icon

Ako zvládať rozchod a pokračovať ďalej?

14. aug 2025

U mňa sú to už tri týždne a cítim sa čoraz horšie a horšie . Boli sme spolu tri roky a jedného dňa prišiel s tým, že v našom vzťahu už nevidí zmysel pokračovať. Úplne ma to zlomilo. Vraj v tom nie je žiadna iná žena len vraj potrebuje zmenu. Ženy, ako ste sa vy dostali z rozchodu? Dúfala som, že práve on bude môj celoživotný partner… a teraz je všetko preč. 😔

anonym_b517c4
14. aug 2025

@anonym_autor mne pomohlo - dat si cas, ucit sa mat sa rada, dovolit si hnevat sa, vymlatit vankusom do steny, dovolit si plakat,
- mysliet na to, ze 50% vztahu mi ostalo, ostala som cela ja, vsetko co dobre som priniesla do vztahu, stale mam, a aj viac v sebe mam, co este neviem
- pocestovala som na ine miesta ked sa dalo, spoznala inych ludi, zila som 1 rok v
zahranici
- zacala som sa ucit nove zrucnosti a jazyky aj tu na Slovensku
- chodila som k laskavej psychoterapeutke, naucila som sa rozne relaxacne a dychacie cvicenia, pre seba, pre svoje psychicke zdravie, pri prijemnej hudbe z relaxacnej z internetu...
- pomohli mi aj "konstelacie" a "flash" odtialto: https://www.landan.eu/

anonym_516828
14. aug 2025

oceňujem na ňom, že ti to povedal otvorene a nenašiel si poza tvoj chrbát niekoho iného, máte obaja šancu na nový lepší život, daj si teraz čas na vyliečenie, skús robiť to, čo ti prinášalo radosť, čo ťa tešilo, trošku sa rozmaznávaj a do ničoho sa nenúť, každý vzťah nás obohatí, no nie každý vydrží, vaše cesty sa žiaľ rozišli, on prestúpil na iný vlak a ty ostávaš v tom tvojom, ale aj tam budú ľudia, s ktorými sa spoznáš a možno ťa čaká ten správny partner práve tam

domkakvet
14. aug 2025

@anonym_autor len cas a moze to trvat aj pol roka.