Ako zvládnuť city k ženatému šéfovi?
Ahojte, viem ze ma tu mnohe teraz odsudite, ale nerobim nič zle a ani to nemam v plane, niekomu rozbiť manželstvo a sebe pokazit dobrý job 🤣 ale
Nemozem prestat mysliet na svojho sefa. Pritom tomu sama nerozumiem, ja mam 26 rokov on o 18 viac 🤣 zenaty. Bezdetny. A ani vyzorovo nie je nejako moj typ, no sama tomu nerozumiem ale extremne sa mi paci. Je inteligentný, vysoky.. 🤣 dokonca sa mi aj s ním sniva a chcela by som aby to prestalo. Domyslam si z kazdej jeho vety nejaky “skryty” vyznam ako keby som mala 15 rokov. Akože čo robiť v tomto prípade? Viem že nikomu tým neškodim, komunikujeme spolu formálne a len v pracovných záležitostiach. Na žiadne posedenia ani teambuildingy nechodim. A inak vo firme som od maturity a zacal sa mi pacit až teraz. To je na tom najviac divne.😅
Prečo hneď odsúdiť. Proste sa to stalo. Vyčkaj času, nič nerob. Raz to prejde. No a môže pomôcť, ak na ňom nájdeš niečo zlé a na to radšej myslí. 😁
@gribka1 mne je to az smiesne🤣🤣🤣 ja neviem či prichádza ovulacia alebo čo 🤣🤣🤣🤣
Mas ruzovu optiku, vsetko pozitivne ti zatieni vsetko negativne a v hlave mas ruzovy roman aky si si vysnivala. Predstav si ho v spodkach ako si striha zarasteny nechet na palci, ako po nom smrdi wc,kde vsade uz ma starecke flaky, atd - kazdy je len clovek
No keď ťa volá ovulácia, tak chmatni iného 😂
Mas ruzovu optiku, vsetko pozitivne ti zatieni vsetko negativne a v hlave mas ruzovy roman aky si si vysnivala. Predstav si ho v spodkach ako si striha zarasteny nechet na palci, ako po nom smrdi wc,kde vsade uz ma starecke flaky, atd - kazdy je len clovek
@martinmmartin 😂😂😂😂 .
Ani vtedy zamilovanost neodchadza , najlepsie ale ak je obojstranna💫
Hladnému sa o chlebe sníva 😂 neviem ako dlho si sama, ale zrejme ti chýba nejaká tá mužská pozornosť, vôbec to nemusí byt konkrétne o šéfovi, keďže sa asi ani poriadne nepoznáte podľa toho čo píšeš a máš to zrejme celé proste zidealizované… treba proste svoju pozornosť presunúť inam, nejaká aktivitka, možno aj zoznámka, nejaké to randíčko 😊
@martinmmartin strašne sa smejem 🤣 ale myslím že to nie je také jednoduché prísť o zamilovanosť kvôli takýmto predstavám..
@autorka, vydrz, nepodnecuj nič aj naďalej a ono to prejde.. tie sny tiež raz prestanú..
Hladnému sa o chlebe sníva 😂 neviem ako dlho si sama, ale zrejme ti chýba nejaká tá mužská pozornosť, vôbec to nemusí byt konkrétne o šéfovi, keďže sa asi ani poriadne nepoznáte podľa toho čo píšeš a máš to zrejme celé proste zidealizované… treba proste svoju pozornosť presunúť inam, nejaká aktivitka, možno aj zoznámka, nejaké to randíčko 😊
@lindous vidis to mi ani nenapadlo že by to mohlo byt “zufalostou” 🤣 sama som 2 roky ale uplne sama, žiadna intimita, randenie nič. Tak som len zufala asi🤣
Stane sa, že sa človek zamiluje. Horšie to je, ak je ten milovaný už ženatý. Sme ľudia, nie sme stroje. Ale tým, že sme ľudia, máme aj rozum a nielen city. Tu potom treba rozlišovať, čo je správne alebo nie je. Aj ja som v živote bola viackrát zamilovaná, niekedy aj do zadaných, ale to si potom treba v hlave jednoducho bloknúť.
Je to podobne, ako keď je v obchode nejaký pekný tovar. Jednoducho ho neukradnem, to čo nie je moje, to nechám byť. A podobne aj s ľuďmi, ak on nie je môj, je už ženatý, tak ho nebudem "kradnúť" jeho žene. Tak asi tak...
Stane sa, že sa človek zamiluje. Horšie to je, ak je ten milovaný už ženatý. Sme ľudia, nie sme stroje. Ale tým, že sme ľudia, máme aj rozum a nielen city. Tu potom treba rozlišovať, čo je správne alebo nie je. Aj ja som v živote bola viackrát zamilovaná, niekedy aj do zadaných, ale to si potom treba v hlave jednoducho bloknúť.
Je to podobne, ako keď je v obchode nejaký pekný tovar. Jednoducho ho neukradnem, to čo nie je moje, to nechám byť. A podobne aj s ľuďmi, ak on nie je môj, je už ženatý, tak ho nebudem "kradnúť" jeho žene. Tak asi tak...
@evienmk tak hlavne nie kazdy muz sa podda.. cize tak😊 ja by som naňho nikdy nič neskusala, už len kvôli práci okrem ineho

Prečo hneď odsúdiť. Proste sa to stalo. Vyčkaj času, nič nerob. Raz to prejde. No a môže pomôcť, ak na ňom nájdeš niečo zlé a na to radšej myslí. 😁