Ako zvládať egoistických a vyčerpávajúcich ľudí?
Ahojte.So. mierumilovný človek,naozaj.No ja už nevládzem.Nezvladam ľudí,čo sú to egoistici predátori,čo chcú kopať do ľudí aby si hojili ego.To je všetko.Len výlev.Nie sú takí všetci,viem.No ti,čo majú taký charakter má vycerpavaju
.
@mabenn ☺️náhodne,jasne😅nie som troll
Len veľmi psychicky vycerpana
A kde s takymi ludmi prichadzas do kontaktu?
@0silvia0 väčšinou u nás v dedine,
Tak sa im vyhybaj
Problém je,že ja chcem pokoj už od každého takéhoto,no aj tak stále niečím ublizia
@0silvia0 snažím sa,
Keď to,že sa vyhýbam,nestačí.
A co chodia za tebou a slovne ublizuju? Ked chces nejaku relevantnu odpoved, treba sa trocha rozpisat
@0silvia0 no pousilujem sa viac.Stretavam ich vonku,keď chodím s dcérou von.Nemaju ma radi,nie som im sympatická a bavia sa tým,že ma hejtujú,až tak,že to pocujem
Nie som utiahnuta myška,no s týmto si neviem rady.Neviem pochopiť,prečo to robia a boli to.
Preco myslis, ze im nie si sympaticka a co o tebe hovoria?
Keď si ich absolútne nevšímame,tak to ešte zhoršujú niekedy,akoby potrebovali reakciu
@0silvia0 nepáčia sa im zrejme,aspoň podľa reci,niekedy napodobňujú,čo vravímmalej a zosmiešňujú
Neviem,prečo sa mi to deje
Nikomu som nič nespravila
Som introvert a svojská,no nikomu nič zle nerobím,prečo toto,neviem
To tazko posudit preco, asi preto ze si svojska? Podla toho v akom smere si svojska
Takže tak
Jo dedina - nemas si moznost vybrat svoje socialne okolie a nakonfigurovat si ho podla seba ako v meste- bud zapadnes alebo si vyvrhel nic medzi
@martinmmartin áno dedina,presne
@0silvia0 ja už ani neviem,moji dobrí kamaráti a kamky má tak nevidia,no mám ich pomenej a bývajú daleko
Moznosti ako z toho von v minulosti-
Na salas, Do klastora, K zeleznicnej drahe,K cirkusu, Naverbovat....
Dnes neviem veru este aj ten cirkus krachuje
Si na materskej ci rodicovskej dovolenke?
@martinmmartin to je také smutné a realne
@0silvia0 ano
Rodicovskej
@martinmmartin ja som tak šťastná v prírode,kde nie sú títo pobehaji,čo všade strkajú nos a priživujú sa
Hľadajú senzácie a drby

to zaradenie do "recepty" je cisto nahodne, alebo...?