Aký je partner v znamení Raka?
Caute baby, aky partner a manzel je chlap v znameni raka? Mate niektora takeho doma?
Ja viem, ze to zalezi viac od povahy, charakteru a pod, pytam sa len zo zvedavosti 🙂
Mala som partnera v znameni blizencov a... 🙊
Ja som rak a za partnera by som sa nechcela 😅
ano,,, co chces vediet?
@midka Som len zvedava, aky partner je takyto chlap. Moj byvaly partner sa narodil v juni v znameni blizenec a bola to horska draha. Tento chlap, ktory ma o mna velky zaujem sa tiez narodil v juni, ale uz v znameni raka a som len zvedava, ci to znamenie je fakt ine. Samozrejme, nevyberam si partnerov a kamaratov podla znameni, pytam sa len zo zvedavosti 🙂
neverím na takéto blbosti,ale môj ex bol debil
neverím na takéto blbosti,ale môj ex bol debil
@rozculena A bol rak? Ja toto beriem tiez s rezervou, nerozhodujem sa podla znameni 😀
raci sú veľmi rodinne založení, emocionálni ľudia, spoľahliví
Ja mam a takého chlapa ako on by som uz asi nechcela- ale naňho velmi malo vplyv jeho detstvo a ze mu zomrel ocko ked išiel do puberty..ale aj tak je to toxický manipulatívny človek plný výčitiek voči ostatným a len ostatni su stale najhorší a za vsetko môžu..+ je hrozne falošný, voci ostatným aj voči mne..ohovára každého a robi intrígy..( toto moze byt aj ich znak lebo som mala krátky vzťah s iným takom s bol povahou rovnaký)škoda ze som to nevidela skor..a keby bol žena prisahala by som ze kramy ma každý tyzden…vždy tŕpnem s akou náladou sa zobudí, alebo akú náladu bude mat za 5minut..v jednu chvíľu/den je plný lásky a nežnosti a o chvíľu by ta pohľadom zakopal pod zem.uplne ma psychicky dal dole tento toxický vzťah s ním..zbieram uz len silu na ukončenie ked jedného dňa budem pripravená..
Môj manžel je rak a je to ten najlepší človek na svete. Úžasna kľudná povaha,všetkým by pomohol keby môže,obetavy,rodinny ...... ale aj tak zalezi od cloveka nie od znamenia
Ja mam a takého chlapa ako on by som uz asi nechcela- ale naňho velmi malo vplyv jeho detstvo a ze mu zomrel ocko ked išiel do puberty..ale aj tak je to toxický manipulatívny človek plný výčitiek voči ostatným a len ostatni su stale najhorší a za vsetko môžu..+ je hrozne falošný, voci ostatným aj voči mne..ohovára každého a robi intrígy..( toto moze byt aj ich znak lebo som mala krátky vzťah s iným takom s bol povahou rovnaký)škoda ze som to nevidela skor..a keby bol žena prisahala by som ze kramy ma každý tyzden…vždy tŕpnem s akou náladou sa zobudí, alebo akú náladu bude mat za 5minut..v jednu chvíľu/den je plný lásky a nežnosti a o chvíľu by ta pohľadom zakopal pod zem.uplne ma psychicky dal dole tento toxický vzťah s ním..zbieram uz len silu na ukončenie ked jedného dňa budem pripravená..
@dollyzv Moj ex junovy blizenec bol presne takyto, ako pises 😔
Môj manžel je rak a je to ten najlepší človek na svete. Úžasna kľudná povaha,všetkým by pomohol keby môže,obetavy,rodinny ...... ale aj tak zalezi od cloveka nie od znamenia
@zmrzlinka8 @stannuska Keby boli taki vsetci muzi, ale samozrejme, ze to zalezi od samotneho cloveka, jeho povahy, charakteru a pod
Neporovnavaj ludi podla znamenia. Moj muz je rak a je to najlepsi clovek,akeho poznam. Dobry,laskavy,rodinne zalozeny,napomocny,spolahlivy,vesely,pracovity, neuraza sa, nema vysoke ego, idealny partner do zivota. Kamoskin muz je tiez rak a je to jeden odpirny,egoisticky idiot. Takze to,aky je niekto clovek nezalezi od znamenia
Môj brat je rak a je to s ním veru veľmi ťažké. Povedala to každá jedna 🙂)
Poviem ti takto, nie je Rak ako Rak. Môj brat je napríklad tiež Rak a jeho by som nechcel. Jednak sú to žiarlivé osoby a to veľmi, za ďalšie dokážu sa veľmi rýchlo nahnevať, aj kvôli totálnej hluposti - čiže majú zmeny nálad... 5 minút sa usmievajú a dalších 10 nechápeš, čo mu je. A tiež má tvrdú povahu, takže ja s ním aj ako brat vychádzam ťažko. Ale záleží od človeka, ako je nastavený :D, Ja som Vodnár a analyzujem často ľudí v mojom okolí aj cudzích, správanie, povahy, vždy ma to bavilo a záleží od toho akým znamením si aj ty, hoci to má len malý vplyv na to, aký človek je, ale vplyv to má, či človek chce alebo nie :D
Poviem ti takto, nie je Rak ako Rak. Môj brat je napríklad tiež Rak a jeho by som nechcel. Jednak sú to žiarlivé osoby a to veľmi, za ďalšie dokážu sa veľmi rýchlo nahnevať, aj kvôli totálnej hluposti - čiže majú zmeny nálad... 5 minút sa usmievajú a dalších 10 nechápeš, čo mu je. A tiež má tvrdú povahu, takže ja s ním aj ako brat vychádzam ťažko. Ale záleží od človeka, ako je nastavený :D, Ja som Vodnár a analyzujem často ľudí v mojom okolí aj cudzích, správanie, povahy, vždy ma to bavilo a záleží od toho akým znamením si aj ty, hoci to má len malý vplyv na to, aký človek je, ale vplyv to má, či človek chce alebo nie :D
@1marekk ja som baran a teda tiez by som nechcela zit so sebou 😂
Neporovnavaj ludi podla znamenia. Moj muz je rak a je to najlepsi clovek,akeho poznam. Dobry,laskavy,rodinne zalozeny,napomocny,spolahlivy,vesely,pracovity, neuraza sa, nema vysoke ego, idealny partner do zivota. Kamoskin muz je tiez rak a je to jeden odpirny,egoisticky idiot. Takze to,aky je niekto clovek nezalezi od znamenia
@marca12 Nezalezi to uplne od znamenia, ale urcite crty tam fakt su...
.. tiež mám Raka a nemôžem sa stažovať😁🤷
@dollyzv akoby som o mojom citala :/ tiez rak, katastrofa
ty si akoze myslis, ze na svete je 12 druhov povah ludi?.... ved to je uplny nezmysel,,, netusim kolko mas rokov,, taketo skatulkovanie som rieslila ked som mala 15 -16 rokov,,,poradim ti vobec sa podla toho neriad - sused rak ma uz asi 3 rodinu/ milenku/, ten moj rak by za tu svoju aj dychal....znamenia su fajn,,, ale zivot si podla toho neskladaj 🙂
rak - partner - je presny, precizny, svedomity, dosledny, zodpovedny, lojalny, zasadovy, verny a obetavy...
ty si akoze myslis, ze na svete je 12 druhov povah ludi?.... ved to je uplny nezmysel,,, netusim kolko mas rokov,, taketo skatulkovanie som rieslila ked som mala 15 -16 rokov,,,poradim ti vobec sa podla toho neriad - sused rak ma uz asi 3 rodinu/ milenku/, ten moj rak by za tu svoju aj dychal....znamenia su fajn,,, ale zivot si podla toho neskladaj 🙂
@midka Ale ved v klude, nadych vydych, je to tema na pokecanie, ja a ani nikto iny to tu neberie smrtelne vazne a nevybera si zavazne partnera podla datumu narodenia a znamenia. Neber vsetko tak vazne 🙂
ano,, ved toto je presne to ,,, bezduche pokecanie...ktore nikto neberie vazne
Ja si myslím, že skôr ako znamenie človeka formuje prostredie v ktorom vyrastal. Môj manžel je rak je veselý, spoločenský, rodinne založený, verný, spoľahlivý ale aj robí si veci podľa seba, má rád pohodlie, vie rýchlo vybuchnúť, občas s ním nič nepohne...všetko podedené po predkoch 😄
Ja si myslím, že skôr ako znamenie človeka formuje prostredie v ktorom vyrastal. Môj manžel je rak je veselý, spoločenský, rodinne založený, verný, spoľahlivý ale aj robí si veci podľa seba, má rád pohodlie, vie rýchlo vybuchnúť, občas s ním nič nepohne...všetko podedené po predkoch 😄
@hanahsuza S tymto suhlasim, ze velmi vela robi aj prostredie, v ktorom clovek vyrastal 🙂
hruby rys - predstav si raka co chrani , striehne , ochranune svoju rodinu ....zazemie je jeho pilier ... Ale kedze je rak , prostredie bude +- okolo kamena... Introvert a rak bude prorodinny, stabilny , bez potreby zmien a objavovania potoka.. Extroverta raka , nemam osobnu skúsenosť.
A ja som mala partnera v znamení raka a bolo to🙊Tieto hlúposti. 😂
Od raka veľmi záleží, akú ženu ma pri sebe....
Od raka veľmi záleží, akú ženu ma pri sebe....
@dadus_ka Ako to? Nezalezi na tom pri kazdom znameni?
@dollyzv tiež mám rovnaku skúsenosť s rakom ☹
Mala som partnera raka a bol to jeden úžasný človek, absolútne skvelý a nebyť jednej veci, ktorá mi vadila, vzala by som si ho za muža a bola s ním navždy. Ale stále hovorím, ze bol veľmi dobrý a nejaká ďalšia žena bude určite veľmi šťastná, ze ho ma.
A po ňom som spoznala ďalšieho raka a to bol jeden sebecký narcisticky manipulator kde všetko muselo byt po jeho a keď nebolo, tak to bolo peklo. Našťastie som ho neposluchala na slovo, tak si musel nájsť inú obeť. Toto bola moja najhoršia životná skúsenosť a bola by som radšej, keby som to nikdy nezažila.
Tak čo myslíš, záleží na tom? 😀 obaja boli júlovi raci

ano,,, co chces vediet?