Ako zvládať odmietnutie vo vzťahoch a rozvíjať sebavedomie?
Ako zvládate odmietnutia od muža? Ak zo vzťahu po prvom, pripadne viacerých rande nič nebude. Taktiež ak ho oslovíte v reále alebo na zoznamke a odmietne, zruší match alebo ghostne. Viete sa nad tým ľahko preniesť alebo vám trvá dlho zmieriť sa? Ja som ten druhý prípad, žiaľ. Veľmi zriedka ma zaujme niekto, niekedy raz za pár rokov, ale to veľmi silno. Potom mi trvá aj pol roka/rok, kým mi nie je úzko pri spomienke na nho, samozrejme nie tých zo zoznamky. Som skôr negativista, mám malo sebavedomia a dávno po 30-ke a zakaždým si pomyslím, že takého už nestretnem 🤷🏻♀️🙈
Zadané môžu napísať, aké to mali v minulosti. Pripadne odmietnutia v práci, od kamarátov a pod.
Záleží akým štýlom bolo to odmietnutie smerované. A tiež aj na tom, v akej životnej fáze som bola. Nie, že by som zrovna balila každého druhého na ulici, myslím, že som za nikým prvá vyložene neprišla, ale odmietnutí bolo dosť 😀 Za celú dobu boli dve také, ktoré ma ranili. Ostatné som až tak vážne nebrala.
Je uplne normalne, že zena oslovi chlapa. A dokonca by som povedal, že je 99% sanca, že chlap povie ano... mnozstvo chlapov prehliada zenske signaly... len aa netreba bat. Napriklad za mnou vzdy prisla zena prva a bol s toho vzdy dlhotrvajuci vztah...
Záleží akým štýlom bolo to odmietnutie smerované. A tiež aj na tom, v akej životnej fáze som bola. Nie, že by som zrovna balila každého druhého na ulici, myslím, že som za nikým prvá vyložene neprišla, ale odmietnutí bolo dosť 😀 Za celú dobu boli dve také, ktoré ma ranili. Ostatné som až tak vážne nebrala.
@tatiana288 Väčšinou ak nereagoval na náznaky, priamo som se nikdy neodvážila dať najavo záujem. Na zoznamkach ma zaujme 1 z 200 a len zriedka mam match. No a potom ma mrzí, keď hneď na začiatku zruší match, keď mi nedá šancu spoznať sa bližšie.
Nijak nechce tak nechce. Som zvyknutá.
@anonym_autor zacni pracovať sam na sebe vo všetkých stránkach
@tatiana288 Väčšinou ak nereagoval na náznaky, priamo som se nikdy neodvážila dať najavo záujem. Na zoznamkach ma zaujme 1 z 200 a len zriedka mam match. No a potom ma mrzí, keď hneď na začiatku zruší match, keď mi nedá šancu spoznať sa bližšie.
@anonym_autor Nech ťa to nemrzí, ber to tak, že ťa zaujal profil, nie konkrétne ten človek. Neupínaj sa na to, že na zoznamke musíš nájsť spriaznenú dušu. Môžeš ju stretnúť kdekoľvek 🙂 Odmietnutie patrí k životu.
Dnes sa mi stala zaujímavá vec. Odvčera som si vymenila pár správ s mužom, zrelým, 48r, taký v pohode týpek, fešák. Pýtal sa ma odkedy som sama. Zároveň prišla téma na to, že som s ex zostala v priateľskom vzťahu, zavoláme si, aj zájdeme na kávu občas. Je to pomenej, ale nemáme zlé vzťahy. Povedal mi, že na kamarátstva medzi mužom a ženou neverí. Odpísala som, že chápem, že každý to má inak. Ja som mala vždy najlepšieho kamaráta, nie kamarátku a nikdy to do ničoho neprerástlo. Úplne v pohode. A zrazu pozerám, že si ma blokol. Tak ma to prekvapilo, ale dobre urobil...
Aby som myslela polroka na pána, o ktorom neviem nič a ešte si myslela, že takého už nestretnem je už pomaly patologické a chcelo by to riešit s odborníkom...pre Tvoje dobro a buducnost. Tam bude tych problemov z detstva pod pokrievkou viac. Tie spôsobuju tieto stavy.
Aby som myslela polroka na pána, o ktorom neviem nič a ešte si myslela, že takého už nestretnem je už pomaly patologické a chcelo by to riešit s odborníkom...pre Tvoje dobro a buducnost. Tam bude tych problemov z detstva pod pokrievkou viac. Tie spôsobuju tieto stavy.
@enmery z detstva mám veľa, okrem iného aj zranenie z odmietnutia a vyhýbavu vzťahoch väzbu. Polroka myslím takých, ktorých poznám osobne, napr z prace alebo iného okolia
@anonym_autor hlboko som sa zamyslela a vždy som to zvládla v pohode.
@enmery z detstva mám veľa, okrem iného aj zranenie z odmietnutia a vyhýbavu vzťahoch väzbu. Polroka myslím takých, ktorých poznám osobne, napr z prace alebo iného okolia
@anonym_autor Tak začni riešiť príčiny a nie dôsledky. Všetko ostatné je len tlačenie nafukovačky do vody a ona ťa aj tak skôr či neskôr praskne do tváre. Riešenie existuje.
A v neposlednom rade, ak to už s niekym klapne, s vysokou pravdepodobnosťou to bude opäť vadný kus a ešte viac sa prehĺbi tvoja trauma, preto je to dôležité riešiť.
@anonym_autor Nuz..ja som bola ta, co odmietala alebo to bolo take, ze bolo jasne, ze z toho nic nebude, obom. Nejak ma to netrapilo.

@anonym_autor chlapov by som v zivote ako prva neoslovila, nikdy som ani nezazila ze by ma chlap nechal vzdy to bolo naopak