Ako zvládnuť partnerovu žiarlivosť a manipuláciu?
Dievčatá, ako by ste vyhodnotili situáciu, nebývate s partnerom, začiatky všade krásne atď, trvá to cez 2 roky. Balamutenie manipulacia z jeho strany. Od začiatku bol vždy žiarlivý, podozrievavý.nikdy však scény nerobil. Nemal dovod. Kým som vo vzťahu nepociťujem ísť s kamarátmi mužmi von, i keď priestor na to mám, ale neurobím niečo čo nechcem čo može ublížiť. Jedna vec je prehodiť pár slov kto sa ako má ako ide život a pod. popriať si všetko dobré atď. Iná je povaha a myslenie tohoto muža. S týmto mužom sú same problémy, alkohol, kamaráti, žiadne spoločné aktivity, večera, romantika, z jedho strany ani zodpovednosť iba sladké reči. Veľká laska som z jeho strany… Žiadny posun vo vzťahu. Nerobíme nič. Samé problémy. Najnovšia informácia, že ho pozvala kamarátka ku nemu domov na pár dní, iné mesto, lebo oni sa poznajú 40 rokov a bola to jeho prvá detska láska takto som to mala oznámené. Povedala som mu, že sa mi to celkom nepozdáva, neznamená, že by z mojej strany nemohol hovoriť so žiadnou ženou, ale je to trochu pritiahnuté za vlasy. Prehodnotila som všetko a už je to moj bývalý partner. Oznámené mi bolo, on si robil vždy to čo chcel on vo vzťahu… (nehovorime (zatial evidentne) podvádzanie), ale som z toho otrasená do kosti a musela som sa niekomu vyrozprávať, či je toto vobec možné … 🤦🏻♀️
Bud rada že si sa zbavila debila a buchni šampanské
Precitala by som si tento prispevok este zoparkrat, snad sa ti rozjasni..nemrhaj dalsie roky s takymto muzom
Ako sa stalo a hlavne preco bol tvojim partnerom 2 roky? Preco?
Si nesmrtelna ze si mozes dovolit takto plytvat svojim casom?
úplne sa stotožňujem s tebou... už je bývalý . super , to je podstatné.
nevracaj sa.
A uz, aj keby klakol na kolena, tak ho prekroc, a koniec do smrti.Ty chces, aby ta znicil?
Dakuj Bohu, ze si sa kvoli debilovi este nedostala na psychiatriu..Toto co pises.,to je zverske spravanie.
Buď rada, že sa ti konečne rozvidnelo.
Neviem. Mala som pocit v začiatkoch, že si rozumieme. Ale ako čas išiel, začínala som si všímať viac problémy, alkohol, kamarátov, spravanie, jeho myšlienky neboli totožné s činmi, ono každý može vybehnúť von s priateľmi, ale bolo toho naozaj veľa, čas išiel a k ničomu sme sa nedostávali, snažila som sa rozkomunikovať s ním zmysel tohoto celého. Ale zbytočne. Boli kvoli tomu hádky, iný pohľad na fungovanie vzťahu. Koľko som sa trápila kvoli tomu, nervozita sa dlho miešala s krikom, plačom..stavy hrozné, manipuloval cez lásku, cez city. A nakoniec zaklincoval takýmto vyjadrením. Ale opať z jeho pohľadu na tom nebolo nič zlé… a som rada, že som našla podporu a totožné názory s mojim. Hneď som to ukončila.
Ked pozna kamaratku 40 rokov, tak to bude dost stary corgon. Dva roky mu tolerujes chlast, kamaratov a citove vydieranie a manipulaciu? Ak si k nemu vekom primerana, mala si mat rozum uz davno, nastastie ta aspon teraz osvietilo
@viestta ono tie začiatky som to nezachytila ten alkohol, lebo keď sme sa stretli bol autom, čiže nemala som tušenie, až potom sa to nabaľovalo po takom pol roku som začinala vidieť, že aj keď sme sa stretli na pešo, tak už pil, alebo som ja bola autom a už pil…v začiatkoch sme neboli spolu veľa, potom som to začala viac zachytávať, až sme sa dostali k roku a pol a kopec iných problémov s ním, ach… veru našťastie..
za ziadnych okolnosti by si chlap nedovolil mi robit kadejake podozrievave cirkusy, inak by bol pre mna len handra. On sa nevie chovat? Ci len ma problemy so sebakontrolou? Obycajny zakomplexovany manipulator, ktory chce, aby si aj ty ziarlila, aby si vedela ake to je.. fuj hnus, taky chlap, prec od neho, handra je to!
Dobre si urobila.

Hmm, zabite dva roky.