icon

Ako zvládnuť pocit osamelosti po rozchode?

25. dec 2023

Milé ženy, ja sa potrebujem len vykecat. Je mi zle, mám depku. Pred pár mesiacmi som.sa rozišla s priateľom, bolelo to a stále bolí. Lebo som si myslela, že ma priateľ už neľúbi, a v podstate to určite bola pravda. Nemal na mňa nikdy čas, vždy veľa roboty, navyše deti. Vzťah nebol idealny, ale vždy som sa snažila pomôcť mu vo všetkom čo som bola schopná. Ale rozum kázal to ukončiť, aj keď srdce čakalo že zabojuje a nájde si na mňa viac času, alebo čas vôbec. Ja som za moju pomoc chcela od neho len to a lásku. Nedostávala sa. Mesiace sa z toho spamätávam, neraz si poplacem. On si ale našiel novú priateľku, veľmi skoro po rozchode. Akoby sa nič nedialo. To, že je o dosť mladšia, ani neriešim. Ale strašne ma zabolelo to, že si tak rýchlo našiel náhradu, v podstate len ukázal, že ma naozaj nikdy neľúbil. A vycapil sa s jej fotkou do príbehu na FB, čo mňa ani raz za 2 roky (a nie,nežijem facebookom, ale ide o princíp).
Ženy, niekedy už nevládzem a neznášam všetkých chlapov (,ani moje manželstvo nevydržalo, ale tam bol problém s alkoholom a neverou zo strany ex). A niekedy mi je tak strašné smutno. Nemám sa s kým postiskat, vypočuť, poradiť, pomôcť.
Je mi nanič. Aj keď viem, že teraz by som mala byť sama,a vlastne aj som, lebo si zatiaľ so žiadnym mužom nedokážem nič predstaviť. Ale ako to čo najlepšie zvládnuť? Dnes som skoro celý deň nejedla,ako som mala stiahnutý žalúdok kvôli tej fotke ex s novou slečnou.

salamistka
25. dec 2023

Verím, že ťa to bolí, porozchodová bolesť je jedna z najhorších, láska vie niekedy veľmi potrápiť...ale povedz si, nech si teda majú jeden druhého, ak tak veľmi chcú, ale to že sú teraz spolu neznamená, že spolu aj ostanú...veď ty máš to najcennejšie v živote, svoje deti ( dúfam, že som dobre pochopila).

autor
25. dec 2023

@salamistka ďakujem. To, že či spolu budú či nie,mi nijako nepomôže, ani na nálade, ...
Ja mám 1 dieťa, o deťoch som písala o jeho 2 deťoch, s ktorými som mu neraz pomohla...