icon

Ako zvládať služobné cesty partnera?

20. feb 2026

Ako to zvládate ženy? Ja mám takýto vzťah a vždy keď ma niekam ísť na dlhšie ako 2 dni ma chytá úzkosť a je mi smutno že musím byť bez neho. Doslova taká depka. Ako to zvládate, máte užitočnú radu?

billy_jean
20. feb 2026

Chodím na služobky ja, pravidelne a nikto nechytá úzkosť, ja som happy dva dni sama, muž tiež. A tešíme sa na seba.

autor
20. feb 2026

Jasne 2 dni sú ok, myslím skôr keď ide na dlhšie , na niekoľko týždňov. Do iných krajín, z 2 dni ani ja nemám depky.

martinkatinka
20. feb 2026

Moj muz je 3 tyzdne prec, tyzden doma. Uplne v pohode, nemam ziaden stres.

anonym_21be53
20. feb 2026

Ziarlis? Či v com je problém?

billy_jean
20. feb 2026
@anonym_autor

Jasne 2 dni sú ok, myslím skôr keď ide na dlhšie , na niekoľko týždňov. Do iných krajín, z 2 dni ani ja nemám depky.

@anonym_autor bola som preč mesiac a pol, vydržali sme, dnes je doma msng callov, face time callov.

autor
20. feb 2026
@anonym_21be53

Ziarlis? Či v com je problém?

@anonym_21be53 chýba mi

anonym_1419a4
20. feb 2026

Také týždňovky na konferencie pár krát do roka na jednej aj druhej strane zvládame bez problémov, jasné, že si aj chýbame, ale aj si oddýchneme od seba (občas nám aj to treba) a potom sa o to viac na seba tešíme... rada je asi žiť normálne svoj život, ktorý obaja máme aj mimo vzťahu, venovať sa svojim koníčkom, možno to využiť a stretnúť sa s ľuďmi, na ktorých inak nemáš toľko času... 3 mesiace už boli ťažšie, ale zvládli sme aj to, je medzi nami veľká dôvera a vedeli sme, že náš vzťah to zvládne, takže žiadne úzkosti...

anonym_476718
20. feb 2026

Je to o zvyku , môj býva 5 týždňov preč a 10 dní doma . Nie je to na stálo, tak to vydržíme

anonym_414ce2
20. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_21be53 chýba mi

@anonym_autor zmeniť prácu. Ja by som to nedovolila a nechcela. Chýbal mi aj keby išlo len o 2 dni.

luccys
20. feb 2026
@anonym_414ce2

@anonym_autor zmeniť prácu. Ja by som to nedovolila a nechcela. Chýbal mi aj keby išlo len o 2 dni.

@anonym_414ce2 Nedovolila? 😏

sissy27
20. feb 2026

@anonym_autor ja by som ti odporucila terapiu, psychologa. Nie je v poriadku byt na niekoho takto upnuta, ze po 3 dnoch mas uzkosti. Mame 21. storocie, hadam nechodi na tie sluzobky kdesi medzi ludozrutov kde nie je signal, takze urcite viete byt v kontakte. Ste dospeli ludia, viete si racionalne zdovodnit preco chodi do prace a preco prave do takejto. Teda mali by ste, najma ty…

anonym_622e7f
20. feb 2026

@anonym_autor ja výborne 😃 je to čas pre mňa. Zamávam mu, zavriem dvere a užívam si to. Koľko ste spolu? Časom to iste oceniš.

guiseppinka
20. feb 2026
@anonym_414ce2

@anonym_414ce2 to je v aktualnej situacii fakt rada nad zlato...

anonym_414ce2
21. feb 2026
@luccys

@anonym_414ce2 Nedovolila? 😏

@luccys nie. Nesúhlasila by som s prácou kde by odchádzal manžel na služobky. Za žiadnu cenu. Ani by som nešla do manželstva s niekym kto plánuje prežiť život v kamióne alebo na lešeni v nemecku.
To nie je rodina, ani žiaden vzťah.

anonym_6628b9
21. feb 2026
@anonym_414ce2

@luccys nie. Nesúhlasila by som s prácou kde by odchádzal manžel na služobky. Za žiadnu cenu. Ani by som nešla do manželstva s niekym kto plánuje prežiť život v kamióne alebo na lešeni v nemecku.

@anonym_414ce2 snáď vieš o tom,že aj vysokopostavení manažéri, politici, lekári chodia na sluzobne cesty.

anonym_414ce2
21. feb 2026
@anonym_6628b9

@anonym_414ce2 snáď vieš o tom,že aj vysokopostavení manažéri, politici, lekári chodia na sluzobne cesty.

@anonym_6628b9 a? Čo si tým potrebovala povedať? Nechápeš pointu?

anonym_4a4fea
21. feb 2026

Jooj bacha, lebo tu na MK sú ženy čo “ŽIJÚ” bez manželov. Lebo sú to kamionisti, vysokí manažéri a neviem čo všetko a doma sú 3 dni z mesiaca a pochvaľujú si ako všetkých 5 deti zvládajú s prstom v nose a aké je to štandardne a chlap predsa doma nieje vo väzení … Ja to napríklad strašne nemám rada a nie preto, že niečo sama nezvladam, ale preto že ja trávim s partnerom čas rada a veľa a necítim sa dobre keď často nemáme byt spolu. Čiže ak by to bola nejaka práca s veľa pracovnými cestami ja by som nesúhlasila. Tiež sme si to v partnerstve vydiskutovali.

anonym_6628b9
21. feb 2026
@anonym_414ce2

@anonym_6628b9 a? Čo si tým potrebovala povedať? Nechápeš pointu?

@anonym_414ce2 očividne ani ty

barborab1411
21. feb 2026
@anonym_414ce2

@anonym_414ce2 na služobné cesty sa ale chodí v hocijakej práci ....aj technici z výroby chodia na služobné cesty napríklad...čo by si čo partnerovi povedala že nemá takú prácu prijať?čo je akože hlavny dovod toho strachu zo služobných ciest ? Pretože tvoj postoj nie je podľa mňa moc v poriadku

anonym_06d1b6
21. feb 2026

Na sluzobkach byva vela sexu

monulka205
21. feb 2026

@anonym_autor môj muž chodí aj na viac dní ako na 2.. chodí do zahraničia, ale depku nechytam, je to jeho práca. Ja si riešim svoje záľuby, alebo sa stretnem s niekým, s kým som sa nevidela. Mám aj dieťa, takže ten čas ujde rýchlo. Jediné čo je také nedobre je to, že mám o nho strach, aby sa niečo nestalo. Skús si nájsť vtedy nejaké aktivity, napr jogu si zacvic, to ta ukľudní celkom fajn si myslím, alebo si zacvic nejakú ja neviem zumbu, jumping, vyplavia sa endorfíny, zájdi s kamoškou na víno, alebo na kávu, vyhod mu deravé trenky kým je preč , ktoré si inak stráži 😀 a užívaj magnezko 🙂

anonym_31589e
21. feb 2026
@anonym_6628b9

@anonym_6628b9 tak možno jej stačí nejaký smetiar čo vynáša koše so psimi hovnami... Hlavne že je doma a nechodí na sluzobky, len zbierať okolo domu. Má ho pekne pod kontrolou a aj výplatu mu zhrabne. Len chudák potom počúva ako málo zarába...

barborab1411
22. feb 2026
@anonym_06d1b6

Na sluzobkach byva vela sexu

@anonym_06d1b6 vlastná skúsenosť,milý anonym?

anonym_06d1b6
22. feb 2026
@barborab1411

@anonym_06d1b6 vlastná skúsenosť,milý anonym?

@barborab1411 ano ano sluzobky su sloboda

anonym_1ff4f1
22. feb 2026

Mam vlastny zivot okrem zitia pre frajera/partnera/manzela - cize ano moze mi chybat ale nie tak, ze neviem bez neho existovat. Nie sme siamske dvojicky

anonym_ab692e
22. feb 2026
@anonym_622e7f

@anonym_autor ja výborne 😃 je to čas pre mňa. Zamávam mu, zavriem dvere a užívam si to. Koľko ste spolu? Časom to iste oceniš.

@anonym_622e7f fuuu, chudak manzel

barborab1411
22. feb 2026
@anonym_06d1b6

@barborab1411 ano ano sluzobky su sloboda

@anonym_06d1b6 troll

anonym_622e7f
22. feb 2026
@anonym_ab692e

@anonym_622e7f fuuu, chudak manzel

@anonym_ab692e ten na služobke určite nie je chudák 😀

michaela329
22. feb 2026

@anonym_autor úplne normálne, mám aj život mimo svojho muža a priateľov a rodinu, pričom v dnešnej online dobe sme v kontakte 🤷

manzelskyporadca
23. feb 2026

@anonym_autor ľudia vnimajú odlúčenie (aj pracovné) rôzne, podľa ich vnútorného nastavenia a vnímania vzťahu. Niektorí ľudia sú v pohode vidieť sa týždeň v mesiaci. Niektorí majú vysokú potrebu spoločného času a necítia sa dobre keď majú byť niekoľko dní odlučení od partnera. Je jedno ako to vnímajú ľudia v tvojom okolí, záleží na tom ako to vnímaš ty a tvoj partner. Deje sa to príliš často? Býva to príliš dlho? Spôsobuje to vo vzťahu alebo v tebe časté alebo hlboké nepohodlie? Ak áno, je dôležité sa o tom porozprávať. Ak ti to nevyhovuje a jemu áno možno by bolo vhodné preskúmať vzťahovú kompatibilitu, aby tam nebol problém dlhodobo.