icon

Ako zvládnuť tlak zo strany iných ľudí?

18. feb 2024

Respektive, su tu typy, ktore sa nedaju tak lahko rozhodit?
Dam priklad, sefovi sa nepaci nieco, co som spravila, ( nic podstatne) a ja som schopna premyslat aj tyzden nad tym, ci sa teraz na mna hneva alebo co si o mne mysli, pricom fakt chcem, aby mi to bolo jedno.
Alebo sef si vymysli,ze nieco mam robit,vo volnom case a ked mu poviem,ze to robit nebudem,ze nechcem a nemam cas, taj to uzavrie s tym,ze to robit buden,ked nemam padny argument a hotovo. A ja sa este potom zle citim,ze ci som nemohla rovno suhlasit,ked to musim robit tak ci tak.
Neviem ci je twn nadpis vhodne formulovany, skor nie, ale ise o to,ze nwchcem,aby si zo mna robiki posluhovaca a ja sa nechcem citit zle, ked neurobim nieco, co ocakava niekto iny...ako sa zmenit??

huxy
18. feb 2024

V prvom rade nič vo voľnom čase pre šéfa nerob. A môže sa aj na hlavu postaviť. Jedine tak mu ukážeš, že ti nemôže prikazovať, čo robíš keď nie si v práci. Na Tom najskôr zapracuj.

reanda
18. feb 2024

zo zaciatku sa citit zle budes.. dokonca dost zle.. ale musis to vydrzat

chlebnik
19. feb 2024

Pokiaľ si zamestnaná na hodiny, tak je tvoj voľný čas voľným časom na základe toho kedy ti začína a končí ten pracovný.
Čiže nech pomenuje veci tak, ako ich žiada: Ak ti navrhuje možnosť platených nadčasov, je na tebe či ich zoberieš alebo nie. Ak ho nezaujíma čo by na to hovoríš ty, zaujímaj sa o to čo by povedali odbory. Skús sa spýtať na Pracujúca Chudoba FB.

kulumulu123
19. feb 2024

V prvom rade popracuj na svojom sebavedomi potom oznam sefovi ze ak ocakava ze v ramci svojho volneho casu budes robit to co od teba ocakava tak mu na konci mesiaca za to vystavis fakturu a ty zasa ocakavas od neho ze ju bez zbytocneho reptania zaplati...

rorino
19. feb 2024

Mňa to naučil život🤷

mladena
19. feb 2024

Podľa mňa sa nemusíš meniť ty, ale zmeniť šéfa. Každý raz zomrieme a absolútne to nestojí za to sa ondiať s takými ľuďmi. A áno, to ti môže pomôcť nič si z ľudí nerobiť, že totiž všetci sme na jednej lodi a to že sa niekto tvári ako majster zemegule ktorý má patent diktovať druhému čo by mal robiť neznamená z hľadiska vesmíru vôbec ale vôbec nič.

cookie29
19. feb 2024

Nuz su povahy, zivotne skusenosti, vychova z detstva a rodinne prostredie, aj ked si to neuvedomujeme...

Hodim tu jeden link na IG aj ked to zdanlivo nema nic spolocne, vela veci si nesieme so sebou z rodiny a uvedomenie si toho, je urcite prvym krokom:
https://www.instagram.com/reel/C2pzkaQrLJc/?igs...

Mna to naucil zivot

sheila121
Odpoveď bola odstránená
zuzanka.zuzu
19. feb 2024

vekom 😂