Ako zvládnuť rozchod v mladom veku?
toto mi napisala frajerka (ona 16 o par dni, ja 18 o chvilu) najprv den pred tym povedala vonku ze iba cas a plakala a o den napisala toto. dokonca ma volala na oslavu a bola fakt super a uprimna
Prepac ze to riesim vsetko takto ale cim viac som nad tym rozmyslala aj to ako sa citim nie pri tebe ale vo vztahu tak je togo na mna vela proste ten tlak nie z tvojej strqny ale z toho vztahu a trepi ma ze sa neviem proste naplno do toho vlozit ci uz citovo ale aj celkovo ze necitim sa vo vztahu konfortne a trapi ma to a keby sme pokracovali tak by som sa vo vztahu trapila aj ja aj ty lebo z mojej strany by ta laska nebolo taka silna kvoli tomu strachu.
co si mam mysliet?
Mysliet si o tom mozes co len chces, iste je len to, ze tento vztah skoncil. Tak sa s tym zmier. To co sme ti uz napisali vcera. NIc z toho nebude. Podakuj jej za pekne chvile a nechaj ju odist.
No evidentne aktualne nie je na vztah pripravena (minimalne na vztah s tebou), takze nema cenu v tom pokracovat.
nic si nemysli.. ber to tak, ako to napisala
Že je koniec.
Lebo sa trápi viac-než sa teší z toho vzťahu.
Dôvody -pravdepodobne ešte je nezrelá na vzťah,
nič to nehovorí o tvojej hodnote - že nie si napríklad dosť dobrý.
3tyždňovy vzťah a už z neho takéto tlaky a stresy. Ber to ako koniec. Nikdy nevieš, možno sa vaše cesty ešte raz stretnú, keď budete zrelší a budete spolu alebo Ti bude smiešne, čo si na nej videl.
O par dni 16 ...len 16 ..co k tomu dodat.
Napíš jej že je ti to ľúto ale rešpektuješ jej rozhodnutie. A už ju viac nekontaktuj.
Takych este bude 😉
V 16 je takmer každý dospievajúce dieta, v 18 tiez, hlavne v tejto dobe. Sexovať by deti chceli uz aspom od 13tich ale prebrať zodpovednosť za vlastný život (toboz za splodiny dieta) to aspom fo 26 nehrozi. Dospeje, dozrejte a až potom riešte vztahy. Teraz radšej skolu a komosov. Podľa vášho písomného prejavu a aj toho, ze sa pýtaš na mk a vycapis tu jej sms, si tiez ešte dieta.
@chlapec18 nemysli si nič, od mladých báb to môžeš čakať kedykoľvek.
Kedysi som chodil s jednou 17. ročnou, tá sa so mnou behom jedného týždňa rozišla 2x, nakoniec sme zostali spolu, aby sa za mesiac mohla rozísť aj tretíkrát a to už nadobro 😂 a tiež také podobné omáčky písala ako tebe.

My máme vedieť čo si máš myslieť? Nechaj dievča nech si dá život do poriadku.