icon

Ako zvládnuť obdobie po rozchode?

22. aug 2025

Sú tu niaké ženy čo sú kratko po rozchode? Ako to zvládate ?

domkakvet
22. aug 2025

@anonym_autor nie som kratko po rozchode, ale chce to len cas a uvedomit si preco ste sa rozisli, cize pochopenie toho, ze to tak ma byt a v buducnosti by to nebolo dobre.

maury
22. aug 2025

Ja sa priznám, že posledný rozchod, ktorý bol som zvládala ťažko. Chcelo to čas, vydiskutovať si navzájom, ja neznášam neukončené veci a potom keď prišlo to uvedomenie a schopnosť pozrieť sa iným uhlom pohľadu, tak to ostalo pre mňa uzavreté a pohla som sa ďalej

anonym_3d9b33
22. aug 2025

veľmi ťažko, hlavne večer na mna príde smútok.. Veľa plačem, mám aj úzkosti, tlak na hrudi. Stále otom rozmýšľam. Nieviem si niektoré veci predstaviť ako budú ďalej. Nedostala som vysvetlenia. Ale už viac chápem že každý kontakt mi ubližuje. Aj chápem niektoré veci, ktoré som predtým nevidela - prehliadala.

anitta98
22. aug 2025

znie to ako klišé, ale je fakt, že to je len o tom čase, že to prejde a najlepšie je o tom druhom človeku nič nevedieť, nepočuť, nepripomínať si ho, len tak to prejde.

alexis846
23. aug 2025

@anonym_autor urcite pomoze cas 🙂 ja som v tej dobre zacala behavat, stanovila som si nejaky ciel...mne pomohlo si zamestnat takto hlavu a potom to nejak same odislo 🙂 a prisiel zrazu novy chlap 🙂

anonym_e853e3
15. dec 2025
@alexis846

@anonym_autor urcite pomoze cas 🙂 ja som v tej dobre zacala behavat, stanovila som si nejaky ciel...mne pomohlo si zamestnat takto hlavu a potom to nejak same odislo 🙂 a prisiel zrazu novy chlap 🙂

@alexis846 chlap sice prisiel ale vidis ze stoji za velke makove.