icon

Ako zvládnuť nostalgiu po rozchode?

18. sep 2025

Ex mi pri rozchode povedal, keď som to chcela nejak urovnať, že som si asi neskoro uvedomila o čo som prišla. Su to už 4 mesiace od rozchodu a stále neviem na neho zabudnúť. Ako z toho von? Občas mám nádej, že sa vrátime k sebe...

viestta
18. sep 2025

ked ta take myslienky napadnu, tak si spomen preco ste sa rozisli. Pripadne si to napis na papier a zakzdym znova a znova precitaj. Pretoze nejaky dovod rozchodu byt musi...

anonym_f09b7d
18. sep 2025

Môj ex mi v deň rozvodu napísal dlhý email, čo všetko som stratila a ako som sa mohla mať dobre pri ňom. Výčitky ma mátali asi mesiac...dnes dakujem za rozvod, konečne som naozaj šťastná. Darí sa mi vo všetkom , čoho sa chytím 🙂 Takže ver iba sebe a nie jeho urazenému egu.

sevrin
18. sep 2025

Vy musíte byť strašne zlé ženy, keď vás muži opúšťajú.
Zvyčajne to býva tak, že kopačky dáva žena.
Ja keď som dal kopačky žene, to preto, lebo chlastala a bola ešte aj nabúchaná od iného. To myslím, že bol dostatočne dobrý dôvod na to, aby som dal ja kopačky.

anonym_b0c09b
18. sep 2025
@sevrin

Ja keď som dal kopačky žene, to preto, lebo chlastala a bola ešte aj nabúchaná od iného. To myslím, že bol dostatočne dobrý dôvod na to, aby som dal ja kopačky.

@sevrin 🙄

samo789
18. sep 2025

a sakra... Podla toho co pises si moja ex, aj datumovo aj dovodovo. ☹

anonym_4a1fae
18. sep 2025

@anonym_autor a preco ste sa rozisli. on odisiel ci ty si dala jemu?

vierkaa0
18. sep 2025

asi zalezi aj na dovode rozchodu. ak to bolo nieco vazne, tak by som to asi nechala tak.

anonym_25ba88
18. sep 2025
@sevrin

@sevrin Možno chlastala kvôli tomu, aký si.

motylik2559
18. sep 2025

@anonym_autor Ahoj autorka a kvoli comu ste sa rozisli? - teda, ak chces o tom pisat. Stare klise,ze po rozchode chce vsetko cas je stale v kurze. Ten cas co si doprajes tak kludne sa vyplac donemoty, nedrz to v sebe, lebo aj slzy liecia dusu. Zaroven si ten cas dopraj na svoje konicky, vybehni s kamoskami na kavu alebo sa vytancovat na dobru zivu kapelu co hravaju po podnikoch, alebo skus najst nieco nove co by ta mohlo bavit a venuj sa tomu naplno. Mozes kludne zacat cvicit, alebo behat - napr. niekde v prirode🙂 Je tolko veci ako si mozes vyplnit cas. Len smelo do toho🙂🍀

sevrin
18. sep 2025
@anonym_25ba88

@sevrin Možno chlastala kvôli tomu, aký si.

@anonym_25ba88 ty vieš aký ja som?

autor
18. sep 2025
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj autorka a kvoli comu ste sa rozisli? - teda, ak chces o tom pisat. Stare klise,ze po rozchode chce vsetko cas je stale v kurze. Ten cas co si doprajes tak kludne sa vyplac donemoty, nedrz to v sebe, lebo aj slzy liecia dusu. Zaroven si ten cas dopraj na svoje konicky, vybehni s kamoskami na kavu alebo sa vytancovat na dobru zivu kapelu co hravaju po podnikoch, alebo skus najst nieco nove co by ta mohlo bavit a venuj sa tomu naplno. Mozes kludne zacat cvicit, alebo behat - napr. niekde v prirode🙂 Je tolko veci ako si mozes vyplnit cas. Len smelo do toho🙂🍀

@motylik2559 ahoj dovodom rozchodu boli neustale hadky a nezhody ohladom beznych veci. Citila som sa psychicky zle uz dlhsiu dobu najmä kvoli tym hadkam a kvoli tomu ako sa ku mne spraval. Tak som to ukoncila lebo uz som to nezvladala...

autor
18. sep 2025
@motylik2559

@motylik2559 po rozchode mi vsak zacal pisat ze ako ho to mrzi, ako ma lubi, aku dostal facku od zivota, ako to chce napravit. Potom sme boli spolu v kontakte ale stale som mala a aj mam z neho taky pocit ze on caka ze ja sa zacnem snazit a ze vlastne to je moja volba ze ci budeme spolu alebo nie kedze mi povedal ze on ma nebude do nicoho nutit...

motylik2559
18. sep 2025
@anonym_autor

@motylik2559 po rozchode mi vsak zacal pisat ze ako ho to mrzi, ako ma lubi, aku dostal facku od zivota, ako to chce napravit. Potom sme boli spolu v kontakte ale stale som mala a aj mam z neho taky pocit ze on caka ze ja sa zacnem snazit a ze vlastne to je moja volba ze ci budeme spolu alebo nie kedze mi povedal ze on ma nebude do nicoho nutit...

@anonym_autor neviem co znamena bezne veci, kvoli ktorym ste sa hadali, ale ak myslis, take tie okolo domacnosti, nakupov, spolahlivost, zodpovednost, travenie spolu aj peknych chvil, podpora jeden druhemu a tak, tak to su ozaj dolezite veci pre dobre fungovanie vztahu. Neviem co myslis tym,ze ako sa k tebe choval, ale ak sa choval tak, ze ta napr.ponizoval, urazal, podkopaval sebavedomie, nicil doveru atd. v tom pripade bud rada,ze spolu nieste. Neboj cas zahoji boliestky, ale samozrejme, ked nezaspis na vavrinoch a aj ked sa ti nechce, tak sa pekne "dokop" k tomu, co som ti poradila uz predtym a uvidis,ze svet bude opät krajsi, zacnes sa aj ty usmievat. Ver sama sebe v tomto, ze to dokazes🙂 Drz sa🙂🍀

anonym_5bbdd3
18. sep 2025
@sevrin

@sevrin Ty musíš byť strašne zlý chlap, keď si nájdeš ženu ktorá chlasce a ešte sa nechá nabúchať od iného 😅

sevrin
18. sep 2025
@anonym_5bbdd3

@sevrin Ty musíš byť strašne zlý chlap, keď si nájdeš ženu ktorá chlasce a ešte sa nechá nabúchať od iného 😅

@anonym_5bbdd3 to ona mňa si našla 😅 ale po mesiaci som ju zrušil a vymenil za normálnu.