Ako zvládnuť satirické správanie partnera?
Ahojte baby,chcem sa spýtať,urazili by ste sa keby Vám chlap poslal na spoločný účet 2 eur za orálny sex?Môj chlap s ktorým som iba par mesiacov sa mu to vzdalo vtipné. Napísal to aj do správy pre príjemca. Ide o to ,že mne tento satiricky humor na moju osobu nie je smiešny a ešte sa odul a tresol telefónom keď som mu to vytkla. Nejde iba o to ale mam pocit že je takmer stále voči mne satiricky a že on sa nebude kvôli mne meniť ako povedal. Nechápem prečo to stále robí a ešte urobil zo mňa paničku s vysokým egom. Pritom iba chcem aby sme sa správali slušne.
Fuha, na mňa by to bola silná káva. Poslala by som ho kadelahsie, takýto typ humoru mi príde strašne primitívny
Ja nechápem, prečo si s ním. Evidetne to vôbec medzi vami nefunguje a to nemáte deti a skutočne vážne problémy. Niekedy si proste ľudia nesadnú a z maličkostí sú časom gigantické problémy a deti do toho a psychicky zdeptané ženy. Ty nemáš niekoho chcieť meniť, bud dospelého človeka akceptujem, aký je alebo nie.
Tak moj muz si s bratom posiela peniaze s predmetom spravy, ze "za drogy" 🤣, mna uz nix neprekvapi. Iba raz im stopli transakciu, lebo to sli presetrovat, hanba na 100 rokov, no ale hadam sa poucili 🙈.
Ale ak toto nebol vtip a naozaj si mu robila oral a toto spravil, a este sa oduva, ked mu povies, ze Ti to vadi, tak smola. Papa.
Ja by som mu povedala, ze mi aspon 200 mohol poslat, co je taky skupy 🤪.
však mu pošli 5 e a napíš na viagru...
@deti95060810 🤣🤣🤣
to po pár mesiacoch máte spoločný účet?
Este s tým psychopatom si? Veď ta ma za ..... Skúša koľko si môže dovoliť a zatiaľ si mu dovolila teda dost. Kedy zapnes sebaúctu a rozum? Po facke? Ja by som sa ani nikoho nepýtala mne by už ten sprosty humor vadil. Hovorí sa tomu pasívna agresivita. Správa sa hnusne ale zlá si ty lebo nechapes jeho humor. Ta 2 e by mala byť posledný bod. Viac by u mňa nemal šancu. Takto sa správať k žene? Kde sme?
@deti95060810 🤣
Posli mu 5€ “na zvacsenie penisu”
Ak mu to pride vtipne, tak je to proste jeho druh humoru a musis si rozmysliet ci chces do toho ist.
Ak sa na to urazi, je to baklazan
Zaplatil za orálny sex alebo len to tak nazval v info platby?
posli mu na ucet euro s oznamkou - za divdielko s malym gasparkom ... a uz by som sa s nim viac nebavila ...
Buran.
Idiot...
@mirro
@grof_monte_christo
A čo hovorite na to, že táto žena dobrovoľne ostáva s buranom?
Ja by som mu ich poslala naspäť s odkazom : bolestné za rozchod.A blokla ho.
Milujem sarkazmus,ale toto je čisté sedlactvo
@enmery Lebo ako napísala, ze nevie prečo to robí. Lebo je to obyčajný vidlak a len ona musí vedieť, prečo je s takýmto primitivom.
Posli mu naspat 20Centov a napis, za tych par mesiacov snahy 🙂 Inak ten "spolocny" ucet je spolocny s kym?
@grof_monte_christo Tak je blbá. Ja neanalyzujem primitíva, proste odchádzam, keď mi niekoho správanie ubližuje, nesedí.
proste ste si nesadli. bodka. hladaj dalej. kazdy ma iny humor. za mna ale nie je buran ani idiot len ma svojsky humor. niekomu to sadne. ty si najdi k sebe rovneho a on nech si hlada tiez.
Načo si s ním? Mne to tiež vtipné nepríde, ale určite sa nájde na svete žena, ktorá by takýto humor neriešila alebo dokonca ocenila. Tak nech si ju nájde.
@sasa1310 to mame tam iba drobné na kávu,kino aby sme si vyskúšali spoločne hospodáriť
Ma ťa za handru.Toto urobiť to vôbec nie je vtipne ja by som mu posla 5 eur a napísala že je to na viagru a skončila by som to s ním.Je to humor prímitiva s takým sa neoplatí ani nič dalej rozviať.Jasne mala to byť sranda prímitiv hlupák trapko.
ale no tak. toto absolutne neznamena ze ju ma za handru. kto chape tento druh humoru bude vediet ze to tak nie je. spravila sa tu z toho kovbojka a vyjadruju sa len ludia co su na inej vlne preto to tazko vedia posudit.
Strasny deges. Zruste si spolocny ucet a posli ho do pecka.
@pralinka25 Vieš čo, ja mám humor prakticky za hranicou. Chápem toho veľa. Ale napr si neviem predstaviť, že mi niekto povie, že toto bolo cez čiaru a ja sa urazím a tresnem telefónom. Čiže oni si vôbec nesedia ako ľudia a nechápu sa. Len neviem, prečo sa ho autorka drží. Nemá to budúcnosť.

Vsak ked sa menit nemieni, tak nech ostane aky chce byt. Ale ty s nim byt nemusis. Ci musis?