Ako zvládať výbušnosť a nervozitu mužov?
Ahojte,neviem,či to mám len ja vo svojom okolí, ale čo pozorujem,tak chlapi sú vybusni, nadávajú stále. Pri šoférovaní ani nehovorím. Mne to normálne začína vadiť a pozorujem na sebe,ze som najradšej sama. V minulosti som vyhladavala spoločnosť ale teda toto už prešlo.ako to vnímate vy? A to nehovorím o tom,že tu často čítam, ze muž ženu udrie.
@anonym_autor skús zmeniť spoločnosť a nestýkať sa so zberbou, čo v kuse ziape a nadáva
Poznám nervákov aj kľudné povahy, takých čo nadávajú aj takých čo nepovedia žiadnu nadávku 🤷🏼♀️. Rovnako ženy. Našťastie ale nepoznám chlapa v mojom okolí, ktorý by udrel ženu.
@anonym_autor skús zmeniť spoločnosť a nestýkať sa so zberbou, čo v kuse ziape a nadáva
@danica2711 to nieje ,ze sa stretávam. Proste to vidím okolo seba ,pripadne kamošky sa sťažujú..
Ja mám doma nerváka a vždy pri šoférovaní všetko komentuje a nadáva(nemyslím nadávky ale proste do debilov a tak). Ja sa len usmievam ako si môže takýmito blbosťami kaziť deň🙂)) Proste večne negativní, stažujúci sa. No tiež si vravím, veľakrát že samej by mi bolo lepšie. Ale ja som pozitivní človek a takýmito náladami okolo seba sa nenechávam ovplyvniť🙂)
Ja mám doma nerváka a vždy pri šoférovaní všetko komentuje a nadáva(nemyslím nadávky ale proste do debilov a tak). Ja sa len usmievam ako si môže takýmito blbosťami kaziť deň🙂)) Proste večne negativní, stažujúci sa. No tiež si vravím, veľakrát že samej by mi bolo lepšie. Ale ja som pozitivní človek a takýmito náladami okolo seba sa nenechávam ovplyvniť🙂)
@annanoriska Len dúfam, že v tom aute s vami nesedia aj vaše deti a nemusia počúvať ich úžasného otca, ktorí sa nevie ovládať.
@anonym_autor mne skor pride ze zeny su hlucne a v dnesnej dobe aj dost vulgarne
@anonym_autor u nás sa napríklad na cestách ani netrubi,ak niekto trúbi je to dovolenkár,takže nie nik nie je zbytocne nervózny a ani v obchodoch pri pokladni a ak zas nie domáci
Moj muz občas zanadáva pri šoférovaní ,ale ja napríklad nadávam hlasnejšie ,ale fakt sú zeny skôr tie čo sú tie čo agresívnejšie a hádajú sa
Stačí si tu čítať debilné komentáre anonymov 😅

@anonym_autor tak netreba vsetkych muzov hadzat do jedneho vreca. Su aj chlapi, ktori nenadavaju alebo ked nadavaju tak len vtedy, ked ich nieco velmi nahneva. Neviem, vsetkych chlapov skatulkovat asi nie je najlepsie