Ako zvýšiť sebavedomie a sebadôveru po rozchode?
ahojte, ako pracujete na svojom sebavedomí, sebadôvere a rozvoji ? co vam pomaha alebo pomohlo ? poraďte … prave mi skoncil par rocny vztah kde ma priatel podviedol a uplne mi to udupalo sebavedomie … snazim sa chodit cvicit a starat o seba, ale prestala som si nejak verit a citit sa dobre vo svojej koži … samozrejme s tym chcem nieco robit, tak budem rada za nejake rady tipy triky alebo co pomaha vam 🙂 ďakujem … kludne poraďte aj nejake dobre knihy ak mate prečítané, rada si prečítam 🙂 dakujem pekny vecer
Nevera není o vzhľade. Aj sexbomby typu Shakira, Jennifer Lopez, Megan Fox,... boli podvedené
@rozkvet1 ja viem, preto nevravim ze chcem pracovat len na svojom vzhľade, ja cvicim a staram sa o seba, skor na takej tej seba dôvere, viac v seba zas zacat verit a mat sebavedomie celkove, nie len to ako vyzeram ale to ako sa citim
pozri nič nie je len dobré, alebo len zlé... zrejme to nebol partner vhodný pre teba, alebo ste neboli na rovnakých úrovniach a on hľadal/potreboval niečo iné ako ty, ber to ako príležitosť posunúť sa vpred, prežili ste určite aj pekné veci, na to mysli a teraz vaše vlaky idú po rôznych koľajach, on stretne iných ľudí rovnako aj ty a zase ťa tí noví ľudia niečomu naučia alebo ty ovplyvníš ich, na tomto svete nie sme preto, aby sme život prežili s jedným človekom, ale aby sme sa niečo naučili a postúpili na vyššiu úroveň
Dobre, ze si ho odhalila tak skoro. Tu mas najrychlejsie a podla mna najucinnejsie riesenie (4minuty): https://www.facebook.com/share/r/1B7pLTWWJS/
Ja čítam a odporúčam Učebnicu sebelásky od Lucie Kolaŕikovej
To ze ta podviedol nema ziadny suvis s tebou, podviedol by aj hocijaku inu.
Vyplakať sa, vyrozprávat sa z toho (nejakej kamoške), vybehať, vypísať....hlavne to nedus v sebe. Prestaň sa obviňovať, dopraj si to po čom si túžila (výlet ,dovolenku, niečo pekné na seba, nejaký kurz hocičoho čo Ťa baví). A hlavne ho blokni zo soc.sieti - minimalne dovtedy kým sa z toho dostaneš. Držim palce.
Mne v ťažších časoch pomohol koučing 🙂 čerpám z toho dodnes.
meditacia?..stoicizmus?..na you tube je toho mnoho..nie som po rozchode, ale na odklonenie myslienok smerom k sebalaske a sebarozvoju to pre mna bola cesta..vedome sa rozhodnut citit sa dobre, byt vdacna za kazdu dobru ci zlu skusenost

No hlavne to chce čas, takéto veci sa nevyliečia za týždeň dva. Z kníh: 55 trpkých právd, ktoré ti osladia, alchymista, cesta nespútanej ženy.