icon

Aký je rozdiel v tom, keď chlap živí milenku alebo manželku?

Včera o 19:22

Dnes je tu veľa divnych tém, tak založím jednu aj ja.
Také Vianoce. Ak manžel kúpi manželke nejaký drahý dar berie sa to normálne. Ak to kúpi milenke(žene s ktorou nie je zosobašený), berie sa žena ako zlatokopka. Vlastne nielen Vianoce, ale celkovo. Ja rozdiel nevidím žiaden, pokiaľ chlap bez záväzkov živí ženu, ktorá nie je jeho manzelka.

Strana
z2
viestta
Včera o 19:24

No rozdiel je v tom papieri. Ked kupi dar milenke, kupuje ho o svojich penazi, ked manzelke kupuje ho zo spolocnych

autor
Včera o 19:26
@viestta

No rozdiel je v tom papieri. Ked kupi dar milenke, kupuje ho o svojich penazi, ked manzelke kupuje ho zo spolocnych

@viestta tak ale každý si so svojimi peniazmi môže robiť čo chce

anonym_77ea18
Včera o 19:28
@anonym_autor

@anonym_autor ešte raz pre slabších.
V manželstve sú peniaze spoločné

beata_k
Včera o 19:29
@anonym_autor

@anonym_autor Akoze manzel si moze oplieskat celu vyplatu na svoje hobby? Nie, tak to nefunguje

viestta
Včera o 19:29
@anonym_autor

@anonym_autor nie, v manzelsve sa minaju spolocne peniaze po spolocnej dohode

sissy27
Včera o 19:31
@anonym_autor

@anonym_autor no len v manzelstve uz su peniaze spolocne, aj ked maju oddelene ucty 🤷‍♀️ takze v podstate si manzelka na ten darcek prispela aj sama, potom je diskutabilne, ci ju aj potesil alebo ci by tie peniaze radsej vyuzila inak.
Ja napriklad nevidim problem v tom, ak muz kupi priatelke drahy darcek. Zlatokopka je o niecom inom, nie o tom, ze sa muz rozhodol sam a dobrovolne.

autor
Včera o 19:31
@viestta

@anonym_autor nie, v manzelsve sa minaju spolocne peniaze po spolocnej dohode

@viestta Myslím, že keď chlap kúpi milenke niečo, že je to jeho rozhodnutie a taka žena nemá prečo byť zlatokopka. Keďže tomu chlapovi nedrží zbraň pri hlave, že jej musí kúpiť. Je to jeho rozhodnutie, preto sa mi nezdá správne, aby sa ženy zbytočne uražali.

beata_k
Včera o 19:34
@anonym_autor

@viestta Myslím, že keď chlap kúpi milenke niečo, že je to jeho rozhodnutie a taka žena nemá prečo byť zlatokopka. Keďže tomu chlapovi nedrží zbraň pri hlave, že jej musí kúpiť. Je to jeho rozhodnutie, preto sa mi nezdá správne, aby sa ženy zbytočne uražali.

@anonym_autor Zbran pri hlave mu nedrzi, ale ak zlatokopke nebude pravidelne kupovat, tak si najde ineho darcu. Nie je problem v obcasnom dare. Problem je, ak nebude kupovat = rozchod. A to je rozdiel.

a0
Včera o 19:35

@anonym_autor myslím si, že zdravo sebavedomí ľudia, ktorí sú vyzretí takéto sračky neriešia 🙂

berenika39
@anonym_autor

@anonym_autor může si dělat s pěnězi co chce do doby, než dojde k rozvodu. Pak jsou (stejně tak jako po dobu manželství, co možná nevíš) společné...

viestta
@anonym_autor

@anonym_autor ale ja pisem o inom aspekte ako ty. Neviem kto ta uzraza. Vyries si to s nim, mne je to jedno

viestta
Včera o 19:37
@berenika39

@anonym_autor může si dělat s pěnězi co chce do doby, než dojde k rozvodu. Pak jsou (stejně tak jako po dobu manželství, co možná nevíš) společné...

@berenika39 po rozvode sa deli BSM, Od sobasa az po rozvod su vsetky peniaze spolocne, aspon podla slovenskych zakonov, neviem ako je to v Cesku, ale byvalo to rovnake.

autor
Včera o 19:37
@viestta

@anonym_autor ale ja pisem o inom aspekte ako ty. Neviem kto ta uzraza. Vyries si to s nim, mne je to jedno

@viestta mňa nikto, ja nemám momentálne nikoho, len je zbytocne veľa nenávisti na ženy vseobecne

viestta
Včera o 19:39
@anonym_autor

@viestta mňa nikto, ja nemám momentálne nikoho, len je zbytocne veľa nenávisti na ženy vseobecne

@anonym_autor tak sa nabuduce postaraj aby si nebola len milenka ale aj manzelka a nebude ti nikto do zlatokopiek nakladat.

autor
Včera o 19:39
@viestta

@anonym_autor tak sa nabuduce postaraj aby si nebola len milenka ale aj manzelka a nebude ti nikto do zlatokopiek nakladat.

@viestta ja sa nechcem vydavat

autor
Včera o 19:40
@viestta

@viestta Mne sa stalo len raz v živote, že mi sesternica keď som mala priatela to takto vytkla škaredo. Dostala dve facky a odvtedy nepovedala nič.

viestta
Včera o 19:41
@anonym_autor

@viestta ja sa nechcem vydavat

@anonym_autor takze ty fackujes pribuzne? No parada🙄

autor
Včera o 19:42
@viestta

@anonym_autor takze ty fackujes pribuzne? No parada🙄

@viestta Ano zaslúžila si to. O názor ju nikto neprosil, takže to bola v podstate sebaobrana

maranta_leuconeura
Včera o 19:43

No podla mne ked nie su zosobaseni a on nema inu manzelku, tak to nie je milenka, ale partnerka 😉

viestta
Včera o 19:43
@anonym_autor

@viestta Ano zaslúžila si to. O názor ju nikto neprosil, takže to bola v podstate sebaobrana

@anonym_autor alebo zatala do ziveho...

autor
Včera o 19:45
@viestta

@anonym_autor alebo zatala do ziveho...

@viestta Nie necítim sa ako zlatokopka. To je jedno, proste dostala dve po papuli, na druhy krát nepovie nič. Viac sa k tomu nevyjadrujem. Nevyziadane názory nikto normálny počúvať nebude.

berenika39
Včera o 19:49
@anonym_autor

@anonym_autor tak tady není už na co reagovat....

anonym_caaebb
Včera o 19:50

Tvoj milenec je zenaty a kupil ti drahy darcek? 🤔

lentakyterapeut
Včera o 20:05

Normalny zabezpeceny muz kupi dar a neriesi reci. Co za to dostane alebo aj nie je iba jeho vec a dotycnej. Bodka

any_soj
Včera o 20:09
@anonym_autor

@viestta Nie necítim sa ako zlatokopka. To je jedno, proste dostala dve po papuli, na druhy krát nepovie nič. Viac sa k tomu nevyjadrujem. Nevyziadane názory nikto normálny počúvať nebude.

@anonym_autor ty kokso... Fakt dávaš ľuďom facku za nevyžiadany názor?
Každopádne úplne súhlasím, že je v poriadku, ak priateľke muž kúpi dráhy dar, ak jej ho chce kúpiť. Samozrejme že je to v poriadku.
V manželstve sú peniaze spoločné, zo zákona spoločné, a presne ako píše viesta - v manželstve sa míňajú spoločné peniaze po spoločnej dohode. Dohoda samozrejme nemusí byť o každé euro. Ale väčšie výdavky sú dohodou.

ibrunova
Včera o 20:12

Myslíme milenku ako bokovku popri manželke? Nemala to byť náhodou priateľka? Milenka je podľa mňa niečo iné.

jajanka31
Včera o 20:26

Mojnsa vzdy smeje ze mi kupil nieco s penazi ktore zarorbil este pred manzelstvom.

anonym_522843
Včera o 20:27

Waw za nevyziadany nazor si agresívna
To by sa malo riešiť
A nie ci ti niekto niečo kúpi

anonym_30761c
Včera o 20:29
@anonym_77ea18

@anonym_autor ešte raz pre slabších.
V manželstve sú peniaze spoločné

@anonym_77ea18 hahaahahahahhaaha milujem.

anonym_77ea18
Včera o 20:41
@anonym_30761c

@anonym_77ea18 hahaahahahahhaaha milujem.

@anonym_30761c no ak más za muža egoistu a blbca... My si mužom spoločne zarobené peniaze užijeme spoločne.

Strana
z2