icon

Ako zvýšiť sebavedomie a sebadôveru po rozchode?

31. mar 2025

ahojte, ako pracujete na svojom sebavedomí, sebadôvere a rozvoji ? co vam pomaha alebo pomohlo ? poraďte … prave mi skoncil par rocny vztah kde ma priatel podviedol a uplne mi to udupalo sebavedomie … snazim sa chodit cvicit a starat o seba, ale prestala som si nejak verit a citit sa dobre vo svojej koži … samozrejme s tym chcem nieco robit, tak budem rada za nejake rady tipy triky alebo co pomaha vam 🙂 ďakujem … kludne poraďte aj nejake dobre knihy ak mate prečítané, rada si prečítam 🙂 dakujem pekny vecer

denkabemommy
31. mar 2025

No hlavne to chce čas, takéto veci sa nevyliečia za týždeň dva. Z kníh: 55 trpkých právd, ktoré ti osladia, alchymista, cesta nespútanej ženy.

rozkvet1
31. mar 2025

Nevera není o vzhľade. Aj sexbomby typu Shakira, Jennifer Lopez, Megan Fox,... boli podvedené

autor
31. mar 2025

@rozkvet1 ja viem, preto nevravim ze chcem pracovat len na svojom vzhľade, ja cvicim a staram sa o seba, skor na takej tej seba dôvere, viac v seba zas zacat verit a mat sebavedomie celkove, nie len to ako vyzeram ale to ako sa citim

lucka_ke
31. mar 2025

pozri nič nie je len dobré, alebo len zlé... zrejme to nebol partner vhodný pre teba, alebo ste neboli na rovnakých úrovniach a on hľadal/potreboval niečo iné ako ty, ber to ako príležitosť posunúť sa vpred, prežili ste určite aj pekné veci, na to mysli a teraz vaše vlaky idú po rôznych koľajach, on stretne iných ľudí rovnako aj ty a zase ťa tí noví ľudia niečomu naučia alebo ty ovplyvníš ich, na tomto svete nie sme preto, aby sme život prežili s jedným človekom, ale aby sme sa niečo naučili a postúpili na vyššiu úroveň

bystrozraky
31. mar 2025

Dobre, ze si ho odhalila tak skoro. Tu mas najrychlejsie a podla mna najucinnejsie riesenie (4minuty): https://www.facebook.com/share/r/1B7pLTWWJS/

bolarazjedna
31. mar 2025

Ja čítam a odporúčam Učebnicu sebelásky od Lucie Kolaŕikovej

domkakvet
31. mar 2025

To ze ta podviedol nema ziadny suvis s tebou, podviedol by aj hocijaku inu.

romiada
31. mar 2025

Vyplakať sa, vyrozprávat sa z toho (nejakej kamoške), vybehať, vypísať....hlavne to nedus v sebe. Prestaň sa obviňovať, dopraj si to po čom si túžila (výlet ,dovolenku, niečo pekné na seba, nejaký kurz hocičoho čo Ťa baví). A hlavne ho blokni zo soc.sieti - minimalne dovtedy kým sa z toho dostaneš. Držim palce.

katka35483
1. apr 2025

Mne v ťažších časoch pomohol koučing 🙂 čerpám z toho dodnes.

ada288
1. apr 2025

meditacia?..stoicizmus?..na you tube je toho mnoho..nie som po rozchode, ale na odklonenie myslienok smerom k sebalaske a sebarozvoju to pre mna bola cesta..vedome sa rozhodnut citit sa dobre, byt vdacna za kazdu dobru ci zlu skusenost

ada288
1. apr 2025

@lucka_ke toto je velmi dobra odpoved 👌