icon

Ako zvládnuť posadnutosť konkrétnym človekom?

31. jan 2024

Mám taký dosť závažný problém, veľmi rýchlo sa viem naviazať na konkrétneho človeka a byť ním až posadnutá, nad ničím iným nerozmýšľam, iba nad tým človekom, žijem iba pre neho, čakám kedy napíše a keď nenapíše idem sa zrútiť. Nechcem takto žiť, lebo všetky moje nálady závisia na tom človeku. Neviem ako z toho von, a teraz som toho človeka začala aj nenávidieť ale stále nedokážem prestať na neho myslieť, neustále ho mám v hlave. Až mi je do plaču z toho, nechcem na neho myslieť ale nedá sa prestať. Poraďte mi prosím ako z toho von.

taynee
Odpoveď bola odstránená
klementinka58
31. jan 2024

Skus psychologa tam to bude na vaznejsi problem, alebo ppstupne si zacni budovat svoj zivot, hobby, okruh znamych

queen_mary
31. jan 2024

Kamoska to tak mala. 6 rokov kvoli jednemu muzovi. Ak boli v kontakte, stastna prestastna, ak nie, tak depresie. Stalkovala ho kedy bol naposledy online, jeho pracovny kalendar si na tajnasa nazdielala kedze spolu robili, socialne siete vsetkych jeho kamosov, kolegov, pribuznych... orsr, finstat, kataster, no vsetko 😀 dokonca mu pisala z falosneho profilu, ako cudzia osoba..
Dopadlo to tak, ze potom, co ho oklamala ze je s nim tehotna a ze akoze ide na potrat, si ju uplne vsade zablokoval..trvalo jej asi 3 roky, kym ho prestala stalkovat..

Podla mna taketo situacie casto skoncia hranicne, az tragicky.