icon

Ako zvýšiť sebavedomie pred návratom do práce?

7. nov 2024

Ahojte, viete mi poradit nejaku literaturu pripadne podcast, co by mi pomohlo zdvihnut si sebavedomie? Uz som 6ty rok doma a zacalo mi to vyrazne udierat na mozog...vobec si neverim, mam hrozu z tohi, co bude, ked pojdem do prace onedlho..

ifava
7. nov 2024

Akoze bojis sa konkretne toho nastupu do prace, ze to nezvladnes a podobne alebo coho vlastne?

autor
7. nov 2024

@ifava nastupu do prace konkretne nie, ale tak celkovo, ze som osprostela, ze nebudem vediet nabehnut na zmeny, ktore isto za 6 rokov prebehli, ze nebudem vediet komunikovat, nakolko uz 6 rokov sa pohybujem len doma a v okoli, uplne som vysla z pracovneho zargonu, velmi nemam cas sledovat ani situaxiu vo svete, v ekonomike, skutocne to zachytavam len velmi okrajovo...mam VS, mala spm qj dobru poziciu, kde som sa stretavala denne so vzdelanymi ludmi a teda vyrazne pocitujem tu medzeru, co som si vytvorila

wig
7. nov 2024

Ak si za ten čas nezabudla bicyklovať, tak určite si nezabudla ani to podstatné, čo k profesionálnemu životu potrebuješ. 😜

55marta1996
8. nov 2024

Sebavedomie sa zvyšuje činmi a skúsenosťami nie podcastom, podcast ti dá max chvíľu motiváciu