icon

Ako zvládnuť pocit prázdnoty po rozchode?

1. nov 2023

Ahojte.. som po rozchode, rozišli sme sa koncom augusta po takmer 4 rokoch. Mám pocit, že mi je horsie ako mi bolo zo začiatku. Nedokazem si spomenut už ns nič zle, vidim len tie krasne chvile a zivot ktorý sme spolu mali. Skoro kazdy deň placem, pozerám si jeho fotky a videa z dovoleniek, výletov.. citim sa byt extremne prázdna. Navyse sa blížia Vianoce a netusim, ako to bez neho všetko dám. Myslite, že ešte niekedy budem niekoho rovnako lubit? Chcela som si ho vziat, mat s ním rodinu, prvy krát v zivote som mala ten pocit… neviem si to predstaviť, že by som niekoho ineho milovala rovnakou láskou.

zanka777
1. nov 2023

A prečo ste sa teda rozišli?

autor
1. nov 2023

@zanka777 dlhsie to neklapalo, hadali sme sa a mali sme už uplne opacne nazory na skoro vsetko 😣

deti95060810
1. nov 2023

prosím ťa, spamätaj sa....
stretneš ešte x mužov, a na tohto si ani nespomenieš...

slavka1988
1. nov 2023

Ak ste sa rozišli boli na to dôvody nelutuj chod dalej 🙂 ono je to aj dosť dlha doba a je samozrejme že to boli a že človek mysli na pekne veci ale zabúda na tie prečo to neklapalo 🙂 a nezufaj do Vianoc niekoho možno stretneš a keď nie tes sa z atmosféry z rodiny že nejdes do prace pozerať filmy alebo ísť na hory 🙂 hore hlavu

miggy
1. nov 2023

Teraz to takto vidíš a cítiš, ale neboj sa. Tiež som si po odchode bývalého myslela, že môj život skončil a už nič nebude mať zmysel. Žila som len kvôli dcére.....a prišlo niečo ešte oveľa lepšie a dnes si neviem predstaviť, ako sme žili bez seba. A ak nedajbože odíde, viem, že budem opäť zlomená, ale za rohom bude niečo možno ešte lepšie (aj keď to sa mi zdá nemožné) 😂

zanka777
1. nov 2023

Tak si to teraz prečítaj a prosím choď ďalej v živote nemyslí už na vás vzťah... Vidíš sama že to neklapalo... Nájdi si koníčky a venuj sa sama sebe

micusa2222
1. nov 2023

a to ľutuješ a stále spomínaš na hádky, a na to, ako vám to neklapalo ? Treba sa vzchopiť a začať pracovať na novom vzťahu, ktorý bude lepší...ver tomu, že by to neklapalo, ani keby ste sa vzali, ako si písala....

anonym_b15474
15. nov 2025

@anonym_autor ľudia majú obrovské problémy, sú chorí a želajú si zdravie. byt plnohodnotným človekom aby sa mohli v živote posúvať, pracovať….. a tu ide dakto sebecky riešiť Vianoce bez frajera. 🫣 bud rada, že neprezivas nič horšie. Frajerov bude v živote ešte niekoľko.

bluea
15. nov 2025
@anonym_b15474

@anonym_autor ľudia majú obrovské problémy, sú chorí a želajú si zdravie. byt plnohodnotným človekom aby sa mohli v živote posúvať, pracovať….. a tu ide dakto sebecky riešiť Vianoce bez frajera. 🫣 bud rada, že neprezivas nič horšie. Frajerov bude v živote ešte niekoľko.

@anonym_b15474 sorry, budem mimo temy, ale neodpustim si. Nabuduce, ked niekomu budes chciet dat takuto super radu si prosim ta radsej zahryzni do jazyka. Presne taketo komentare su jednym z dovodom, preco je mentalne zdravie stale tabu a ludia radsej sami ticho trpia namiesto toho, aby vyhladali pomoc ci uz v komunite alebo u odbornika. To akoze ked su na svete chori ludia, tak nikto zdravy nema pravo riesit svoj rozchod? Alebo ked ma niekto "iba" rakovinu koze, tak mu povies nech je rad, lebo ini ludia maju rakovinu mozgu? To co je prosim ta za myslenie?
Normalne som sa vytocila, mozno si to ani nemyslela v zlom a iba si prechadzas tiez niecim tazkym, ale ludia maju rozne problemy, pre niekoho su male, pre ineho velke a tak je to normalne. Fakt ma hnevaju taketo poznamky, nejaky vymysleny boj v tom, kto sa ma horsie, na co je to dobre? Myslis, ze cloveku s rakovinou nejako pomoze, ked ho potlapkas po ramene a povies ze ano moj zlaty, ty sa mas najhorsie?
Autorka to urcite zvladne, kazdy rozchod raz preboli, ale to predsa neznamena, ze sa nemoze postazovat. Jej male problemy nijako neminimalizuju vaznejsie problemy inych ludi, nie je to sutaz.

mk22
15. nov 2025

2r stará téma autorka isto žije šťastný život

anonym_b15474
15. nov 2025
@bluea

@anonym_b15474 sorry, budem mimo temy, ale neodpustim si. Nabuduce, ked niekomu budes chciet dat takuto super radu si prosim ta radsej zahryzni do jazyka. Presne taketo komentare su jednym z dovodom, preco je mentalne zdravie stale tabu a ludia radsej sami ticho trpia namiesto toho, aby vyhladali pomoc ci uz v komunite alebo u odbornika. To akoze ked su na svete chori ludia, tak nikto zdravy nema pravo riesit svoj rozchod? Alebo ked ma niekto "iba" rakovinu koze, tak mu povies nech je rad, lebo ini ludia maju rakovinu mozgu? To co je prosim ta za myslenie?
Normalne som sa vytocila, mozno si to ani nemyslela v zlom a iba si prechadzas tiez niecim tazkym, ale ludia maju rozne problemy, pre niekoho su male, pre ineho velke a tak je to normalne. Fakt ma hnevaju taketo poznamky, nejaky vymysleny boj v tom, kto sa ma horsie, na co je to dobre? Myslis, ze cloveku s rakovinou nejako pomoze, ked ho potlapkas po ramene a povies ze ano moj zlaty, ty sa mas najhorsie?
Autorka to urcite zvladne, kazdy rozchod raz preboli, ale to predsa neznamena, ze sa nemoze postazovat. Jej male problemy nijako neminimalizuju vaznejsie problemy inych ludi, nie je to sutaz.

@bluea zdravie je na prvom mieste. Tam to bolo smerované. Prišlo mi nevhodne riešiť Vianoce bez frajera. Veď ten chlap nezomrel. On si žije vlastný život ďalej. Možno je šťastný, spokojný. Autorka by sa vedela s nadhľadom posunúť dopredu, miesto toho rieši Vianoce bez frajera. Ak sa cez to nevie preniesť, psychológ pomôže. Čo sa týka rakoviny, ak by sa jednalo o mňa, čert ma ber aj s rakovinou…. Poukazujem na choré deti, ktoré si nezaslúžia byt choré. Nevyliečiteľne choré deti. Nejdem zachádzať do podrobnosti. Chcela som len poukázať na trpiacich rodičov, kvôli deťom. To je najdôležitejšie na svete…. Nikomu neprajem to prežiť, prežívať. To je skutočná bolesť rodičov, keď nevie pomôcť vlastnému dieťaťu, prizerá sa a dieťa pomaly odchádza….