Ako zvládnuť vzťah na diaľku?
Randím s jedným mužom ale momentálne sme od seba ďaleko, preto sa málo stretávame. Volávame spolu každý deň aj si píšeme každý deň (cca 5 týždňov). Stretli sme sa len 2x, pretože potom išiel pracovne preč a má prísť budúci týždeň. Naše telefonáty trvajú cca 2 hod denne, preberáme všetko, iniciátor je on. Zarazilo ma, keď mi včera povedal, že mu príde divné že sa mu moc otváram, a že iným chlapom to môže prísť odpudivé, lebo v realite sme sa videli len 2x. Ďalšia vec, ktorú mi vytkol je že, ho zarazilo, že som sa ho pýtala, či bude aj do budúcna chodiť, takto preč, on argumentoval, že ani sa ešte nepoznáme a už mám takéto otázky. Ja som sa to pýtala, pretože mne by toto vadilo. Mne neprišlo, že by som mu niečo také extra povedala. Povedala som mu, že si asi nesedíme a sa nahneval.
Áno, nesedíte si. Nestrácaj s ním čas
je to typický manipulátor, skúša, ci sa mu podvolis, ci ho posles do riti alebo mu začneš do nej liezt. To ze si ho odpísala, je dobre, akurát ze zasa dolezie len preto aby si ta znova otestoval, co všetko vydržís. Chorá hlava, ser na neho.
Nikto nemá rád otvorenú knihu
Kopní ho do zadku.
Jeeemine, tak toto by ma nebavilo. Randit s mužom, co chodí do zahraničia na turnusy. A vzťah do budúcna už vôbec nie.
3 veci ma donutili hlbšie sa nad nim zamyšlat:
1.vyčitka ,že sa moc otvaraš. Buď to myslel tak,ze
A)chcel aby si bola ešte tajomna, aby zisťoval veci sám. Pýtal sa, spoznaval Ťa pomaly. Lenže ak je to taky typ-egocentricky manipulativny chlap , tak uňho bude hra na mačku a myš vo vzťahu to vzrúšo
B)Alebo Ta považuje za naivnu, doverčivu a ma "strach" že sa s dôverou otvoriš hocikomu.
C) sam ma problem otvoriť sa a v podstate ho tato tvoja stranka osobnosti vydesila, lebo on by možno taky aj chcel byť ale boji sa. To v čom si Ty ale otvorena ,uprimna o sebe voči nemu znamena ze si pripravena byť aj zraniteľna,pretoze si natolko silna a nebojacna že byt uprimna zvladaš takmer voči komukoľvek a poradiš/vysporiadaš sa s tym.
2.druhym chlapom to moze prisť odpudive? Prečo preboha? Zato že on si to myslí? On nie je vzorka "ostatní chlapi". Takže toto hovorí skôr o jeho divnom/skôr odsudzujúcom a negativnom postoji k Tebe, za to že si otvorená k nemu
3.nahneval sa za to že si mu povedala o svojich pocitoch (že si nesedíte asi). Ako sa nahneval? Zlozil Ti telefon? Otazka či takym sposobom prejavil sklamanie,že s Tebou stracal čas alebo je frustrovany že sa nespravaš podľa jeho predstav.
Moj nazor: ťažky komplikovaný začiatok, ktorý môže do buducna definovať celý vaš vzťah. Uz zaleži len na Tebe ako by si to zvladala Ty a či v tom chceš pokračovať a dat tomu šancu.
Nepáčila by sa mi taká komunikácia a nepokračovala by som ďalej. Videli ste sa len 2x. Telefonáty, hoci aj na 2 hodiny, nič neznamenajú (ani nehovoria o jeho záujme o Teba). Komentovať týmto spôsobom Tvoje otázky a to, ako komunikuješ, hlavne počas spoznávania, mi príde dosť nesympatické. U mňa by nemal šancu.
Ešte spolu ani poriadne nie ste a už ti 2 veci vytkol a na jednu sa nahneval.
Zbohom!
Tak s nim nerandi a normálne sa spoznávajte
Ach to je blbec, je divný a ma svoje komplexy ktoré vidi v tebe. Je to manipulátor. Dovi dopo. Je to na tebe .
Normálna otázka od teba ak sa nahneval, na čo podľa mňa nemá dôvod, tak jeho problém a ty si hlavne nájdi niekoho bližšie, takéto vzťahy málokomu vyjdú ..
Chora hlava. Takeho ti treba, co je furt kdesy prec a uz teraz mu vsetko vadi? Kde si u neho ty? Ani 2hod telefonaty to nezachrania. Z tohto nic nebude a ak aj bude, tak budes veeelmi sklamana casom a mozno hned

Stručne? Kopni ho do prdele a hľadaj ďalej.