Ako zvládnuť nový vzťah po rozpade manželstva?
Ahojte,
mám manžela s ním 2 deti. Vzťah na bode mrazu. O deti sa síce stará, ale o vzťah sa nezaujíma. Mne ako žene sa nevenuje. Intímne nespime spolu už 2 roky, ani z mojej strany sa nehodlám. Proste vzťah ide dolu vodou a nepomôže ani manželská poradňa. Viem že je to zlé, aj že dávame zlý príklad deťom, ale nie je jednoduché odísť, keďže nemám kam a finančne to nezvládnem. Ako by ste sa zachovali? V prípade ak by ste spoznali/mali iného ako to u vás fungovalo? Ako to prijal nový partner, že ste ešte vydatá a máte 2 deti? Prosím len reálne skúsenosti, o poúčanie nemám záujem. Ďakujem
A preco nechce s Tebou nic mat ? Rozpravali ste sa viac krat o tom? Teda ked pises ze nic spolu nemate 2 roky a nevenuje sa Ti, predpokladam ze on uz niekoho ma, nie ze 2 roky je bez nicoho 😃.
A manžel s tým bude ok, že budeš mať milenca?
Vieš, milenec možno aj bude rad, ze ta bude mať len na 👉👌... O deti sa v tom čase postará ich otec, ani živiť vás nebude musieť. Len ci sa to bude páčiť tvojmu manželovi
@kavasmliekom sám si za to môže. Keby sa o ženu zaujímal a staral tak žena si nemusí hľadať iného ale to ako som písala o takéto názory nemám záujem ale o reálne skúsenosti
A preco nechce s Tebou nic mat ? Rozpravali ste sa viac krat o tom? Teda ked pises ze nic spolu nemate 2 roky a nevenuje sa Ti, predpokladam ze on uz niekoho ma, nie ze 2 roky je bez nicoho 😃.
@ivik4 asi vie že ho odmietnem a ďalej sa nesnaží aby to napravil. Rozprávať sa s ním nedá vždy som zlá ja lebo mi podľa neho jeblo v hlave a určite nikoho nemá sedí len doma alebo je s deťmi
Preco by si to nezvladla… odid sama k nejakemu milencovi, co ta bude chciet. Tvoj manzel ta nemusi zivit a ked sa vie o deti postarat, posles mu vyzivne a ty si chod kam chces. Mozno len caka kym niekam vypadnes.
Preco by si to nezvladla… odid sama k nejakemu milencovi, co ta bude chciet. Tvoj manzel ta nemusi zivit a ked sa vie o deti postarat, posles mu vyzivne a ty si chod kam chces. Mozno len caka kym niekam vypadnes.
@olimuc prečo by som mu mala ja posielať výživné? Skôr je to naopak čakám kým vypadne on. Ty si myslis e ja mu nechám deti na 100%,?
Pocas vztahu s ex som si nasla ineho, po mesiaci som mu to povedala, rozisli sme sa. Ten "iny" je moj manzel, sme spolu 13 rokov, dcera ho povazuje za svojho otca. Jednoduche to urcite nebolo, rozchodom mi sice padol balvan zo srdca, spustila sa vsak lavina naslednych problemov, no ta sa, ako nakoniec kazda lavina, zastavila a ja som ani na sekundu neolutovala, ze som to spravila.
Je mi zle z takych ludi, ako si ty. Normalne sa rozved, potom si hladaj kolika. Byvat mozete spolu aj rozvedeni, ked vam to nevadi..
Moje reálne skusenosti su také, že sme sex nemali 4 roky. Posledny rok sme chodili na terapiu, ktora nepomohla.
Až potom sme sa zhodli na konci vztahu. On začal randit hned, ja až skoro po roku. Bývali sme spolu este viac než rok, to sme už obaja malí partnerov, plynulo sme presli do striedavky, začali sme sa striedat pri detoch. Naši noví partneri to respektovali, hlavne my obaja sme mali na 100% jasné, že by sme sa k sebe nikdy nevrátili.
Mat paralelny vztah nie je nic pre mna, nemohla by do sa na seba pozerat v zrkadle. Chcela som vztah s manzelom najprv ukončit, až potom začínat další.
Moje reálne skusenosti su také, že sme sex nemali 4 roky. Posledny rok sme chodili na terapiu, ktora nepomohla.
Až potom sme sa zhodli na konci vztahu. On začal randit hned, ja až skoro po roku. Bývali sme spolu este viac než rok, to sme už obaja malí partnerov, plynulo sme presli do striedavky, začali sme sa striedat pri detoch. Naši noví partneri to respektovali, hlavne my obaja sme mali na 100% jasné, že by sme sa k sebe nikdy nevrátili.
Mat paralelny vztah nie je nic pre mna, nemohla by do sa na seba pozerat v zrkadle. Chcela som vztah s manzelom najprv ukončit, až potom začínat další.
@barka1 Myslim si, ze toto je najlepsi sposob, ako nefunkcne manzelstvo s detmi ukoncit. Vyborne zvladnute.
Je mi zle z takych ludi, ako si ty. Normalne sa rozved, potom si hladaj kolika. Byvat mozete spolu aj rozvedeni, ked vam to nevadi..
@dadis odpovedaj na to na čo sa pýtajú a nemaj problble komentáre ktoré bikoho nezaujímajú. Na to som sa nepýtala
Hmm, zasiahla som trigger point
Hmm, zasiahla som trigger point
@dadis presne to má naozaj zaujíma. Typicky slovenské nemám skúsenost ale najmúdrejšia som na svete omg
Mam skusenosti, preco myslis by som sem prispela. Rozviedla som sa, ja, na vlastnu ziadost.
Mam skusenosti, preco myslis by som sem prispela. Rozviedla som sa, ja, na vlastnu ziadost.
@dadis tak asi ti je zle aj samej zo seba
Autorka, vystupuješ tu velmi militantne a odhodlane. Tak smelo do toho, hladaj si milenca, ktoremu nebude vadit, ze si vydata. Ale bud to bude len zufalec, ktory potrebuje zasunut, alebo niekto, koho charakter za vela nestojí. To by si fakt chcela?
A tiez sa potom može stat, ze o rozvod požiada tvoj muž a rovno aj o zverenie deti do starostlivosti.
Autorka, vystupuješ tu velmi militantne a odhodlane. Tak smelo do toho, hladaj si milenca, ktoremu nebude vadit, ze si vydata. Ale bud to bude len zufalec, ktory potrebuje zasunut, alebo niekto, koho charakter za vela nestojí. To by si fakt chcela?
A tiez sa potom može stat, ze o rozvod požiada tvoj muž a rovno aj o zverenie deti do starostlivosti.
@barka1 prečo by mal požiadať do svojej starostlivosti? O tom rozhoduje súd a určite by som s tým návrhom nesúhlasila
Moja, nohy k sebe a pero (pero!, nie to druhé) do ruky, spísať rozvodové papiere...
Nikde som nezachytila...čo ty a deti?
Ale kolíka hľadať to hej...
A áno, nie som rozvedená, len som sa zapojila kde nemám...
Autorka, si velmi naivna. Obratia sa proti tebe znami, deti, rodina, lebo budes za lahku zenu. A naco to? Kvoli tomu ze niekomu posluzis ako matrac? Myslis si, ze stoja zastupy muzov, co si chcu na krk priviazat nesamostatnu zensku s dvoma cudzimi detmi? Ako omocit to ano..to sa najdu a dost ich je... ale uprimnu lasku, vztah a mnazelstvo mas malu sancu stretnut, kym sa nepostavis sama na vlastne nohy
To, či ty budeš suhlasit, alebo nie, sud nezaujíma. Preto je to sud. Rozhoduje v zaujme deti. A ak milujciu starostlivý otec požiada a bude stát proti matke, ktora sa kade-tade pelesi...no ako asi rozhodne?
Fungujem takto uz rok ;)
To, či ty budeš suhlasit, alebo nie, sud nezaujíma. Preto je to sud. Rozhoduje v zaujme deti. A ak milujciu starostlivý otec požiada a bude stát proti matke, ktora sa kade-tade pelesi...no ako asi rozhodne?
@barka1 ja nechápem prečo sa niekto vyjadruje k niečomu čo som sa ani vôbec nepýtala. A aj matka aj keď si nájde niekoho iného môže byť milujúca matka to na to Tom nič nemení ako haloooo ale to vôbec nebola téma diskusie tak buď sa vyjadrí k téme alebo nereaguje vôbec
Autorka, si velmi naivna. Obratia sa proti tebe znami, deti, rodina, lebo budes za lahku zenu. A naco to? Kvoli tomu ze niekomu posluzis ako matrac? Myslis si, ze stoja zastupy muzov, co si chcu na krk priviazat nesamostatnu zensku s dvoma cudzimi detmi? Ako omocit to ano..to sa najdu a dost ich je... ale uprimnu lasku, vztah a mnazelstvo mas malu sancu stretnut, kym sa nepostavis sama na vlastne nohy
@dadis nikto sa proti mne neobratil, to tak mozno v nejakom zapadakove takto chodi, kde je verejna mienka tety Helenky z kostola a jej podobnych dolezitejsia ako stastie vlastneho dietata. Ked som rodicom vysvetlila, preco som tak konala, pochopili to. Nepochvalili ma, ale pochopili.
Ja to chcem len pochopiť.....chces zostať s manželom lebo sama to finančne neutiahnes a zároveň chceš mať iného partnera? Ten bude plniť akú funkciu?
Budete len taký nepodareny trojuholník. Alebo potom dúfam, že nájdeš takého, ktorý sa o teba postará a môžeš sa veselo rozviesť. Mne to len zaváňa trošku vychcanostou, prepáč 🤷♀️. Ak s tým bude súhlasiť aj manžel, tak je to vaše rozhodnutie. Ľudia žijú všelijako
Ja to chcem len pochopiť.....chces zostať s manželom lebo sama to finančne neutiahnes a zároveň chceš mať iného partnera? Ten bude plniť akú funkciu?
Budete len taký nepodareny trojuholník. Alebo potom dúfam, že nájdeš takého, ktorý sa o teba postará a môžeš sa veselo rozviesť. Mne to len zaváňa trošku vychcanostou, prepáč 🤷♀️. Ak s tým bude súhlasiť aj manžel, tak je to vaše rozhodnutie. Ľudia žijú všelijako
@mischy00 vychcanostou? A kam mám podľa teba ísť s 2 deťmi? Pod most? Pri dnešných cenách a mojom plate mi nikto hypo nedá a podnájom za cca 600-700 eur tiež nemám tak ako čo mám robiť to si každá jedna túto premudrela mysli že to je len tak? Že rozved sa ? Áno ľahko sa povie ale ťažšie urobí...keď človek má kam ísť alebo vyhrám loto nie je problém sa rozviesť
Pýtala som sa čo ocakavas od nového muža? Akú funkciu bude plniť, chceš sa s nim tajne stretávať alebo normálne oficiálne fungovať?.....ved len mi to len pribliz, nerozumiem co chceš. Ak chceš milenca, môžeš si ho nájsť, naše požehnanie nepotrebuješ predsa. Zatiaľ máš iba nefunkčný vzťah
Ja mám skusenost, napisala som ti ju. Že ti ženy píšu to, co nechceš čitat - nuz je to verejne forum, musíš s tým ratat. Nemozes rozkazovat, kto co bude kam pisat.
Mna len zaujíma, či si myslíš, že sa tvoj manžel bude celej situacii len necinne prizerat. Ze ta nechá spokojne sa vracat domov (predpokladam, ze nehnutelnost je jeho) po rande s milencom.

A manžel s tým bude ok, že budeš mať milenca?
Vieš, milenec možno aj bude rad, ze ta bude mať len na 👉👌... O deti sa v tom čase postará ich otec, ani živiť vás nebude musieť. Len ci sa to bude páčiť tvojmu manželovi