icon

Ako zvládnuť napäté vzťahy s partnerovými rodičmi?

8. apr 2025

Čaute, rada by som sa opýtala na váš názor. S frajerom sme spolu rok a pol. On je už na VŠ a ja ešte na SŠ. Cez víkendy sme vždy spolu, niekedy sa nám podarí aj cez týždeň. ( on je v inom meste na VS a chodí len na víkend domov )
Ide o to, že jeho rodičia ma podľa mňa majú radi, správajú sa ku mne normálne. Ale jedno čo mi prišlo divne je, keď mi partner niečo kúpi, tak automaticky jeho rodičia mu povedia, že to je veľa a neviem čo. Minule jeho otec povedal,že také dievčatá ho len využijú a potom ho len kopnú do riti.. Pri tom aj ja ich synovi dávam drahé dary.. Nevyužívam ho ani mi nepríde aby to rak vyzeralo. Naozaj sa o neho snažím, často mu napečiem a podobne … Alebo sa často stáva keď po škole príde ku mne tak mu mama píše že kde je a keď povie že u mňa, ona mu napíše niečo v zmysle že už ma ísť domov, že na neho čaká a neviem čo.. Je to normálne ?

la_dolce_vita
8. apr 2025

Preco si davate drahe dary, hoci ste studenti? On aj brigaduje alebo ma peniaze len od rodicov.

biba_18
8. apr 2025

tak, frajer má inú výchovu... pokiaľ vyslovene nebudú jeho rodičia proti tebe tak by som to neriešila ...

autor
8. apr 2025

@la_dolce_vita on študuje za vojaka, ma výplatu. Skôr len ja som závislá na tom, čo mi dajú rodičia pripadne brigáda. Noa dávame si také lebo neviem, nejak to prišlo automaticky a my z toho vedu nerobíme, len oni

parvinka0001
8. apr 2025

A načo hovorí rodičom čo ti kupuje ?

la_dolce_vita
8. apr 2025

Ak ma vyplatu, tak je to v poriadku. Ja mam totiz syna tiez na vš a stoji to vela. Preto ta otazka. Neviem co znamena drahy dar, ale neprehanala by som to.

autor
8. apr 2025

@parvinka0001 netuším, to väčšinou len náhodne, že uvidia mu v izbe napr

januska12323
8. apr 2025

Nedávajte si drahé dary. Možno myslia, že takých ako ty ešte bude tak ho chcú ochrániť.

sofiasuf
8. apr 2025

@la_dolce_vita kolko vas cca vyjde mesacne VS, ak smiem vediet?

la_dolce_vita
Autor odpoveď zmazal
mondolina
8. apr 2025

nie je na tom nič nenormálne.
on im platí za bývanie? niečo?
čo sú to drahé dary?

autor
8. apr 2025

@mondolina neplatí, nemá dôvod veď cez týždeň nie je doma. Je na internáte. A drahé dary napr nejaký náramok, jednoducho nejaký šperk, ja som mu kúpila hodinky značkové, slúchadla a tak… V sviatkoch si ideme obaja podľa mňa rovným dielom.

mondolina
8. apr 2025

a internát mu kto platí? sám?

barka1
8. apr 2025

No trosku to s tými darmi prehanate, na to, že ste studenti. Mne ako matke by sa to tiez nepáčilo.
A rodicia z mojho pohladu nerobia nic hrozne. Nehladaj zbytocne problémy. Ak to raz budu tvoji svokrovci, budeš potrebovat udržiavat dobre vztahy. Nie robit si z nich nepriatelov.

autor
8. apr 2025

@mondolina nikto, študuje na akadémii ozbrojených síl, všetko majú zadarmo a ešte majú k tomu aj plat