icon

Ako zvládnuť konflikt s kamarátom?

29. apr 2025

Stala sa mi taká vec....s kamarátom som si písala pravidelne skoro 24/7 ...v sobotu skoro ráno mi napísal a ja som na neho vyletela za úplnú hlúposť pretože mi to prišlo ako by mu vadilo, že niekam poobede idem a nepovedala som mu o tom.
Mala som v sobotu poobede dohodnutý pohovor do penziónu ktorý je otvorený len v lete.
Som mu teda napísala že idem na pohovor a on ako keby mi to ani neveril, napísal že mu je len zvláštne že v sobotu....
A tak som zostala nepríjemná.
Spätne ma to mrzí. Od tej doby mi už nenapísal.
Mám sa mu ozvať ? Ale čo mu mám napísať?
Som taká zbrklá povaha, priznávam,ale mrzí ma to

gribka1
29. apr 2025

No napíš mu, že ťa to mrzí, že ťa vyprovokoval, keďže ti neveril. A napíš mu ako to dopadlo.

autor
29. apr 2025
@gribka1

No napíš mu, že ťa to mrzí, že ťa vyprovokoval, keďže ti neveril. A napíš mu ako to dopadlo.

@gribka1 zas aby to nebral ako manipuláciu neviem
Aby to nebolo ešte horšie

gribka1
29. apr 2025

Sama uznávaš, že si to asi prehnala. Že si na neho vyletela. Napíš neutrálne, ak ti ani nepodpíše, tak to už nechaj na neho. Neviem, akú manipuláciu tým myslíš.

autor
29. apr 2025
@gribka1

Sama uznávaš, že si to asi prehnala. Že si na neho vyletela. Napíš neutrálne, ak ti ani nepodpíše, tak to už nechaj na neho. Neviem, akú manipuláciu tým myslíš.

@gribka1 že mu priamo napíšem že ma vyprovokoval

unicornlady
29. apr 2025

To mu nepíš, že on ťa vyprovokoval. Za svoje správanie si zodpovedná sama.
Môžeš skôr napísať, že niečo, čo povedal, sa ťa dotklo atd...tak si reagovala neadekvátne.

gribka1
29. apr 2025

Tak toto vynechaj. Nemyslela som to doslova.

7miriam77
29. apr 2025

Ste kamaráti a tí praví si dokážu odpustiť, zasa sa nič také strašné nestalo. Možno aj jeho mrzí, že ti dal náznak, že ti neverí, že ideš na pohovor. Neutrálne sa mu prihovor...ahoj, ako sa máš....a uvidíš. Nemáš čo stratiť a čím dlhšie to budeš odkladať, tým to bude tazsie

maranco
29. apr 2025

Musíš mu hlásiť každý svoj pohyb, kde kedy sa s kým stretneš a vadí ti ak ti neverí, že budeš vysvetľovať a predkladať dôkazy že si tam naozaj bola?

sidicek
30. apr 2025

To jak ziarlivy manžel.a nie kamarat.

svokrinjazykmonika
30. apr 2025

Kamarátstvo medzi mužom a ženou neexistuje. Chlapec chce byť niečo viac.

domkakvet
30. apr 2025

Trapna reakcia od neho a ty neviem co si mu na to odpisala.

autor
30. apr 2025
@svokrinjazykmonika

Kamarátstvo medzi mužom a ženou neexistuje. Chlapec chce byť niečo viac.

@svokrinjazykmonika ako si na to prišla

refly
30. apr 2025

Mne príde divné aby kamarát buzeroval že si dovolím odísť z domu bez ohlásenia. A ešte keď aj poviem kam, tak mi to spochybňuje. Toto by nemal robiť ani partner, nie to ešte kamarát. Čo si pes, že ťa potrebuje mať na metrovom vodítku?
Je pekné že ťa to mrzí a že máš potrebu sa mu ospravedlniť, ale on by sa ti mal ospravedlniť rovnako. Prvotnú chybu urobil on, svojím majetníckym správaním.
Neviem či by som na tvojom mieste urobila prvý krok ja...

svokrinjazykmonika
30. apr 2025

Pretože viem čítať medzi riadkami. Privlastnuje si ťa.

earlgrey
30. apr 2025

Toto kamarát nie je...to je muž, ktorý ťa chce pre seba, žiarli...
Ja mám veľa kamarátov, ale ani jednému nevešám na nos kam chodím a s kým chodím...
Takže si ho pekne posaď a vykomunikuj si to s ním...lebo takto sa kamaráti nesprávajú...Nie si jeho partnerka, jeho žena, manželka alebo neviem čo...a ty máš ešte výčitky, že si vyletela? no pekne...

autor
30. apr 2025
@earlgrey

Toto kamarát nie je...to je muž, ktorý ťa chce pre seba, žiarli...
Ja mám veľa kamarátov, ale ani jednému nevešám na nos kam chodím a s kým chodím...
Takže si ho pekne posaď a vykomunikuj si to s ním...lebo takto sa kamaráti nesprávajú...Nie si jeho partnerka, jeho žena, manželka alebo neviem čo...a ty máš ešte výčitky, že si vyletela? no pekne...

@earlgrey on má 47 r a písali sme si priam 24/7

earlgrey
30. apr 2025
@anonym_autor

@earlgrey on má 47 r a písali sme si priam 24/7

@autorka
No lebo on sa necíti ako kamarát...ty máš koľko rokov?

gribka1
30. apr 2025

Ty si ešte žiaden krok nepodnikla?

marryliese
30. apr 2025

Normálne mu napíš že si mala fojem, že ti neverí a vytočilo ťa to ale reagovala si prehnane. Úprimnosť a priznanie chyby sú najlepšie východisko.

autor
30. apr 2025
@earlgrey

@autorka
No lebo on sa necíti ako kamarát...ty máš koľko rokov?

@earlgrey ja mám 32