icon

Ako zvládnuť bolesť po rozchode?

29. júl 2025

Ahojte, mám 18 rokov a rok a pol som chodila s mojim bývalým frajerom. Nemám žiadnu poriadnu kamarátku, s ktorou by som zašla von, vyplakala sa jej a pokecala s nou. Celý čas som mala len jeho a bol pre mňa všetko..Už je to týždeň od rozchodu a ja sa necítim vôbec lepšie. Začala som znova chodiť do fitka, ale cítim sa vtedy dobre len na pár hodín a keď už ide k večeru, znova sa trápim. Rano sa zobudím a trápim sa, ešte sa mi aj o ňom, o rozchode atd sníva.. Fakt ma to strašne boli.. S mamkou sa o tom vždy rozprávame, ale asi som sa chcela aj vypísať. Strašne ma to boli naozaj… Niekedy to boli až tak, že mám chuť proste si niečo urobiť, aby to prestalo… Zo všetkých sociálnych sieti som si ho dala preč, aby ma nelákalo sa na neho stále pozerať. Strašne ma boli to, že som si s ním plánovala budúcnosť, bolia ma tie spomienky, boli ma ako mi strašne chyba. Milovala som ho najviac.. Keď som bola pri ňom, bolo to viac ako len reálne.. Naozaj som mala pocit, že je ten pravý … Rozišla som sa ja s ním, pretože sa už niektoré veci nabalovali, potom sa ku mne nepekne zachoval tak som sa rozišla v nádeji, že príde naspäť a bude pracovať na tom. Ale nestalo sa. Ani neviem čo od vás čakám, možno radu čo robiť, ako na neho nemyslieť… Vždy všetko čo robím, mi pomôže buď len na pár minút, alebo mi nepomáha vôbec.. Boli to…

anos18
29. júl 2025

@anonym_autor pomôže iba čas, nič iné. Časom to prebolí

marianarem
29. júl 2025

@anonym_autor Toto je po rozchode uplne normalne. Ja som po 2rocnom vztahu citila fyzicku bolest pri srdci prvy mesiac naozaj nonstop, okrem spanku. Potom este niekolko mesiacov tak, ze nie nonstop, ale ozyvala sa. Nepomohlo dokonca ani to, ze doslova par dni po rozchode intenzivne vstupil do mojho zivota moj terajsi manzel. Ako kamarat vtedy, ale bolo mi uz jasne, ze k nemu nieco citim. Ale pravdu povediac tie city tu bolest vtedy zintenzivnovali, bolo to ozaj ako mat otvorenu ranu. Ale cas to zahojil. Z mojej skusenosti najlepsie, co moze clovek urobit, je tu bolest proste precitit, nesnazit sa ju potlacit, rychlo sa jej zbavit, treba ju akceptovat. Bude slabnut.

hipuska
29. júl 2025

No, nato, ze mas iba 18 rokov, si neskutocne silna. Rozist sa s s nim islo do teba, kedze mas voci sebe uctu a vazis si samu seba. To je naozaj silne. A vymazat ho so socialnych sieti? To nedokazu mnohe dospele zeny. To prejde, len musis vytrvat vo svojom rozhodnuti. Tyzden je kratka doma, vydrz to

lubossi
29. júl 2025

ibalgin

ika02
29. júl 2025

Ahoj, keď som sa rozišla s prvým priateľom, myslela som si, že umriem, ako to bolelo. Myslela som si, že už nikdy v živote nebudem nikoho tak strašne milovať. Časom prišli nové vzťahy a každý má niečo naučil a niekam ďalej posunul.
Neboj sa, časom tá bolesť pominie a bude dobre. Máš celý život pred sebou❤️.

patrissaa
29. júl 2025

@anonym_autor Ak sa chceš vyrozprávať, poprípade popísať si o tom,kľudne mi napíš 😊 bude ti možno aj trochu lepšie 🙂 veľa síl prajem 🫶

xena0
29. júl 2025

Na toto nič len čas... Znie to ako klišé ale je to tak.. držím palce

user123456789
29. júl 2025

@anonym_autor nič len čas. či už to bude trvať kratšie alebo dlhšie, tak to prejde a príde úľava ver tomu.

anonym_854886
29. júl 2025

@anonym_autor dva roky ma bolel rozchod a dosť som.plakala a teraz si hovorím ze koľko času som zbytočne premrhala ze prišiel lepsi ten skutočný

anonym_d4694b
29. júl 2025

Tak nemala si sa sním rozísť.....

marryliese
29. júl 2025

@anonym_autor vyrozprávaj sa z toho, veci vyhoď, urob hrubú čiaru za tým. Si mladučká, nekaz si psychické zdravie pre niekoho, kto si ťa nezaslúžil. Uvedom si, že máš na lepšieho. Príde ti do cesty ďalší pri ktorom si povieš, pre pána čo som na tom ex videla?? Vyplň si čas, choď von, venuj sa hobby, čím viac aktivít, tým menej budeš na neho myslieť.

nikola176
29. júl 2025

Kľudne mi napis, prežívala som niečo podobne. Môžeme o tom pokecať

jasminia
29. júl 2025

@anonym_autor Čas, čas. Všetko chce svoj čas. Každá rana musí "vyhnisať"..

domkakvet
29. júl 2025

@anonym_autor tyzden je kratka doba, chce to viac casu.