icon

Aký je pocit skutočnej lásky vo vzťahu?

24. sep 2025

Ahojte. Mám taký vzťah/nevzťah v podstate len kvôli dieťaťu a svojej sprostosti a unahlenosti.V tehotenstve som sa dozvedela že partner nemá v sebe uzavretú minulosť a v podstatne technicky len plním funkciu náhrady aj keď tvrdí opak ale neverím mu.Bola som naivná, prvý vzťah všetko som. videla ružovo aj to tak dopadlo.Ja lenže tie čo máte mužov čo vás naozaj ľúbia chcela by som vedieť aký je to pocit,ako sa cítite,ako sa ten muž správa a prejavuje vám to.Nechcem tu búriť vášne, rozpútať divokú diskusiu len proste aspoň takto by som chcela vedieť ako má ta pravá láska vyzerať.

enmery
24. sep 2025

A prečo si s ním?Drží Ťa ako Nataschu Kampuschovú v pivnici a nemôžeš nič zmeniť?

kavasmliekom
24. sep 2025

Je to taky ten pocit, že vieš, že nie si ako náhrada. Neviem co chceš čítať. Proste nie si spokojná, ukončí to. Ci si prvá, druhá, alebo žiadna. Je povinné byť s ním?

barka1
24. sep 2025

To som zvedava, co ti tu ženy napíšu. Podla mna sa to nedá definovat a ak to necítíš od partnera a mas pochybnosti, tak ta aj tak nepresvedcime.
Mate ale spolu dieta, to už nie je na okamžitý koniec len tak. Vas spaja podstatne viac než "len" láska. Pokial sa k tebe správa pekne, nie je to žiadny "vadný kus", tak zvaž, co chceš nahnat lásku niekde inde a hladat niekoho, kto bude mat rád nie len teba, ale aj tvoje dieta.
Mimochodom, mala som vztah, kde som od zaciatku vedela, ze to nie je ono. Ked som mu to po dvoch rokoch povedala, bol v šoku. Vobec to na mne nepoznal.

anonym_a209bd
24. sep 2025
@enmery

A prečo si s ním?Drží Ťa ako Nataschu Kampuschovú v pivnici a nemôžeš nič zmeniť?

@enmery preco si zas blba?

enmery
24. sep 2025
@anonym_a209bd

@anonym_a209bd 😃 a ty?

pralinka25
24. sep 2025
@anonym_a209bd

@anonym_a209bd a ty si kto? Prečo anonym?
Však má pravdu. Drzi sa sama a roky utekaju

gribka1
24. sep 2025

Je to tvoj pocit, že si náhrada alebo prečo si to myslíš?

anonym_a209bd
24. sep 2025
@pralinka25

@anonym_a209bd a ty si kto? Prečo anonym?
Však má pravdu. Drzi sa sama a roky utekaju

@pralinka25 a ty pralinka s anonymnou fotkou nie si anonym?

anonym_a209bd
24. sep 2025
@enmery

@anonym_a209bd 😃 a ty?

@enmery ja narozdiel od teba nevyryvam do kazdeho ironickymi "vtipnymi" odpovedami

enmery
24. sep 2025
@anonym_a209bd

@enmery ja narozdiel od teba nevyryvam do kazdeho ironickymi "vtipnymi" odpovedami

@anonym_a209bd Ty si sa do mňa zaľúbila? 🥰

enmery
24. sep 2025
@anonym_a209bd

@anonym_a209bd Pralinka to píše pod pralinkou, ty píšeš ako potkan hanbiaci sa za svoj názor. Čo na tom nechápeš? A je pravda, že pokiaľ autorka nie je veznená, svoju ŽIVOTNÚ SITUÁCIU má v rukách len ona. Čo je pomôže, keď jej napíšem, ako sa ku mne správa partner alebo ty?

moonlight1210
24. sep 2025
@anonym_a209bd

@anonym_a209bd je anonym a nie je. Jej sa prezvyka v kazdej diskusii nezmeni, ako tebe.

Ak niekde nieco napise a inde napise opak, moze si to niekto vsimnut a da sa to dohladat. Moze s tym byt konfrontovana, ze si vymysla, alebo klame.
Takze si tu musi stat za svojim nazorom a mat konzistenciu.

Zatial co ty mozes zbabelo pisat raz tak, potom zas vypisovat presny opak a pred sebou sa doma hrdo natriasat, aka si rovna az rovnejsia kazdemu.

Tvoj "anonymny anonym" ma ovela nizsiu hodnotu ako jej.
V podstate si zbabelec, co nevie prist s vlastnym nazorom a uz vobec si stat za nim.
Preto sa schovavas po kutoch a "hrdinsky" odtial vystekavas.

moonlight1210
24. sep 2025

@anonym_autor ty nepotrebujes vediet, ake to je, lebo ten pocit ti nikto nemoze prezdielat.

Ale v podstate:
Je tam respekt. Tvoj nazor ma vahu. Ak nieco chces, prihliada sa na to.

Nezosmiesnuje ta pred druhymi.

Ak prides s jasnou poziadavkou, co chces (muzi maju radi, ked je jasno, nemaju radi to zenske "ked ti to musim naznacit, uz to nema pre mna hodnotu, prid na to sam", alebo robenie nepriamych narazok), tak je pripraveny ti to splnit/zariadit.

Utahuje si z teba, ale s laskou.

Ked potrebujes volno, tak sa dohodnes a mas ho.

Vie sta objat, pomojkat a je vdacny, ked ho mojkas ty.

Ma s tebou (zabavne) ritualy.

Najde si sposob, ako ocenit, co robis (ak si to ceni).

Snazi sa dodrzat slovo. Nezabuda na sviatky.

Ale dost to zalezi od teba, co ty chces od lasky/vztahu.

pralinka25
24. sep 2025

@anonym_autor ten pocit je naozaj neprenosny. ale kazdemu by som priala zazit to aspon raz. kazdopadne kym zotrvas v tomto nefunkcnom vztahu roky ubiehaju, prilezitosti tiez, zivot je kratky, nepripravuj sa o moznost zazit to. asi sa bojis urobit krok. iste je to desive a aj tazke o tom niet pochyb ale aj tak viem ze by si to zvladla. musis najst v sebe ten impulz.

zuzanita1609
24. sep 2025

Každý prejavuje city a lásku ináč. Mala som vzťah,kde boli len laciné slová,ale nesprával sa tak. Teraz je to trošku opačne. Pri milovanom človeku sa cítiš v bezpečí, úplne sama sebou, nemusíš sa pretvarovať a on ťa miluje presne takú, aká si,aj "s muchami", ktoré už pozná. Dáva na teba pozor,v zime niekde vonku keď ste a ty si sa obliekla (ako obvykle naľahko) ti dá svoju mikinu,aby si neprechladla. Ráno,keď vstane skôr, urobí raňajky aj tebe, rozlúči sa skoro vždy pusou. Cez deň sa zaujíma, ako sa máš, zavolá cez prestávku. V posteli,keď spíme,ti položí ruku ma stehno,zadok,aj keď je vo fáze spánku (intuitívne). Na sviatok ťa niečím poteší,ale aj bez sviatku,keď mu ťa niečo pripomenie (napríklad konvalinky,biela čoko, obľúbený kokosový krém, ktorý dlho používaš). K tvojej rodine sa chová úctivo,ako aj ku svojej. Keď ti je na figu, príde k tebe a obíjme ťa,aj keď to nečakaš. A v sexe myslí hlavne ma teba,tak ako aj ty na neho a v celku je to úžasné milovanie. Keď je hádka, nezhody, chce si to vydiskutovať, aj keď záleží na povahe toho druhého a ak si horúca hlava, zbytočne to neeskaluje,ale skôr sa na chvíľu stiahne a potom kecate. Sú veci, ktoré vytáčajú oboch na tom druhom,ale myslím si,že asi základ je, neísť spať nahnevaní 😁.

bielasovicka
25. sep 2025

@anonym_autor no najprv si ho mala spoznať, a potom ostať tehotná. Ved ho zrejme vôbec nepoznáš, keď si nato len teraz prišla s tou jeho minulosťou. To koľko sa poznáte?