. U nas nie su deti stredom vesmiru
@mrva to je krasne

Máme veľa deti. Vôbec sa na dieťa nekoncentrovali. Sú strhnutím davom. :D