Ako zvládnuť, keď partner odchádza na služobné cesty?
Som vo vzťahu kde partner začal chodiť na dlhšie služobky, má časovo náročnejšiu prácu a momentálne musí veľa cestovať. Strašne málo času môžeme byť spolu a je mi z toho hrozne ťažko. Stále keď odchádza ma chyta depka a trvá mi pár dni kým som schopná normálne funguvať. Ako to zvládate tie čo takto fungujete dlhodobo ?
@anonym_autor vztah na dialku vydrzi iba ak je velmi pevny. Realne to vydrzi malo vztahov.
Strašne ťažké to je teraz, doma je len na väčšie sviatky a okrem toho sa vidíme na par dni raz za 2 až 3 mesiace, podľa toho ako ďaleko práve je.
Fungujeme takto už skoro rok. Čím ďalej to takto ide, tým to je pre mňa ťažšie
Strašne ťažké to je teraz, doma je len na väčšie sviatky a okrem toho sa vidíme na par dni raz za 2 až 3 mesiace, podľa toho ako ďaleko práve je.
@anonym_autor Buď ty s ním všade alebo to skončí. Toto nie je vzťah. Ale nenapísala si, ako to berie on.
On to berie lepšie než ja. Na začiatku on to bral ťažšie ale zvyká si. A práca mu vyhovuje . Navrhol nech chodím s ním, ale ja mám tiež prácu a je nereálne pre mňa takto pendlovať po svete
On to berie lepšie než ja. Na začiatku on to bral ťažšie ale zvyká si. A práca mu vyhovuje . Navrhol nech chodím s ním, ale ja mám tiež prácu a je nereálne pre mňa takto pendlovať po svete
@anonym_autor Aspoň pár krát, je to dôležité, aby ste trávili spolu čo najviac času. Ak by to bolo, že rok, možno dva, ale čo, ak to bude pokračovať. Ako sa posuniete vo vzťahu?
@anonym_autor mám manžela v zahraničí 5ty rok
Ale máme deti, sme spolu 12 rokov, vieme, prečo to robíme.mame veľmi pevný vzťah a cieľ.
Keby som bola mladá,ešte len vo vzťahu, nechcela by som to
Tie začiatky vzťahu a takto od seba , keď ste ešte bezdetní napr.
No nie
@anonym_autor buď si zvykneš alebo 🤷🏻♀️. Určite mu nedávaj na výber, buď ja alebo práca. Ak máš možnosť ísť s ním,tak si vezmi dovolenku a choď. Nemyslím,že stále. Sem -tam.by to šlo,či?

Ako to berie on? Koľko dní do roka je mimo?