Ako zvládnuť depresiu a problémy vo vzťahu?
Ahojte, mam taky problem,ze na mna dolahli strasne depresie, beriem lieky ale teraz sa to dost zhorsilo. Odstahovala som sa dalej od miesta, kde som byvala predtym s partnerom, ale nie som tu stastna, chyba mi rodina, navyse my spolu nemam dlho ani ziadne intimnosti, ja nemam na nic chut, som stale smutna, akoby ma nenaplnal partnersky zivot. Ale to sa stane stale v kazdom vztahu aky som mala, po cca 3 rokoch. Pracu som stratila a neviem si nic najst, cudzie jazyky viem, mam aj skusenosti, ale neviem sa tu uchytit - kde byvame momentalne. On je z toho nervozny, ale ja tu fakt nechcem byt. Niekedy mam pocit zeby mi bolo lepsie samej, ale potom ma prepadnu myslienky ze co si pocnem sama. Som dost uzkostliva. Nemam 20 rokov. Chcela som sa vyrozpravat..dakujem za pohlady na moju situaciu.
A nie je možnosť sa odsťahovať bližšie k rodine? V čom je problém pre manžela?
@deti95060810 ano presne
A preco si sa odstahovala?
@0silvia0 kvoli pracu, ktoru mal on robit ale nevyslo to
@gribka1 ze jemu sa tam nepaci
A kde to je , že sa mu tam nepáči? Možno má pravdu, nevieme oblasť.
@gribka1 boli sme v KE, teraz sme na juhu SK v malom meste...a nie sme zobrati, nemame deti
V KE sa mu nepáčilo a radšej juh? No teda ... Asi by som sa pobrala pekne späť. Depresie si mala ešte predtým alebo teraz keď ste tam?
@gribka1 no ved to, kvoli praci..takze zase sa stahovat budeme asi..mala som aj predtym, uz vela rokov mam
Tak zišlo byť šťastnejšia, niekde bude problém, keď máš depresie. A keď ani lieky nepomáhajú.... Utekajte späť.
Vrať sa do Košic tam najdeš všeliaku robotu a v zapadakove čo nič.Z veľkeho mesta odisť do západakova nič moc.Vrať sa a nikto nehovorí že s nim musiš žiť.Skonči s nim vzťah.
@deti95060810 ja beriem ad roky a intimnosti to neznicilo ani neznizilo. Ak nie si šťastná, odstahuj sa. Na mňa všetci pozerali ako na blázna keď som zahlásilaze sa z ba sťahujem na malé mesto na východe. A nič lepšie som nemohla spraviť. Musíš sa aj ty cítiť dobre inak ti dobre po psychickej stránke nebude. A radšej sama a šťastná ako s niekym a nešťastná

ak berieš ad tak to je hotový zabijak na intimnosti...