Ako zvládnuť rozpad manželstva a zradu partnera?
Ahojte
Prosim vas, ako ste zvladli rozpad manzelstva, pokial ste este rodinu chceli zachranit, no on sa uz stretaval s inou?
Ako ste ,,prekonali,, tu zradu, to ze vas vymenil?
Dakujem
@martinmmartin kiezby to bolo take jednoduche, momentalne citim len obrovsky smutok a ziarlivost , ked vidim jeho vysmiatu tvar :((
neboj to len dočasu je vyškerený... aj na neho dôjde...
@deti95060810 tak uz mi povedal, ze mu dala viac za dva mesiace ako ja za cele roky :(
Mate deti?
@tehula2016 ano, dve
Nic ti neostava, lwn sa pozviechat, aspon pre deti a riesit, co bude dalej. Po rokoch upadne kazdy vztah, muz podlahol caru romantickych zaciatkov, tiez ho to raz dobehne
A uz ste s manzelom riesili, co dalej, ako to bude so starostlivostou o deti a pod.? Ako sa on k tomu stavia, deti o tom vedia?Malo info mame, aby sme vedeli poradit ako celu situaciu uchopit..
@tehula2016 deti su este male, aby to chapali, ze uz ma novy zivot a chce rozvijat hlavne ten a ja som matka, mam sa starat, hlavne ho nenutit za nimi chodit, najlepsie on uzna kolko s nimi bude
Raz som čítala, že mužovi k jeho odchodu treba pobaliť aj deti.
To vazne ti toto povedal, ze ho nemas nutit za nimi chodit, ze on uzna za vhodne kedy pride?Prepac, ja som v pripade rozvodu urcite za striedavku, ale ta je asi az od urciteho veku deti. Ale predpokladam, ze manzelikovi by uz velmi nevyhovovala takato intenzivna starostlivost o JEHO deti, ked sa chce venovat novemu objavu. Keby sa takto zachoval moj muz, razom by znicil vsetko pekne, co bolo medzi nami, nemala by som uz viac onho zaujem. Ja viem, ze to pre teba musi byt tazke, ale jedina dobra rada je prijat to, ze manzelstvo nevyslo, vzchopit sa a ukazat mu, ze nie na nom stoji cely svet. Ver mi, ze je 100% istota, ze si casom povies ako dobre sa stalo, ale to chce naozaj len cas.
Každý druhý víkend by som zbalila deti a odniesla mu ich pred dvere. Je to jednoduché...Ako on ku mne, tak ja k nemu...
Uz" rozvija" u frajly, ci byva este s vami... Ked zas pojde rozvijat novy vztah, pekne mu doved deti, musis na pohotovist... 😅Co je to za nu, co mu tolko daka, co ty nie? Nasl8 sa, blbka a chrapun. To ich niekto klonuje, tych oslov? 🐴
to sú len také kecy, že mu za dva mesiace dala viac… keď ti hovorí také bludy je to preto že ani on nie s tým ešte v pohode, hanbí sa, vie že čo urobil nie je správne, tak sa ten svoj zlý pocit snaží prehodiť na teba…
ty si mu predsa dala 2 deti…
Dakujem dievcata, nadhodila som striedavku (aby som ho vytocila), nesuhlasi,ze on chce rpzvijat svoj novy zivot, akoby sa mu roztvorili kridla, ze chce slobodu,... o chvilu pojdem do prace, robim v zdravotnictve, mam aj nocne, ze nemam cakat, ze bude kazdu nocnu s nimi, kwd tak mam zmenit pracu. Viem, ze ho to uz nemusi zaujimat, ale po 11r vztahu nulova empatia, nic,..
Nepochopím chlaoa co se vykašle na vlastní děcka. On má teď v hlavě vymeteno....co jeho rodina, rodiče? Nedomluvili by mu kvůli dětem? Nebo aspoň, že by pomohli s hlídáním abys mohla v klidu do práce?
@jizanka tchyne ma nikdy nemala rada, ona bo este podporuje :( rodicia my s detmi pomahaju a pomozu ako sa len da, lwn tiez som chcela, aby mali deti pocit, ze maju otca
Taký otec im je nanič. Aspoň riadne výživné pýtaj.
No podobné som už niekde videla... tiež sa takto chlapík zachoval, nakoniec ho odkopla aj milenka, keď zistila, že je to pako. Ty sa nastav tak, aby si jeho z hlavy uplne vystrihla, snaž sa zariaďovať si život s deťmi tak, ako keby zomrel. Ak s deťmi bude tráviť čas v poriadku, je to plus, ak nie, nedonútiš ho.
Verím že je to veľmi ťažké, posielam ti aspoň objatie a veľa síl do nového života.
Tak ty mas este kvoly nemu menit pracu, aj ty chces slobodu a niekoho si najst, no snad bude aspon dobre platit.
Ty si za 11 rokov nevidela, koho mas doma? Ak teraz nema zaujem o deti, predpokladam, ze bol ako otec nahovno. Neexistuje, ze doteraz to bol starostlivy otec a zrazu lusknutim prsta už nim nechce byt, o deti stratil zaujem, skratka neverim.
Preber sa.Ego nabok.Aka ziarlivost?!Je to totalny uborziak,absolutna luza a neverim,ze si to nevidela.Okamzite podat ziadost o vyzivne na deti,na teba a pustit sa do bitky o peniaze.Na nicom inom nezalezi.
Asi bol psychopat bez empatie aj pred tým, len teraz sa to ukázalo vo svetle. Vytrieskať vysoké výživné, aby si si mohla dovoliť opatrovateľku ku deťom. Ďakovať Bohu, že si len 11 rokov s ním stratila. Hlavu hore, každý koniec je zároveň novým začiatkom. Držím Ti palce, nech sa darí do budúcna.
Buď striedavo alebo vôbec, nech si vyberie či rodičom byť chce, alebo nie. Nedá sa byť rodičom trochu
Ťažko Ti radiť, keď som to nezažila, ale na druhej strane buď rada, že si sa takého chlapa zbavila.
to že odmietne striedavku tebe je jedna vec. druhá ako sa bude vyhovárať pred súdom…
Človek, ktorý odmieta svoje vlastné deti, svoju krv, je netvor a nie človek. Buď rada, že si sa ho zbavila, začiatky budú ťažké, no my mamy sme veľmi silné a všetko na svete zvládneme. On dopadne tak, že nakoniec ostane úplne sám...taký človek nikdy nebýva šťastný. Milenka tiež o chvíľu pochopí, čo si zavesila na krk a pošle ho kadeľahsie. Len ho prosím potom neber späť,keď príde s prosikom, lebo on príde
Bezcharakterný somár. Svoje potreby stavia nad potreby svojich deti. Toto sa mu veľmi škaredo vráti, to som si istá. Príde čas, keď Ty sa budeš usmievať a on bude ten nešťastný. Pamätaj moje slová. Viem že to je slabá útecha pre Teba, teraz si tou bolesťou musiš prejsť, to je proces. Potom sa nádychni a ži si svoj život, ešte Ťa čakajú v živote veci, pre ktoré sa oplatí žiť. 💗
Ty kokos. Bud rada ze si sa zbavila takej "zrudy"😵 Prosim ta nechci zachranovat vztah s takym pakom po tych slovach co vypustil z papule.. Na teba caka niekto kto si ta bude vazit a verim ze tbijim detom bude viac otec ako ich vlastny. Taky "charakter" im v zivote chybat nebude co mu je prednejsia nova pipka ako vlastne deti. Vytrieskaj z neho maximalne vyzivne teda ked sa mu nechce starat a neboj on raz bude prosit o odpustenie🫠
Uff po tychto slovach co vam adresoval,ze nechce striedavku,chce novy zivot,a ze mate zmenit pracu,aby on sa nemusel starat o deti🙈by ste ho hadam nechceli spat a zachranovat vztah 😏🤌je to chrapun a konecne odhalil svoj charakter a osobnost..je to kkt,hajzel..a nie dobry,slusny clovek a chlap..
Bude to tazke,ale urcite ste silna a date to,mate deti,coskoro pracu,bude to dobre☺️ len sa netryznite nim a tym,ze ma novy zivot a je stastny..musite sa ho zbavit z mysle..nestoji za to a zbavili ste sa hajzlika,za to budete rada,casom♥️
Na tej striedavke by som trvala,nech si aj on uzije a vychovava deti,a nech aj vy mate svoj zivot a nie len deti a praca🤌nedajte sa nim ovplyvnit,trvajte aj na sude na striedavke,som zvedava,ci bude taky frajer pre milenku aj s detmi!☺️ Drzim vam.palce,nezufajte,dobre bude☺️

No v tychto pripadoch to je vacsinou tak ze ti sudruzka milenka zobere balvan z krku na seba, v duchu jej podakuj ze si dostala sancu byt s niekym inym